Mamici de sept-oct 2006 (67)
Raspunsuri - Pagina 5
eloise spune:
quote:
Originally posted by ionela-roxana
eloise destul de urat comportamentul doctoritei tale.Asa se comporta tot timpul sau numai acum la spital?
Roxi 37+ (Dragos Andrei ) si Rares Stelian 9. april.2002
Doctorita mea e cu toane. Depinde mult de starea in care o prinzi. Daca o prinzi mai nervoasa si expeditiva... nasol! E drept ca si la cabinet (care nu e al ei, ci al unui dom' profesor) se comporta mai amabil decat la spital. Eu merg la spital pt a 2-a oara pt ca asa m-a chemat ea, ca de altfel preferam sa ma duc la cab si sa beneficiez de un tratament mai civilizat. Oricum banii sunt aceiasi: la spital echo ambulator se platesc, si m-am mai dus si cu un buchetzoi de trandafiri imperiali (ceea ce-a lasat-o rece: "Pune florile pe scaun!"... Ma rog, florile nu erau menite s-o mituiasca, pur si simplu asa am simtit!)
Am mai avut si in trecut nemultumiri la adresa ei, fetele stiu... ma gandeam sa o schimb dar am ramas pentru ca are o reputatie foarte buna dpdv profesional si nu am auzit niciodata sa fie asociata cu malpraxis sau cazuri nefericite. Iar la nastere se comporta (cica) fara cusur.
Carmen si circulara lui bebe tau e simpla sau dubla? Ce ti-a zis dna. Grigore? E in regula atata timp cat bebe e in burtica?
Eloise 32+ cu
EU
Virsta bebe
inni spune:
Cucuoancea eu am primit "cu BUCURIE" (eloise ) tehnicile...am vrut sa-ti scriu ,dar m-am luat cu alte mondenitati si am uitat. Mie imi prind bine.
Ma inscriu si eu la intalnire.
Poze
Inni 38+ cu ....
ionela-roxana spune:
cucuoancea mai este o inconstienta pe aici.....
Si eu tot natural fara epidurala vreau.Asa a fost si prima data si dupa cum am mai scris mai sus nici nu-mi amintesc nasterea cu toate ca am avut si complicatii.
Daca era ceva de groaza sigur nu mai faceam inca un copilas sau mai ales sa aleg fara anestezie.
Cred ca depinde si de Dr cu care nasti.Eu nasc cu aceeasi Dr. cu care am nascut acum 4 ani si ceva si sunt foarte relaxata.Stiu ca totul va fii bine pana la urma.
Asa ca te rog scrie mai detaliat ca eu una sunt interesata.......nu stiu daca la spital imi voi amintii ceva dar...intentia conteaza.
mephala30 spune:
Eloise, e circulara simpla si mi-a spus ca n-am motive de ingrijorare....mai ales ca nasc prin cezariana.
Si ea, ca si medicul meu a spus ca e bine ca bebe sa stea cat mai mult in burtica (macar pana pe 10 sept...pai voi fi in 39 de saptamani, aproape de 40 chiar...).
Si asa ma ia o graba...cand vad cati bebici se nasc in grupa noastra...
Carmen(36+) siIustin (5.06.2004)
Album Iustin
alessia80 spune:
ROXI- oricum nasc prin cezariana, dar imi faceam sperante ca daca nu am dureri de bazin mai sta bb...
ALESSIA80 35+
poze
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;29/st/20060925/k/fb69/preg.png[/image]
putzuruca spune:
Pupici burtici si mamici,
Nicol, frumos ingeras ai adus pe lume...felicitari.
Alessia, incearca sa nu te mai stresezi. Bebe trebuie sa mai stea la mami in burtica, asa ca mai ai de asteptat. O sa vezi ca Doamne-Doamne are grija de voi.
Fetelor, maine cred ca ma invrednicesc sa-mi fac cumparaturile pt bagajul de spital. Cate camasute v-ati luat? Nu prea sunt eu adepta lor, dar ma gandesc ca-i mai usor cu camasa in spital decat cu pijama, caci trebuie sa faci toaleta locala, controlul si e mai usor de ridicat camasuta decat de scos panatalonii.
putzuruca 34+ cu Andreea-Iuliana
poze cu dragoste
lullabay spune:
Buna dimineata gravidutze!!!Adica e 12 dar la mine acum e dimineata ca deabia m-am trezit...si m-am culcat la 11.
Nokia sa iti dea Dumnezeu sanatate ca ai scurtat pagina ca pe monitorul meu mic,mic..pana reuseam sa citesc!!!
Gripodragutza de ce te-ai suparat asa tare?ca eu ti-am raspuns cum m-am priceput chiar daca nu am nascut...si eu intreb de multe ori si nu imi raspunde nimeni dar sunt multe posturi..fiecare raspunde la ce isi aduce aminte...eu nu ma supar, mai intreb odata si inca odata.
