Mamici casnice (64)
Raspunsuri - Pagina 26
lunna27 spune:
'neata!!
Haide mey Georgi,numai unul mai vrei ??Multam de cafea si bafta maine!!
Lasati mai fata in pace,si-a luat parleala,zic eu
Dana cu Paul(8.09.2000) & Ana Maria(6.09.2004)
andora spune:
Iar disparui, dar acum apar cu cinste
Si bun venit Liana
Mai se vede ca nu-s eu p-aci ca sarirati pe saraca Mathilda. Cam banuiesc eu ce v-a zis, dar ce vreti, fiecare are o scala proprie de valori si eu am exemplu o prietena ff buna a mea, deci asta e, nu pot acuza pe nimeni ca gandeste intr-un fel... insa chestia cu barlogul ursilor e cat se poate de adevarata.
Nu am citit tot, ma bucur ca a aparut Alinuta, desi mi-a dat in cap ca si noi vroiam sa ne mutam de la mama noastra de net la RDS cica sa mearga mai bine, si iaca
Danelutza e pe drum? Miha sa o tuci si din partea noastra live Ia zi, ce mai face Roebertelu', cum mai e genunchiul?
Vroiam si e sa le mai felicit pe Miha - studentie placuta maica (si bafta mare azi cu nea patronul sa afli dar vesti bune), pe Cami ca a lasat step-ul si s-a apucat de latino ... si sa-i urez lui Georgi profesorat frumos si cu copchii cuminti de pe 15. Ce varste au elevii?
Ana am citit de chestia cu jobul, bai nene asta e culmea nepotismului sa angajezi omul si sa-l suni ca vrea nepoata sa ia postul Auzi da' bine ca nu s-a trezit nepoata peste vreo luna si stie fata ce vrea de acum
Eu nu mai stiu ce vroiam sa spun, cred ca trecem pe la serv sa luam adeverinta pt cresa si sa-mi vad si eu colegii si seful ca sincer mi-e dor de ei
Hai ca va tuc
site , www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta , www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea
Ajutor pt Dan
georgi75 spune:
Doar unul Luna.Io zic ca-i suficient.
Andreea multzam fain.Voi preda la o scoala generala, deci varste intre 10 si 14 ani.E o noutate pentru mine ca pana acum am predat doar la liceu dar sper sa fie OK.
Hai pupi ca s-a trezit maimutelul
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Georgiana-mami de Stefania
POZE
andora spune:
Ptiu nn-am vazut Georgi cafeiul
Luna, da ce tu vrei mai multi?
site , www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta , www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea
Ajutor pt Dan
lunna27 spune:
Da de unde,doi sunt suficienti,poate ca daca as fi avut niste copii mai linistiti si mai cumintei l-as fi facut si pe al treilea ,dar asa....is satule de cate lupte duc zilnic cu ei
light spune:
Buna Liana, bine ai venit!In primul rand iti urez sa iti dea Dumnezeu minunea de copil pe care o astepti.Cat despre rezultatele matildei, nu stiu daca ai nimerit unde trebuie, deocamdata noi nu stim nimc decat ca e de n ori femeie si restul nu mai conteaza. DAr poti intreba aici:http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=81921
fara drept de semnatura
georgi75 spune:
quote:
Originally posted by lunna27
Da de unde,doi sunt suficienti,poate ca daca as fi avut niste copii mai linistiti si mai cumintei l-as fi facut si pe al treilea ,dar asa....is satule de cate lupte duc zilnic cu ei
Aoleu...Pai asa ma incurajezi tu?
Lasa ca io fac numai copii cuminti.Ajunge ca io si colegu' suntem zabauci.Macar de capul copiilor sa fie ceva.
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Georgiana-mami de Stefania
POZE
lunna27 spune:
Doamne,Georgi,nu vreau sa te descurajez dar la mine asta e realitatea.Lasa ca ai sa faci un bb cuminte foc care sa se inteleaga cu Stef si o sa fii cea mai fericita mamica
Dana_ch spune:
'neata buna
saruma de cafea.
vad ca se gandeste lumea la al 2 lea bb,oooooo foarte bine fetele.
va mergem putin afara daca nu incepe ploaia iara.
georgi nici un copil nu seamana intre ei asa ca fa tu liniustita si pe al 2 lea ca o sa fie cuminte si oricum ai experienta.
Poze cu Lucas
poze noi
diadaniela spune:
neata!
eu acu' sunt la cafea!
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana