Mamici casnice (64)
Raspunsuri - Pagina 27

mathilda spune:
liana 30 imi pare rau ca te dezamagesc dar hai sa-ti fac o istorioara a studiilor mele- desi nu cred ca e interesant pt nimeni- am diploma de drept(de la stat) din bucuresti, aici, in Begia mi-am echivalat studiile in flamanda-adica dupa 6 luni de flamanda m-am inscris la fac(dand un examen f greu in flamanda) ajungand sa am note m mari decat studentii din anvers. cam atat in rest sa auzim numai de bine.

diadaniela spune:
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana

georgi75 spune:
Da nu mai zic nik.M-am abtinut ieri...asa ca ma abtin si azi.
Olga esti dulce rau cu "mno" al tau.Parca te aud vorbind...
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Georgiana-mami de Stefania
POZE

mathilda spune:
olga
te rog nu intelege gresit "dr meu la aparare". a fost un raspuns la o intrebara hilara de pe ac forum. oricum fiecare isi face viata asa cum crede- unii vor ceva m mult in viata, altii nu- eu am citit o data un interviu cu M Radulescu si ea a afirmat intr-o revista ca o femeie puternica poate imbina f bine si cariera si familia si a mai spus ca unele femei se realizeaza prin copii. inclin sa-i dau dreptate.

mariussimiuc spune:
Helau!
Mai aveti o cafea si pentru mine?
Andreea,si noi am trecut la RDS,vad ca deocamdata nu sunt probleme. Sigur ca am s-o pupacesc pe cuscra,nu se poate sa scape nepupata!
Liana,bine ai venit! Sau nu te-ai hotarat daca ramai?
Georgi,bafta multa! Te-ai scos,de-acu nu mai esti casnicuta,te-ai realizat incepi serviciul!
Cami,cum stai cu dansul?
Matildo,dar daca noi suntem realizate prin copii,lucru cu care eu ma mandresc dealtfel,tu cu ce esti realizata?Cu o facultate echivalata-n flamanda?
Va pup
Miha

georgi75 spune:
Gataaaaa...am intzeles despre ce e vorba in propozitie.Nu suntem chiar batute-n cap sa ne dai explicatii la fiecare.
Bay...sa va zicuna tare sa va mai destindetzi un pic..In drum spre policlinica, trecui pe la un magazin si-mi cumparai un sacou.Frumusel.Ca de-aia-l luai.
Il platii, iesii si intrai in urmatorul sa-i iau si maimutzei un trening.Las plasa la bagaje...ca deh! asa se face.Iau treningul, il platesc ma duc sa iau plasa.Nu mai era...
Era una la fel da' in ea erau niste genti si nu mai stiu ce.Vreo desteapta incurca plasele si ma lasa cu gentile ei.
.Le lasai si io la magazin...ca poate vine inapoi cu sacoul.Ma gandesc ca o fi vreo grasa si nu-i e bun si se multumeste cu gentile ei.
Asa ca.. io am sacou...da' n-am sacou.
Numai mie putea sa mi se intample una ca asta.
Hai pupi.
EDIT: Da bey Miha...Io v-am zis de ieri ca m-am scos.
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
POZE

mariussimiuc spune:
Bey Georgi,ieri te-ai scos tu cum te-ai scos da azi ai facut-o lata! Si gentile alea erau niste "vuitoane" ceva?
Miha

ange spune:
neata.
Olga,esti culmea!la cat ai facut ochi soro?
tu dormi vrreodata?
mathilde,hai pace.pls.
putem fi prietene.Ne poti impartasi din experientele tale asa cum si noi casnice cum suntem avem multe sa te invatam
Si alt exemplu in afara de Raduleasca nu ai gasit?
pot sa te intreb cati ani ai?
ma duc sa-mi pun cafeaua
Georgiana,ce predai?
bafta in noul an scolar.

georgi75 spune:
Nooooooo...Ca le luam acasa de urgentza...Si nu-mi placura.Era una roz si una bleu.Pai unde ma duc io fomeie serioasa la job cu de-alea colorate?
EDIT:Multzam Cami.Predau engleza.Am terminat engleza spaniola(ca sa ma laud si io puuuuutzin) da' la noi in oras nu se face spaniola la nici o scoala.
POZE