Ionica felicitari pt curaj...pt ca ai ales aceasta optiune cu nasterea naturala!!!
Ionela-Roxana pai ai avut multe sa ne spui...mai intra si tu si scrie-ne ca intodeauan avem de invatat din experienta unei mamici!!!
Monique_new eu am acasa o cartulie cu pilates pt garvide...si...cu nerusinare nu am deschis-o niciodata...am luat-o la inceputul sarcinii..si atat...am uitat de ea.
Adriana mica ai vazut ca e totul o.k.?Sper ca te-ai mai linistit!!
Alessia80 eu am patit...dureri de oase nu am(intr-o singura zi m-a durut noada)pantalonii imi vin pana sub burta... nu mai pot sa ii inchid dar imi vin pe solduri si capul lui bebe e mare tare!!!Da tu de ce iti faci griji ca il scoti prin alta parte?
Eloisece nasol!!!!Bine ca e bebele sanatos!!Nici eu nu stiu lungimea colului..si la evaluarea de 36 de sapt mi-a zis doar ca e sters si inchis...e aglomerata si la spital si la cabinet...eu la cabinet mereu astept o ora desi vin in functie de nr care il am...lasa ca o sa vb cu ea pe indelete la 36 de saptamani..si poate programati cezariana inainte sa plece...eu deja am inceput sa ma stresez ca sapt viitoare am 38 si ea nu e aici..dar asta e..pana la urma ma ajuta cineva sa nasc copilul.
Inni noroc cu Cucuoancea ca eu....oricum in foile mele la repiratie nu mai scrie nimic in plus,ma gandeam sa caut despre contractii,dilatatie ,dupa nastere cateva sav a scriu...a ...si vreau sa te contrazic.."un medic bun tb sa isi fac treaba bine"si atat.. punct..corect e sa nu astepte nimic.
Cucuoancea eu vreau in principiu natural...dar...daca nu mai pot vreau epidurala...daca fac fata...foarte bine...fara epidurala.
37+
floricika spune:
Adameasca, daca nu nasc pana atunci eu vin! cand vrei sa ne vedem, adica la ce ora? ca deja depind de sot acum, eu nu mai pot conduce adica cred ca as putea dar nu ma risc....
ingereasa felicitari, sa va traiasca si sa va bucurati de el!
eu am luat ieri ultima pastila de gynipral, dar no-spa tot mai iau, si stau linistita numai in pat pt ca maine trebuie sa botez(da, stiu ca v-am mai zis de 100 de ori)
iar ma dor oasele bazinului, si am experimentat si cateva contractii, dar vorba cumnatului meu, eu cand o fi sa nasc mai iau un no-spa si ma intind in pat
de azi imi vine o femeie la curatenie si m-am gandit sa ii dau 500.000 pe saptamana vine o data pe sapt). In banii astia vreau sa imi faca ordine, sa spele baile(am doua), sa stearga praful, sa spele pe jos, sa spele prin bucatarie tot inclusiv dulapuri si din cand in cand si geamurile. Apartamentul e cu 3 camere. E ok pretul?
pupici pe burtici
Floricika 37+ cu David Stefan
Poze
ionela-roxana spune:
alessia80 Pai tocmai ca inca nu sa largit bazinul este posibil ca bb sa stea mai mult.In momentul in care se angajeaza spre canal se latesc oasele (asta nu inseamna totusi ca se naste imediat sau in cateva zile).Eu ma dureri de solduri (mai mult dreptul) deja de vreo 3 saptamani.
lullabay acum am mai mult timp si mai pot scrie.Pana acum si asa imi lua mult timp sa citesc ...daca mai si scriam......of,of, uite un pup si de la mine
putzuruca eu nu mi-am luat de data asta camasi de noapte ci niste rochite care sunt cu bretele (se dau usor jos pt alaptat), sunt foarte colorate si au desene cu tweety pe ele.Am luat 3 bucati. Una se duce chiar la nastere si doua sa le am cat mai stau in spital.Data trecuta am avut tot 3 si tati a si spalat 2 si mi le-a adus inapoi.
I-ti spun sincer de ce nu am luat camasi.....pt ca nu am gasit dragute ,am gasit mai maricele modele urate,mai mult sintetice si erau tare deprimante.Asa ca am ales rochite colorate sa ma binedispuna.
Fetelor ati facut bagajele de spital?Eu l-am facut ieri de voie de nevoie in 5 minute cand ma speriasem ca sa rupt apa.... , dar bine ca a fost alarma falsa si m-am intors acasa de la spital.
putzuruca spune:
Ionela-Roxana, eu am 2 astfel de rochite cu care stau in casa, dar nu m-am gandit ca ar fi bune de spital. E super ideea. Chiar ca se dau repede jos pt alaptare. Oricum, maine daca merg la cumparaturi am sa ma uit dupa camasute haioase. Nu suport nici eu babismele alea urate. Deci e bine sa am vreo 3.
putzuruca 34+ cu Andreea-Iuliana
poze cu dragoste