Mamici de sept-oct 2006 (67)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cata14 spune:

Am vazut ca mai multe fete au zis de ca e pauza ... de ce? Intreb si eu in ignoranta mea. Aveti interdictie de la medic? Ca eu ma gandeam chiar diseara sa aplic metoda sa grabesc inceperea travaliului.

N-am dormit aproape deloc azinoapte, ma batea gandul sa dau o fuga pana la spital dar pan la urma m-am linistit. Am avut dureri de menstruatie care radiau spre spate ... dar cred ca a fost travaliu fals ptr ca la un moment dat am adormit.

Acum am mai venit un pic la munca , nu ma pot abtine cand stiu cata treaba au astia aici. Dar mi-am luat cu mine nr de telefon de la spital si ma tot codesc sa sun. Ma doare spatele si ma mai doare din cand in cand burta dar cred ca e mult prea putin ca sa insemne "inceputul". Va tin eu la curent daca cumva se intampla ceva ... n-ar fi rau ca-s aproape cu 38 sapt implinite iar bebelacul e voinicel si abia imi mai tarasc burta uriasa.

Catalina, 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tasia spune:

cata14 ce ora e in Australia? Eu nu pot sa dorm de nici o culoare

Ca tot vorbeai de copii bolnavi. Am intrat pe un subiect la discutii generale pe care il recomand tuturor http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=80783&whichpage=1

anangel_lexi nu stiam ca ai participat la actiuni de caritate pe DC, te apreciez foarte mult mai ales pt faptul ca nu ai o situatie financiara extraordinara. Spre rusinea mea eu inca nu am facut asta dar o sa o fac cat de curand posibil. Sunt totusi atat de multe cazuri disperate nici nu stii la care sa acorzi prioritate.

35 +
pozele noastre
bebe

Mergi la inceput

Tasia, la mine e 8.30 dimineata ... in Ro e cam tarzior, e 1.30 noaptea, nu ma asteptam sa mai fie cineva insomniac.

Catalina, 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionica spune:

Buna seara,Dimineata la toata lumea

Tasia am citit mesajul tau de la umanitare,

Catama gandeam sa-i pun al doilea prenume Catalina,e tare frumos zau!
Din nefericire ,prietena mea cea mai buna din Romania care va fi si nasa lui Sophia ortodaxa,a pierdut sarcina miercuri.
Era insarcinata in saptamana 10,nu a vrut sa-mi spuna nimic sa nu ma supere,eu am avut o presimtire ieri asa ca azi dimineata la prima ora am sunat si am introbat-o ce face bebelacu din burtic.

Ea imi tot spunea ca este bine bla bla bla, la un moment dat am simtit tristetea in vocea ei ;
mi-au dat lacrimile imediat,am inteles intr-o secunda ce s-a intamplat,era distursa si nu vroia sa-mi arate,se comporta la fel ca mine,impietrita fara sentimente.
Am plans toata dimineata,am refuzat sa ies la lumina zilei,sunt aici in pat cu chestia asta in poala si va citesc in neant.

I-am promis ca-i voi pune bebelinei mele prenumele ei,Adina!

Pupici

+36SOPHIA
http://groups.msn.com/LeDumontauCostaRica/pictures

Mergi la inceput

Ba sunt eu insomniaca

Am fost sa golesc frigiderul Nu ma pot abtin de la mancare si pace. Inainte eram o persoana cu un mod de viata foarte sanatos si multa vointa acuma NIKA

35 +
pozele noastre
bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionica spune:

Tasia,

Prenumele tau este Anastasia?

Ce frumos!

Nu esti singura insomniaca,mai degraba sunt emotiile care te napadesc inainte de marele eveniment din viata ta.

Si eu am stat toata ziua cu capul in frigider,chiar acum am linga mine un bol cu pui rece taiat cubulete amestecat cu orez si sos soya.
Mananc din inertie,nici nu pot sa-ti spun daca este bun sau nu,pur si simplu mestec.

Ce aiurea........mestec ,ma simt ca un rozator care se ascunde de lumina.

+36SOPHIA
http://groups.msn.com/LeDumontauCostaRica/pictures

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns microbu spune:

Lexi, scutece digitale?

Adameasca, la primele 2 intalniri am lipsit pt ca eram prizoniera patului. Pe a treia nu as vrea sa o ratez, deci poti conta pe mine luni. E ok "la mama" la 18,30. Noi sa fim ok pana atunci.
Dar citind ce a scris Martha, mi-am adus aminte: tu vrei sa ne intalnim luni si marti nasti? Sau nu mai tin eu minte nimic?

