Mamici de sept-oct 2006 (67)
Raspunsuri - Pagina 17
microbu spune:
Ionica, cu salariul mediu in Ro nu faci nimic, guvernantii zic ca si pensiile sunt bune si mor de foame batranii.
Ce sa faci cu 30mil/luna (aprox 815euro), 2adulti? Minim 6mil merg automat pe casa (intretinere, lumina, utilitati in general) asta in conditiile in care stai la bloc, alte milioane pe mancare, min 2-3mil pe benzina/motorina si altele pe tel fix, mobil, internet, cablu etc. Suntem tineri, vrem sa iesim, vrem la o terasa, un teatru, un concert, o vacanta macar in tara...alte milioane...
E un simplu calcul....ce sa mai zic de 8mil pt mamici??? Ma abtin.
STIU ca sunt f multe familii care se descurca cu mult mai putin, dar sunt nevoite, nimeni nu alege asta.
Ce inseamna 250euro/luna in conditiile in care la nastere in spital dai minim 8-10mil, un patut decent este in jur de 2-3mil, un carucior peste 3mil (si te tine 3luni ca e prost), un scaun de masina e peste 3mil, o gradinita de stat e 2-3mil, etc...Sa mai zic? Toate se numara in milioane...fir-ar sa fie ea de viata.
Dar sunt si persoane care-si permit sa nasca la Euroclinic cu 2500euro sau la spitalul de lux cu 5000euro...
Mdaaa.....m-am revoltat pt ca nu suport subiectul bani, urasc sa recunosc ca totul trece si prin stomac si tot asa...
Vorba Tasiei, suntem femei si ne plac parfumurile bune, cosmeticele de firma, etc...
Ce sa faci cu 30mil/luna de familie daca nu ai o casa in RO? Nu-ti permiti nici macar rata la credit, sau mai simplu: nu ti se acorda.
Sunt multe de spus aici...Fiecare se chinuie sa se incadreze in cat are pana la urma, dar salariul minim in Ro e de KKt.
DA, poate sunt multe printre noi care sunt nevoite (si eu voi avea 8mil/luna din jan ca si ele) sa se descurce cu mai putin de 10mil, insa ele nu se plang, dragele de ele. Dar nu le ajung, crede-ma Ionica, poate tu nu ai mai fost demult prin tara sa vezi cum concuram la preturi cu marile tari ale Europei...
Sandra 34fix burtik + poze
inca un pic
ionica spune:
Microbu,
Sunt constienta de ceea ce spui,stiu ca se traieste greu ,am o sora si n frate in Bucureti,amandoi au copiii si amandoi au sfarsituri de luna cu dureri de cap.
In romania nu mai merg de mult timp decat intr-o vizita stiu eu o nunta a unei prietene sau un eveniment important.
Nu am sa-ti spun cat cheltui intr-o saptamana fiindca nu ar fi decent din parte mea.
Ma intreb cat vor mai suporta romanii in situatia asta?
+36SOPHIA
http://groups.msn.com/LeDumontauCostaRica/pictures
ionica spune:
Vise frumoase Anastasia!!!
Sper sa visezi ca te plimbi pe "via Venetto" la milano si intri la boutique-rile cele mai de luxe ,iar soferul tau privat iti deschide usa !
+37SOPHIA
tasia spune:
Nu am mai putut sa adorm Frumoase vise mi-ai urat ionica dar de unde? Nu mi sa mai itamplat asa ceva... nu pot efectiv sa stau in pozitie orizontala Cand ma culc am impresia ca imi vine burta in gat, ma sufoc nu stiu ce e asta... k nu mi sa mai intamplat
35 +
pozele noastre
bebe
ionica spune:
Tasia
Stai linistita ca este normal;
Ca sa dormi un pic mai bine pune-ti sub cap o armata de perne si dormi cu capul cat mai sus si spatele sprijinit in perne,incearca sa sculti muzica clasica la walk-man, mozart cu siguranta te va relaxa pe tine atat cat si pe bebe!
Eu mi-am comandat o PIZZA giganta ,sotul este invitat la o "despedida" la pensia a unui coleg,astia de obicei aici se imbata intre barbati si canta la karaokeam participat doar o data,de atunci merge sotul singur
Am sa astept pana imi vine pizza,e deabia 8pm la mine!!si a inceput sa ploua cu galeata!
+37SOPHIA
cata14 spune:
Ionica, pofta buna la pizza! Eu mai lucrez vreo 2 ore si ma car la cumparaturi ca nu mai am nimic prin frigider.
Catalina, 37+
ionica spune:
Multumesc frumos,
Tocmai mi-au livrat-o yumy yumy,e chiar apetisanta si pufoasa!!
Sper sa nu-mi cada sos de rosii pe taste
+37SOPHIA
cata14 spune:
Eu am incercat sa pun niste poze in album si, desi le-am micsorat sub 100, nu ma lasa, imi da eroare.. Ce ma enerveaza!
Ma intorc inapoi la treburi.
Va pupic pe toate.
k
Catalina, 37+