cum este ca zona de locuit Drumul Taberei?

cum este ca zona de locuit Drumul Taberei? | Autor: mihaela-p

Link direct la acest mesaj

ne gandim sa cumparam cu credit ipotecar un apartament in Drumul Taberei, Prelungirea Ghencea langa Home Design Mall sau prin apropiere, ca sa fim aproape de servici.
cum este ca zona?liniste sau din contra?va place sa locuiti acolo?fiind aproape de stadion,e galagie mare la meci?
cum sunt apartamentele? in ce parte din Drumul Taberei gasesc ceva linistit,spatios,cu vedeata,cu gradinita prin apropiere?
suntem de cativa ani in Bucuresti in chirie,dar am stat in cu totul alte zone si habar nu am cum e in Drumul Taberei de locuit, daca merita sa ma agit sa caut un apartament aici,avand in vedere la cat au ajuns apartamentele.
va multumesc mult celor care veti gasi timp sa scrieti 2 cuvinte.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Eu am stat toata copilaria, pana m-am mutat cu sotul in Dr. taberei, zona Romancierilor. Cartierul e plin de verdeata, l-am adorat! Acum vrem si noi sa ne mutam si numai in Dr. Taberei as vrea sa gasim! Nu stiu exact cum e zona aceea pe care o cauti (n-am avut cunostinte pe acolo), dar iti pot recomanda: Favorit, blocurile de pe langa parcul Moghioros.

Catalina & Robert-Andrei (4 ani)
Poze aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roller025 spune:

Mihaela, eu locuiesc pe Prelungirea Ghencea, dar in capatul celalat. Mie personal ii place, e multa verdeatza, parcul moghioros e mare, locri de joaca sunt amenajate si printre blocuri. nu stiu cum e in zona stadionului, dar la noi e liniste. Apartamentele majoritatea sunt vechi si cam micutze dupa parearea mea.
Cred ca mai multe info ai putea afla direct de la fetele de pe forumul prietni intotdeauna / drumul taberei.

Dana si Victor Mihai (10.07.2004)1, 2, 3, 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria spune:

Mie imi place foarte mult Dt.T.Am schimbat cateva locuinte in cartier, si mi-a placut mult zona.Are mai mult spatiu verde, e mai curata si linistita decat alte cartiere.

V

“In curand, de cate ori am sa deschid gura in public, nici pe mine n-o sa pot sa ma mai cred.” – Gabriel Liiceanu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moana spune:

si eu tot in zona stau.....si imi place la nebunie...acuma depinde ce preferi...daca vrei liniste-liniste trebuie sa cauti un bloc care sa nu fie la strada.....de ex. sunt misto blocurile mari din ghencea, cele de la strada dar e cumplit de galagie - pe acolo merge si tramvaiul si trafic greu....cam nasol.....

altfelu mi se pare un cartier mai scump decat altele de aproximativ acelasi nivel. pe de alta parte, lumea care sta in titan spune ca e mai bine ca in dr. taberei.....s-ar putea sa aiba si ei dreptate...sunt parcuri f f f mari pe acolo (spre deosebire de moghioros care e ca o gradina mai mare), e si metrou (lucru destul de important pentru nebunia din traficul bucurestean)....nu stiu ce sa zic

da mie imi place de mor in dr. taberei....m-am indragostit de-a dreptul de ap. in care ne-am mutat (pentru cine stie-un OD...doua balcoane maricele.... )

oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaxeni spune:

Eu stau in zona Romancierilor si cred ca e zona ideala pt o familie cu copii.Pe langa zona verde,f. extinsa,sunt oameni de buna calitateiar apartamentele sunt destul de frumoase.Se refac tevile pt. apa si caldura,pe perioada de iarna nu sunt probleme,e curatenie.Ai hypermarket-uri aproape(Billa,Cora) si piata Moghioros.

In momentele grele trebuie sa gasesti ceva sa te motiveze sa mergi mai departe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Si eu am stat 4 ani in Dr. Taberei in Compozitorilor si cred ca daca iti iei apartament acolo faci o alegere f buna. Fratele meu sta tot in zona si e multumit.

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubi spune:

am stat si eu acolo si am iubit zona, dar accesul spre oras(centru sau loc de munca spre nord) e de cosmar!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Zona f verde si pe care n-as parasi-o prea curand, aici m-am nascut si crescut. eu stau intre Plaza si Moghioros, depinde si ce apartament iti doresti, a mai fost un subiect pe DC referitor la ce blocuri sunt mai bune in DT... Mie imi plac ODurile (2-3cam), Furile (4cam), OSurile (2cam), chiar si Zurile, depinde mult ce cauti.
Bafta.... eu zic ca e un cartier f frumos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gaby spune:

buna

Si eu stau in Ghencea, la tramvai...mai precis vizavi de biserica. Mie imi place, acum tocmai am aflat ca este un apartamnet de vanzare in scara in care locuiesc cu chirie de 2 ani, si imi place ideea.

Este o zona super ok...esti aproape de carfoure, mall, biserica , parc la moghioros, gradi sunt 3 in zona, scoala pe strada mea, aproape de centru si oamnei deosebit de intelegatori, ma refer in blocul in care stau. Este prima zona vizata pentru o locuinta permaneneta. Eu zic sa cauti ap aici si ai sa vezi ca ti se potriveste!!!

omu' cu... banca la cap!www.bankingnews.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanicea spune:

si eu sunt fan declarat al dr taberei. am stat acolo vreo 5 -6 ani si tare am iubit zona. e mai dragutz catre favorit...ghencea e nitel ami departe, dar nu e cu mult diferita.

succes!!!!!!!!!!!!!

noutatifoto

Mergi la inceput