Mamici de sept-oct 2006 (67)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

Buna dimineata. Azi am dormit pina la ora 9....nu s-a mai intamplat de mult.

alessia80Eu o am jos de tot ...bine ca asa a fost cam toata sarcina dar acum e si mai coborita.Citeodata isi scoate minutele exact deasupra osului .."de jos" nu stiu cum ii zice exact . Deci nu stiu daca e chiar un semn ca vine nasterea.

Tot nu mi-a zis si mie nimeni ce te doare exact la contractiile DUREROASE....

POZE

Monica 38 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns notquiteso spune:

Ar fi o idee sa le rezervam si taticilor o masa :) Sunt sigura ca de la masa lor s-ar auzi numai: "da' stai sa vezi de ce i s-a facut pofta nevestei mele la 2 noaptea, a ta e mic copil... ", sau " tu cum o scoti pe a ta din cada, ca eu mai am putin si montez scripete" :))
Sau pur si simplu vor sta amarati cu cate un pahar de bere fara alcool in fata, se vor privi cu intelegere si vor ofta patetic. Nu de alta, dar chiar asa... bere fara alcool...
:D

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia80 spune:

MONIQUE- si eu ii simt manutele deasupra osului! Tu de cand simti asta?

Contractiile dureroase sunt atunci cand durerea radiaza sub burtik, exact ca la ciclu! Te doare si burta se intareste! Sper ca te-am lamurit!

ALESSIA80 35+
poze
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;29/st/20060925/k/fb69/preg.png[/image]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns notquiteso spune:

Monique.. ce sa te doara? Uterul te doare. Adica muschii aia de pe acolo, ca stau contractati. Ia incearca tu sa tii mana incordata, o sa vezi ca la un moment dat te doare. Banuiesc ca si cu burtica e la fel. In general contractiile alea braxton-hicks nu sunt dureroase, desi pot si ele sa fie o cauza pt deschiderea colului. Insa cand apar alea dureroase, e mai nasol. Nu numai fiindca te doare, ci si fiindca e mai periculos. Iar daca devin si regulate... fugi la spital la control.

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

notquitesoSper sa nu rideti de mine...dar nu stiam exact ce te doare.Pe mine ma mai ia asa cind se contracta burtik durerile de spate de ex....sau jos de tot ca la CM dar nu f tare.In rest contractii din celelalte am tot avut.

alessia80Pai de ceva saptamini, nu pot sa-ti spun exact ca nu mai stiu o simt asa.

POZE

Monica 38 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laliq spune:

Netaza (la pranz) burticutze,

Alessia , mutzam pt raspuns. O injectie continea 3 fiole din acelea mici (15ml) sau doar o fiola?

Si eu am dormit tare bine noaptea asta, cand m-am trezit (pe la 10 si ceva) aveam senzatia ca nu mai sunt gravida si mi-am dus mana la burta sa vad ca e acolo .
Azi intru in saptamana 32

Acum ma pregatesc sa ies pe coclauri ca nu mai am stare.

Va doresc w-e frumos si linistit.

Larisa 30+ Horia Matei
mie-mi place in vacantza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Raluca, n-am spus ca suntem in luna a opta - a noua, ca mi-era ca ma intreaba nenea dc vrem si niste salvari la usa, asa, in orice eventualitate. I-am spus ca suntem in jur de 10 pers, poate 9, poate 11-12. Ma rog, mai sun o data luni sa imi confirme rezervarea, sa n-avem surprize neplacute.

Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

Alessia nu cred ca ti-ai dori sa nu poti respira... e o senzatie f. nasoala... si eu am burtica coborata de la 32 sapt., acuma cred ca e mai jos ca-l simt pe bebe cum misca jos tare, si e mai bine decat sa n-ai aer sa respiri.
Pai tu daca ai facut injectiile alea nu ar trebuie sa-ti mai faci probleme, eu stiu ca asa se finalizeaza mai repede maturarea plamanilor la bebe.

notquiteso m-ai facut sa rad cu discutiile taticilor...

Mirabela sapt. 36 POZE
Doar sufletul mamei poate sa multiplice iubirea si nu sa o imparta intre copii ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tasia spune:

ionica nu m adormit ieri, am plecat de la calculator pt ca nu puteam sa stau in nici o pozitie normala Am adormit pe la 6 AM. Ma durea tot cosul pieptului pana in gat. Am incercat sa stau si la calculator la masa si la leptop si nu aveam stare

Pizza zici? Cred ca imi comand si eu una azi din aia HUGE

anangel_lexi Intentia conteaza si sa stii ca tu ai avut cele mai bune intentii, bravo Eu chiar ma uitam intr-o zi ce sunt floricelele si umbrelutele nu stiam k vin de la ajutor umanitar. Eu ma simt atat de prost pt k de multe ori am vrut cu sotul sa facem actiuni de caritate si niciodata nu ne-am mobilizat , de data asta o sa fac tot ce ne sta in puteri.

alessia80 Nu doresc la nimeni sa treaca prin ce am trecut eu ieri Am adormit dupa ce am si plans putin, era o senzatie atat de oribila, deci crede-ma ca nu ai vrea sa stii cum e.

adameasca Ar trebui cel tarziu luni cand suni pt confirmare sa ai lista completa cu fetele care vor veni. Eu vin 100 %, numai daca intervine ceva super neprevazut dar nu cred sa intervina.

35 +
pozele noastre
bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia80 spune:

LALIQ- 3 doze in total. Fiecare doza e compusa dintr-o singura fiola!

MIRABELA- asa am crezut si eu, dar daca le-ai fi vazut fata dr cand mi-au spus ca nu e bine chiar daca am facut injectia...

ALESSIA80 35+
poze
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;29/st/20060925/k/fb69/preg.png[/image]

Mergi la inceput