Eloise, asa ma apuca nervii cand aud de gravidute neglijate sau repezite de dr. lor !!!! Pot sa vin eu sa o pun la punct ?
Distractie placuta la parinti .

Inni, eu conduc dar nu sunt in luna 9 ...si nu mi se intepeneste burta de volan ...

Tasia, cand o sa vina bebe o sa ti se para chiar prea putin 30mil/luna, sa nu te superi pe mine ...

Pufy, tare ma bucur ca esti bine, ca bebe e ok.

Ref SPAGA: nu suport sa dau, nu stiu sa primesc (ba chiar o refuz). Prin natura serviciului am lucrat 6 ani cu public si cum am avut ocazia am fugit ca de altceva...E aiurea rau sa dai spaga in spitale, cand medicamentele sunt asa scumpe si unii medici de familie refuza sa-ti dea compensat si niste amarate de vitamine (nu demult se vb despre asta), e de KKt sa dai spaga cand platesti asigurari peste asigurari...e ROMANIA si am spus tot.

Ramomar, Eli, Roxana01, Itzy, Katia unde sunteti?
Ce-o fi facand Cri19 in spital?
Si restul fetelor care posteaza mai rar, sper ca sunteti bine.

Noi suntem bine, facem azi 34sapt. Am o fetita tare agitata si miscareata care mi-a dansat azi pe ficat si acum si-a pus funduletul intre sanii mei si nu mai pot respira deloc. Eu am seara contractii din ce in ce mai multe, mai dese dar nu regulate, nici dureroase (simt doar un disconfort care nu e durere totusi) urmate de dureri de spate...Noaptea nu pot dormi de fel, abia dupa 8-9 dim reusesc sa mai fur cate o ora-doua de somn. Am stat mai mult pe-acasa, ma menajez cat mai mult ca mi-e frica rau de-o nastere mai devreme de 3sapt...
Aaaa, azi m-am simtit f. rau: cu greata, ameteala, stare de voma, am fost o lesinatura de-a binelea. Dar poate fi de la faptul ca mananc cam putin de 2-3 zile, nu am pofta deloc.

Sandra 34fix burtik + poze

inca un pic

Mergi la inceput

Ionica, imi pare ffff rau sa aud asta. Si prietenei mele de aici i s-a intamplat la fel la 11 sapt. ... m-am simtit goala pe dinauntru, stiam cat de mult voia bebelul. Indeamn-o sa mai faca ceva teste (poate cel pentru antibodies daca nu l-a facut) si sa fie consecventa ... va iesi si pe strada ei soarele cat de curand. Deci Sophia-Adina, suna frumos.

Tasia, nu stiu unde ascunzi tu ce mananci ca in poze esti fotomodel. Cred ca esti si mai inalta ca eu la 1.61 ai mei acum mai bine ma sari decat sa ma ocolesti.

Catalina, 37+

Mergi la inceput

ionica Imi pare rau pt nasa fetitei tale Suna stupid o consolare in asemenea momente dar daca se pierde o sarcina ceva nu functioneaza bine. Nu inteleg de ce se pierd sarcinile pe capete? Si alte mamici denaturate avorteaza anual
Eu cred ca noi mancam asa de multe ori aiurea in tramvai si justificam asta prin sarcina, chipurile tre sa dam papa la bebe
Da, Anastasia e numele meu Merci pt compliment

cata14 Pai am 1,68 si sunt chiar durdulie am 68 kg. Am laut cu gratie 19 kg

(Astept raspuns pe PM la discutia de ieri , daca mai ai chef, sunt curioasa )

35 +
pozele noastre
bebe

Mergi la inceput

microbu De ce sa ma supar Mie acuma mi se par putin 30 de mil/luna cand vine bebe nu stiu ce ne facem, eu una stau acasa si imi termin s facultatea iar barbat-miu o sa lucreze. Sunt foarte multe lucrruri pe care nici acuma nu mi le permit, in fiecare luna depasim cei 30 mil, vreau si eu sa pot sa ma incadrez ca si altii in 10-15 mil/luna dar nu reusesc Imi plac parfumurile bune, produsele cosmetice de calitate si hainele de firma

35 +
pozele noastre
bebe

Mergi la inceput