Mamici de sept-oct 2006 (67)
Raspunsuri - Pagina 7
notquiteso spune:
adameasca, esti senzationala.. am citit ce ai scris in blog :) am ras cu lacrimi. M-au emotionat povestile tale.
POZE
inni spune:
quote:
Originally posted by lullabay
Inni...a ...si vreau sa te contrazic.."un medic bun tb sa isi fac treaba bine"si atat.. punct..corect e sa nu astepte nimic.
Corect. Dar traim in Ro. Aia de care auzi ca poti sa scapi fara sa le dai sunt cei cu pacienti garla la usa, care nu simt lipsa unui plic sau doua. In rest toti asteapta. Important e ca daca mai ai nevoie de el dupa....sa nu te sfiesti ca i-ai dat 1 mil la nastere sau 10. Sa se poarte la fel de bine. Spaga la noi (si am mai vb despre subiectul asta) se pastreaza datorita sistemului (ca nici mie nu mi-ar conveni sa invat 6 ani de fac. si apoi inca 5 de specializare si sa am 6-7 mil salariu..sau 10...e enorm de putin...ceea ce m-ar duce implicit la a accepta bani de la pacienti.) si datorita pacientilor, pana la urma.
Poze
Inni 38+ cu ....
adameasca spune:
Pai undeva in zona Cismigiului pe la 18:30 - 19:00 e bine? Ca sa va poata aduce sotii pe cele care nu conduceti...
Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca
Crisnemes spune:
Fetelor in timpul travaliului ca sa va puteti concentra ganditiva numai la lucruri frumoase si nu stati cu ochii inchisi de durere pt ca astfel aveti impresia ca durerea se amplifica.Incercati sa numarati cuiele dintr-o usa, dungile de pe pereti , duceti cu voi un CD portabil cu muzica linistitoare.....CEL MAI IMPORTANT ESTE SA INCERCATI SA NU VA PIERDETI CU FIREA .
Daca spitalul pune la dispozitie mingi atunci folositile cu incredere.Scureaza durata travaliului.
Si NU UITA RESPIRA! Daca este cineva cunoscut langa voi oricat de enervent vi se v-a parea in momentul ala rugati-l dinainte sa va aminteasca de respiratie.
Cristina siDragos (31.01.2004)+Victor
Poze
POZE YAHOO
inni spune:
Care mai conduce masina acum in luna a 9-a ?
Nu vi se intepeneste burta in volan ?
Poze
Inni 38+ cu ....
Crisnemes spune:
Am o rugaminte- stiu ca s-a discutat acest lucru dar nu am rabdare sa caut imi spuneti cum e cu salariul dat de firma pentru nastere.
Cristina siDragos (31.01.2004)+Victor
Poze
POZE YAHOO
alessia80 spune:
PUTZURUCA-multumesc de incurajari
LULLABAY- stiu c va iesi prin alta parte, intreb mea eara daca aceste dureri reprez semne ale nasterii]
ROXI- Sper sa ai dreptate. Atata timp cat nu am dureri de bazin e bine
NICOL- multumim de info! Sa ne spui ce face ingerasul
ILEANA- offf, si eu vreau la intalnire Dar pana pe 4 sept nu ma mai ridic din pat!
ROXANAE- unde esti ? Raspunde-mi si mie la intrebare!
ALESSIA80 35+
poze
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;29/st/20060925/k/fb69/preg.png[/image]
inni spune:
Laliq...eu am sa nasc la Municipal....si am sa cer minge daca zici ca e bine. Ce fac cu ea ? Imi atenueaza durerile pur si simplu calarind-o ? Tr sa ma balangan ?
Poze
Inni 38+ cu ....
eloise spune:
Eu plec la parinti la Sv pana duminica. nu cred ca mai am timp sa intru 2 zile nici macar sa citesc, o sa stau cu ai mei si sor-mea. numai bine va doresc, va pup, sa aveti un weekend frumos numai cu evenimente fericite!
Lili iar mi-am amintit de tine (a propos de sv). sper ca esti bine!
Aramona tu ce faci?
Eloise 32+ cu
EU
Virsta bebe
floricika spune:
va multumesc fetelor pt raspunsurile cu curatenia! Si eu am pus calcatul am uitat sa spun, ca nu imi place deloc sa calc. lexi, nu stiu cat va sta, este o vecina de vis-a-vis, si azi vine pt prima data. Normal ca o servesc cu cate ceva....Eu abia astept, nu pot sa cred ca scap de stresul cu curatenia!!!
adameasca eu pot si mai devreme
eu mai conduc in luna a 9-a! mai bine zis am condus pana sapt trecuta, acum l-am pus pe sotul sofer desi stiu sigur ca daca ar fi vreo urgenta sigur as conduce si nu, nu intepeneste burta la volan...
Floricika 37+ cu David Stefan
Poze