Mamici de sept-oct 2006 (67)
Raspunsuri - Pagina 18
GETY spune:
Buna dimineatza, gravidutze!
Tasia, ai o presiune asupra plamanilor, pentru ca-ti creste bebeul si vrea mai mult loc. Si eu am senzatia cateodata ca nu mai pot sa respir, dar dupa un timp se rasuceste si respir mai usor.
Va urez sa aveti o zi buna!
GETY 33 +MARIA-DIANA
VARSTA BEBELINA
POZE
mexxa spune:
Am intrat sa va spun ca ma simt mult mai bine...sper sa fie asa toata ziua.
Referitor la bani...cred ca fiecare se incadreaza in limitele ce ii sunt permise....cu 30 mil/luna cred ca traiesti destul de bine in RO.
Noi stam in chirie, iar salarul sotului nu depaseste 600 Euro...si traim bine comparativ cu alte persoane...deci daca stii sa te limitezi la cat ai e ok...dar oricum cu cat ai mai multi bani cu atat cheltui mai mult si iti doresti mai mult!
Pupici si merg inapoi in patut.!
_
33+ Sebastianpoze
Mult a fost, putin mai este...
pufymic spune:
Buna dimineata burtici si mamici!
Mexxa ma bucur ca te simti mai bine! Ai grija de tine si de bb mic!
Eu ma tot gandesc la Credo si Oanacn....sper ca sunt bine si ele si bebicii...
Si chiar asa: oare ce mai face Cri???Dar Tanima?
Dar Roxana01??
Abia astept sa mai trecem cativa bebici in listuta cea noua!
Week-end placut va doresc tuturor...si fara surprize!
Pupici!
Ioana(36+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
Ingerasul mic din burtik
anangel_lexi spune:
Adameasca si eu sunt de acord cu "La Mama". Dar tot asa stiu, ca trebuie rezervare dinainte.
Tasia, multumesc pt. aprecieri, dar am facut-o cu tot sufletul. Nu pot sta sa privesc cand aud/vad cazuri de copii pe patul de moarte . De multe ori m-am intrebat ce as face eu in locul parintilor acelora...Cand am ajutat cu bani, nu am ajutat cu sume mari, ca nu mi-am permis. Dar stii cum e, putin cu putin rezulta mult. Iar cand nu am putut sa ajut cu bani, am ajutat cu traduceri, acolo unde a fost nevoie. Am tradus scrisori medicale, diagnostice, tratamente, etc si in felul asta am scutit familia respectiva de niste cheltuieli in plus. Tot e ceva...
Cat despre salarii, ce sa mai spun? Eu am un salariu decent, dar sotul meu are 3.500.000/luna plus bonuri de masa. Din cauza asta, cand eu voi termina cele 126 de zile de pre-si postnatal, o sa intre sotul in CIC. Poate atunci vom depasi si noi 20 mil/luna, dar in nici un caz nu vom reusi sa ajungem la 30. Slava Domnului, eu zic ca o ducem bine fata de altii!
37+ cu Maria Cornelia
Poze diverse
Poze cu bebe si burtica
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev256pr_.png
acai24 spune:
Neata la burticoase!!!!!!
Char suna bine faza cu LA MAMA....dar si eu stiu ca trebuie rezervare inainte.....noi suntem bine...ieri nu am mai rezistat si m-am dus la farmacie si mi-am luat Oscilococcinum....si vreau sa va zic ca chiar si-a facut efectul...e bunicel....am inteles ca este bun si pt bebe cand e mic si e racit....
Cat despre medicamentele ce se dau pt maturarea plamanilor la bebe se fac injectii cu Celeston...care e foarte bun...
36+
http://bd.lilypie.com/j1YZp3.png
adameasca spune:
'neatza!
Da, Microbu, luni vreau sa ne vedem si marti o sa nasc.
O sa incerc azi sa sun la resto, dc nu putem face rezervare, propun sa ne vedem in Cismigiu sa va fac cinste cu-o vata pe batz, ca tot e ziua mea luni.
Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca
adameasca spune:
Gata, am facut rezervare la resto ptr luni, 28 august la 18:30, pe terasa. Rezervarea e pe numele de Adamescu. Rugamintea lor este sa nu intarziem mai mult de 15 min.
Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca
Susa spune:
Ce fain de voi ca va vedeti...a-si veni si eu dar tare mi-e frica ca ma apuca pe drum stiu eu ce si nici familionul nu m-ar lasa sa conduc atat...Ileana voiam sa ne vedem sa ne "batem" in kg....binenteles ca tu esti la pitici pe langa mine...Si tu "scapi" si mai repede de sarcina..eu mai am vreo doua saptamani de dospit...
azi ma duc si eu sa-l vad pe medic inainte de a pleca in concediu si apoi d-zeu cu mila sa nu ma apuce pana nu se intoarce...bebicul meu sta cu capsorul infipt in stomacul meu si apasa pe diafragm...plus arsuri la greu dar totul e bine si abea astept sa-l tin in brate...va pup si ne mai auzim...
Silvia36+ cu Lukas-Daniel
POZE
_Ralu_ spune:
neata!
ileana, pt cate persoane ai facut rezervarea? tare sunt curioasa unde o sa faca masa de 10-15 persoane, ca e cam ingusta terasa. cred ca intr-unul din capete, dar parca ctot nu-i spatiu, ca noua ne si trb spatiu....
mai fetelor, care va aduc sotii, cu ei ce faceti? se duc acasa, si vin sa va ia? pe al meu l-am aranjat deja. se duce la colegii lui, ca au un magazin la 5 minute de "la mama", si pierde vremea pe acolo! zicea ca poate-si rezerva si ei o masa a taticilor, ce, numai noi?
raluca 37+
cu alexia-maria
pozishoare
...vinealexutza
alessia80 spune:
'Neatza
AM vazut ca a intrat schimbul 2 la bufnitat]
ACAI- din pacate Celeston nu se mai gaseste. Era bun pt ca faceai o singura injectie cu 3 doze. Acum poti face doar Dexametazona.
LALIQ-ti-am dat PM
Fetelor, nici nu stiti cat va invidiez ca nu puteti respira din cauza burticii care e f sus.
Eu acum o am la 2 palme sub sani si ma intreb pana unde mai coboara?
Sa fie asta semn ca nu mai am mult? Ah, si din cauza contractiilor am slabit 2 kg!
ILEANA- ti-am dat PM
ALESSIA80 35+
poze
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;29/st/20060925/k/fb69/preg.png[/image]