Mamici de sept-oct 2006 (67)
Raspunsuri - Pagina 6
laliq spune:
Ziua buna,
Fetelor, aveti o viteza la scris... Ce-i drept si teme de conversatie sunt multe.
Nicol - ce frumos e Alex! Sa creasca mare si sa fie sanatos si sa va aduca numai bucurii.
Eloise - nu mai fi suparata pe doctoritza, poate ai prins-o intr-o pasa proasta. Doctorii cu reputatie buna rareori sunt amabili cu toti pacientii. Important e ca bebe e bine!
Alessia mi-ai dat ceva emotii cu alarma falsa. Cat despre lesinul sotului... asta a fost chiar cireasa de pe tort! Bine ca acum sunteti cu totii ok si bebe sta cuminte in cuib la dospit.
Pufy - Sanatate lui Alessio si tu sa vii deseara cu vesti bune de la dr!
Ref. la Naty_blondy, cred ca o disputa nu are sens. E normal ca parerile si atitudinile sa fie impartite, fiecare interpreteaza semnalul in functie de experientele proprii. Nu sunt insa de acord cu tonul agresiv al "anonimei".
Ileana, subscriu si eu la intalnirea de luni.
Larisa 30+ Horia Matei
mie-mi place in vacantza
nicolstoy spune:
Buna fetelor,
Totul a inceput cam asa....
Sambata dupa amiaza am avut o intepatura mai puternica in partea stanga,nu s-a repetat asa ca nu i-am dat f mare importanta.
Duminica seara am iesit in parc cu baietii.Pe la 12 m-am dus in pat sa mai citesc putin,dar la 1 s-a rupt apa.A fost exact acelasi scenariu ca la Vladut,in sensul ca tot la 1 mi s-a rupt apa, in timp ce citeam.De data asta recunosc ca m-am panicat putin din 3 motive:1-se intampla cu 3 saptamani mai devreme,2-doctorita mea era in concediu in strainatate,3-a curs mai mult lichid decat la Vladut.
O sun totusi pe doctorita mea si imi spune ca sa stau linistita daca nu am contractii,dar au inceput asa ca la 2 eram la spital.
Ma consulta medicul de garda care zice ca membranele nu sau rupt... ,eu ii spun:"mai nene a curs lichid mult...".Se apuca sa-mi faca internarea..,intre timp ce-mi vine... il intreb :"daca membranele nu s-au rupt,nu mai bine iau ceva sa se opreasca contractiile si ma duc acasa?" Zice ca nu mai poate ca mi-a facut foaia,ok,raman.
Intre timp incep si contractii mai puternice,dar suportabile,la 4 mi se face epidurala,aveam dilatatie 5, si la 04:27 am nascut.
Am nascut cu una din asistentele care m-au asistat si la Vladut si cu d-na dr. Militaru-SUPER dr si om, de cum a intrat in salon m-am linistit de cum am vazut-o,caci eram super stresata ca nu nasc cu dr mea.
Tarife Filantropia ar fi cam asa:
-asistentele de la nastere -100.000 fiecare;au fost 2 foarte,foarte dragute,inainte sa le dau
-anestezista (dr Bucur 1.000.000)dar am ratat-o si nu am mai apucat sa-i dam nimic din pacate pt ca a fost de nota 10
-infirmierele,sau ce sunt,care fac toaleta cate 50.000:la fiecare toaleta
-la asistentele care iti dau copilul la alaptat 50.000 pe tura
-medicul neonatolog (dr.Timoianu-1.000.000+un buchet flori)
Rezervele sunt:
-148,149 -300.000 pe zi,fara grup sanitar propriu,3 sau 4 paturi
-150= 700.000 pe zi,grup sanitar propriu,dus,tv,aer conditionat (pt asta se cam rezolva cu asistenta sefa d-na Georgescu -500.000,dar noi nu i-am dar decat un buchet de flori pt ca rezolvase deja d-na doctor pt noi).
Cam asta a fost.Dac a veti intrebari...
Aveti grija de noi si mai vb cand o sa mai prind putin timp.
Nicol Alex (21 August 2006) si Vladut (1 aprilie 2003)
POZE
NUNTA
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74827" target="_blank"> Nascut pe 1 aprilie
Crisnemes spune:
Buna tuturor!
Lexi- poti naste si daca nu a coborat butica. Am auzit ca nu e obligatoriu.
Nicol- e superba minunea.
Clara- daca te-a vazut un medic si ti-a dat tratament atunci cred ca nu e nici o problema.Incearca sa stai cat mai mult in pat si sa te odihnesti. Ar fi super sa te ajute cineva cu Sebi- cred ca am retinut bine numele baietelului tau.
Cucuoancea- nu trebuie sa te superi.A citit multa lume ce ai scris dar nu si raspunde. Eu cred ca ceea ce ai scris le poate ajuta mult pe fetele care vor sa nasca natural. Eu as avea o completare la poz 2 dilatarea de la 7-10 cm cand durerile sunt continue - respiratia este ca ci cum resipa un catelus. Inspiri pe gura si expiri pe gura la nivelul pieptulul. La poz 1- respiratia se face la nivelul burtii jos- aerul trebuie sa ajute la oxigenarea bebelusului.
Deseara ma uit la Antena 1 .
Putzuruca- eu mi-am pus in bagaj 2 camasi de noapte si 2 pijamale.
