Mamici de sept-oct 2006 (67)
Raspunsuri - Pagina 8
Crisnemes spune:
Inni- da pur si simplu calaresti mingea . Stii cum e mingea aia de sar copiii cu ea. Trebuie sa faci acelasi lucru doar ca nu cu miscari asa iuti ci mai lente.
Sigur o sa fie cineva acolo si o sa-ti arate.
Cristina siDragos (31.01.2004)+Victor
Poze
POZE YAHOO
adameasca spune:
Inni, eu mai conduc. Ca-mi face placere si ma simt bine. Din pacate nu prea ma mai lasa nimeni sa conduc. Dar la sarcina trecuta am condus si-n ziua in care am nascut.
Ce mult dati la curatenie femeilor... Noi in Buzau dam ptr un ap cu 4 camere 200 de mii.
Hai sa-ncercam o listutza cu cine vrea sa vina la intalnire:
Adameasca
Inni
Floricika
Laliq
Lexi
Tasia
Acai24
Daca stiti voi vreo terasa, vreun loc de intalnire mai cunoscut, ziceti.
Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca
anangel_lexi spune:
Adameasca, pe mine oricum nu ma poate aduce sotul ca el luni lucreaza de la 15 la 21...si eu intre timp imi fac de cap Dar imi convine ora ca se mai racoreste...
37+ cu Maria Cornelia
Poze diverse
Poze cu bebe si burtica
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev256pr_.png
MamiLili spune:
Eloise, drum bun la SV. Multumesc c-ai intrebat de mine. Sunt ok. Intru sapt viit sa scriu mai mult.
Sanatate la mamici si bebici!
Lili sapt 32 cu
floricika spune:
da ileana, si cumnata mea in targoviste da 200.000, dar se pare ca astea sunt preturile in bucuresti...deh, e viata mai scumpa....
eu nu prea stiu terasa prin zona....in mall nu vreti sa ne intalnim?
Floricika 37+ cu David Stefan
Poze
inni spune:
Flory ....Ileana a venit in Buc si sta la cineva. Acest cineva locuieste pe langa Cismigiu. Nu stiu daca are cine sa o aduca pana la Mall cu masina. Dar vorbim cu ea cand intra pe forum.
Care Mall ?
Sa nu-mi zici Dr. Taberei ...ca nu cred ca pot sa ajung acolo.
Poze
Inni 38+ cu ....
floricika spune:
nu, eu ma ganeam la vitan....dar ai dreptate, sa vedem ce zice ileana...oricum eu vin oriunde!
Floricika 37+ cu David Stefan
Poze
anangel_lexi spune:
Pai sunt terase in Cismigiu. Sunt vreo 2 la debarcader, si una vis-a-vis, chiar inainte sa urci pe podul de piatra (se vinde si vata de zahar acolo ). E drept ca astea sunt bune numai pentru cine vrea ceva de baut. Cine vrea sa manance ca lumea...nu prea are unde in Cismigiu, decat la Monte Carlo, la restaurant.
37+ cu Maria Cornelia
Poze diverse
Poze cu bebe si burtica
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev256pr_.png
lullabay spune:
Floricika eu pt ce ai scris tu ca vrei sa ii dai sa faca...vreau sa ii dau aici in Iasi 300 mii..pt 8 ore.
Eloise drum bun acasa!!!Si odihna placuta!!!
Inni...un rezident in anul 1 are 4.300.000.Cu toate acestea imi mentin parerea...nu ar tb sa astepte nimic.
37+
Mirabelac spune:
Of, Pufy si mie mi-e dor de serviciu... chiar daca era agitatie continua si stress maxim dar tare bine mai era... cafeluta de dimineata, mai stai de vorba cu colegii, ce mai, mie dor...(eu nu mai lucrez din ianuarie), dar atunci daca ma intrebai daca vreau sa stau acasa ziceam de 10 ori da... acuma insa nu mai e la fel...
mexxa si eu visez noaptea dar ma multumesc cu atat... din februarie n-am mai prestat si pana vine Mos Craciun nu sunt sanse...
Monique cand a plecat dr. mea in concediu am intrebat-o de ce sa ma sperii in lipsa ei, printre care daca se poate rupe apa fara sa-mi dau seama, mi-a spus ca NU. Curge pe picioare si nu putin.
martha78, Mexxa dupa ce se naste bebe il poti imbraca in body cu manecuta lunga si sosete (daca este mai cald in spital) sau cu costumase cu picioare si maneci lungi care se incheie de sus pana jos (ma refer pt. per. sep-oct ca se mai raceste). Eu asa voi face dar acasa ca unde nasc eu nu e voie cu hainute in spital.
Mirabela sapt. 36 POZE
Doar sufletul mamei poate sa multiplice iubirea si nu sa o imparta intre copii ei.