Mamici de sept-oct 2006 (67)
Raspunsuri - Pagina 16
cata14 spune:
Tasia, de la cine astepti raspuns? Cred ca eu sunt un pic pe dinafara sau ma prind nmai greu. Nu stiu daca te refereai la mine... ca sa nu mai vb ca habar n-am de ce discutie e vorba.
Catalina, 37+
ionica spune:
Tasia si eu ma gandeam tot la X din discutia noastra de ieri,dar poate fi pura coincidenta si nimic mai mult.
Sa stii ca bebe este foarte jucaus in burtica noapte fiindca ne scade glicemia,ei se mananca la fiecare 3ore ca sa ne faca pe noi fericite,oricum avem rezerve, eu de ex. la 170cm am 90Kg ,nu te mai plange, cand ma dau jos din pat ma simt ca o bila,ma rulez!!
Cata,
ea este deocamdata sub stare de soc,este prima sarcina pierduta,desi a asteptat mult pana a ramas insarcinata.
Are un doctor bun,sunt convinsa ca o va indruma spre tot ce-i va fi necesar.
Mi s-au umflat picioarele ,parca ar fi "tamales" !
+36SOPHIA
http://groups.msn.com/LeDumontauCostaRica/pictures
tasia spune:
De la Ionica astept raspunsul pe PM, imi cer scuze k am fost cam confuza in exprimare
35 +
pozele noastre
bebe
tasia spune:
Ionica Eu am facut niste ecuatii de gradul 3 cu cateva integrale si mai multe necunoscute si am ajuns la concluzia asta. Daca eram moderator ma ajuta sotul sa descopar "America"
Scuze k vb asa aiurea si nu intelege toata lumea
35 +
pozele noastre
bebe
tasia spune:
cata14 Nu stiu daca ti-am mai zis, daca am facut-o am uitat si ma repet Ma emotionat mult povestea ta, am citit-o. In momentul in care am citit ca ti-au aparut 2 liniute pe test mi-au dat lacrimile desi eu nu plang din orice si la comanda. Eu am ramas insarcinata accidental, ne doream copii peste 2 ani, si chiar nu cunosc acest sentiment de asteptare dar sa stii ca am incercat sa intru in pielea ta si m-am simtit rau Esti o curajoasa oricum
35 +
pozele noastre
bebe
microbu spune:
Tasia, nu prea ai cum sa te incadrezi in suma asta, 15mil reprezinta un venit mediu/persoana. Cand ma gandesc cate cheltuieli sunt in casa obligatorii ma doare capul. Nu vreau sa par snoaba sau sa jignesc pe cineva pt ca mie mi se pare insuficienta suma de 30mil/luna. Eu una as sta acasa daca mi-as permite, dar nu as accepta ca sotul sa nu munceasca. Si ce sa faca? Sa ma bata la cap toata ziua? Sa stea cu copilul? Neah....
Sandra 34fix burtik + poze
inca un pic
microbu spune:
Dragelor, io oricum sunt pe dinafara cu discutiile, cred ca ma duc in pat, macar pun un film si ma mai odhinesc ca somn tot nu am...Noapte buna!
Sandra 34fix burtik + poze
inca un pic
ionica spune:
Microbu,
30mil lei vechi inseamna aproape 1000euro pe luna nu-i asa?
Si daca stau bine si ma gandesc, este mai mult decat media pe economie din romania.
Salariul de baza fiind doar 250euro din cate stiu(poate gresesc,corijeaza-ma tu te rog).
Sa stii ca sunt multeeeee mamici aici care traiesc cu mai putin de 10mil. pe luna si cred eu ca se descurca bine.
tasia spune:
Eu una nu te consider snoaba Iar cine ma vede si pe mine asa asta e... 30 mil/luna pt mine una st putini, sper sa iau si aia 8 milioane de la stat si sa mai mearga si alte afaceri sa ajungem macar la 50.
Sotul meu sta acasa pt ca a tras mult in ultimii 4 ani si a reusit sa stranga cat altii intr-o viata intreaga. A facut ceva investitii si acuma si-a luat o mica vacanta pt 2 ani. A aparut si bebe in acest timp dar va lucra cu siguranta dupa ce se termina vacanta, mai are 1 an din ea
Si eu voi lucra dupa facultate
35 +
pozele noastre
bebe
tasia spune:
ionica Ai mare dreptate, eu nu reusesc sa ma incadrez in acesti bani si PACE.
35 +
pozele noastre
bebe