Pufy- sanatate lui Alesio si te asteptam cu vesti de la echo.
Cristina siDragos (31.01.2004)+Victor
Poze
POZE YAHOO
lullabay spune:
Nicol...ce fain...la 1 s-a rupt apa..la 4 jumate ai nascut!!!!Vreau si eu asa!!!!!Si la medicul cu care ai nascut?
Eu mi-am luat 2 camasi pt spital(adica pe una am primit-o cadou)...ca la nastere cer de la ei..bagajul de spital desi am 38 de saptamani nu-i gata.
Uf trebuie sa ma duc sa fac curat...
37+
sofimic spune:
NICOLSTOY e tare frumusel bebele tau Multumim ca ti-ai mai facut
timp si pt noi sa ne spui cum a fost nasterea.
CUCUOANCEA multumim pt tehnicile de respiratie. eu le-am citit si
de curand am primit o carticica in care sant scrise tehnicile astea
ELOISE cam ciudata dr ta, dar acum ce sa-i faci...nu ai alta..Bine
ca bebe e ok
IONELA-ROXANA bine ca tu ne-ai mai incurajat cu nasterea ca am citit
o gramada de relatari urate...care mai bine nu le citeam... aaa si vad ca
si tu esti din timi
Fetelor eu am cumparat tot pt bagaj, dar am zis ca abia dupa ce am 37
saptamani implinite il fac ca sa nu stea aici gramada. Camasi de noapte
am pus si eu 3 ca am inteles ca cea din timpul travaliului se face varza.
36 + Sofia
anangel_lexi spune:
Adameasca, vin si eu la intalnire luni. Unde si la ce ora?
Cucuoancea, multumesc si eu mult pentru tehnicile de respiratie, o sa mi le notez. Si eu imi doresc tare mult sa pot naste natural si fara epidurala, dar iau in calcul totusi si posibilitatea unei epidurale din mai multe motive:
1. bebe e marisor, s-ar putea sa aiba vreo 4 kg la nastere, iar eu sunt la prima nastere, organismul nu e obisnuit cu asa ceva.
2. mi-e teama sa nu mi se faca rau de durere pe-acolo si sa nu mai pot coopera (a se citi "impinge") in momentele oportune. Tin minte ca in 2000 mi-am rupt mana. Nu m-am vaitat, n-am plans, desi aveam dureri crunte. Cred ca pana am ajuns la urgenta au trecut vreo 2 ore si eu eram cu mana in halul ala...Cand am ajuns acolo, am simtit brusc ca vad negru in fata ochilor si ca ma trece o fierbinteala prin tot corpul, mi se inmuiasera genunchii...noroc cu autosugestia, altfel cred ca lesinam...Mi-e teama sa nu patesc si acum la fel. Nu stiu cum sunt contractiile fata de durerea in cazul unei fracturi, dar eu iau in calcul orice posibilitate...
37+ cu Maria Cornelia
Poze diverse
Poze cu bebe si burtica
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev256pr_.png
laliq spune:
Floricika, e ok 500.000. Atat platesc si eu, si fata de ce ai scris tu ca are de facut eu adaug si calcatul rufelor (urata operatiune);
Ref. la nastere - si eu as opta pt naturala daca nu ar fi indicatia de cezariana. Am nascut natural odata (aveam trusa de epidurala dar dr. a zis ca nu poate sa-mi faca pt ca nu mai participam la travaliu) si desi travaliul indus a fost cam lung (peste 8 ore), doar in ultimele 2 ore imi amintesc ca au fost f. durereoase contractiile, dar nu ma dilatam deloc. Finally mi-au facut o injectie pt dilatatie care si-a facut efectul in 5 minute.
In salon era o minge de travaliu pe care am folosit-o pentru atenuarea durerilor(celor care nasc la Municipal va recomand sa o cereti). La mai putin de o ora de la nastere m-am mutat in alt salon mergand singura pe picioare.
Acum merg sa ma intind pt ca bebe e nemultumit de pozitia mea.
Larisa 30+ Horia Matei
mie-mi place in vacantza
tasia spune:
adameasca Eu vin sigur la intalneala, doar sa spui unde si la ce ora
34 +
pozele noastre
bebe
acai24 spune:
As veni si eu la intalnire...dar sa stabiliti locul si ora....tare as vrea sa ajung si eu sa va cunosc "live"....
36+
http://bd.lilypie.com/j1YZp3.png
anangel_lexi spune:
Nicol, sincer m-a incurajat mult povestea nasterii lui Alex. Suna tare optimist Cat despre bebe Alex, ce pot sa spun? E o scumpete de copilas! Sa va traiasca!
Floricika, depinde cate ore sta femeia sa faca curat. Doamna care face curat la firma unde lucrez eu, cand a fost la mama s-o ajute la curatenie i-a cerut tot 500.000 si a stat de la 9 la 15. Dar a facut tot: spalat parchet, gresie, faianta, geamuri si perdele...Lucrurile mai usoare ca de exemplu stersul prafului, le-a facut mama. Iar mama are un apartament urias (100 mp) si geamuri duble. Deci cred ca si la tine e ok 500.000, ca presupun ca pe langa ii mai dai femeii si o cafea si o mancare la pranz, nu?
37+ cu Maria Cornelia
Poze diverse
Poze cu bebe si burtica
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev256pr_.png