Mamici casnice (64)
Raspunsuri - Pagina 28

ange spune:
Miha,deocamdata mi-am facut inscrierea.pe 11 incep.Astazi merg sa-mi platesc si cursul de step.Sunt ca nehalitul.Ori nu fac deloc miscare,ori vreau toate cursurile odata
Sa vedem ce o iesi.
Georgi,misto.PAi daca-ti cumperi niste sandale roz si bleu o sa dai bine la fetitele de 1 4 ani

mathilda spune:
mariussimiuc
nu inteleg reactia ta si a voastra de loc- nu, nu am numai o diploma echivalata(daca asta inseamna putin pt tine- informeaza-te m bine si vezi cat de "usor" e- apropo aici in momentul echivalarii ai deja un master- dar acum nu-ti explic cum e structurat aici invatamantul)am si serviciu. dar apropo de "caliatea oamenilor" eu nu reactionez asa la invidia celorlalti. adica nu sunt invidioasa ca voi stati acasa si nu incerc sa va judec pt asta - sunt constienta ca un copil merita tot dar asta nu inseamna sa-ti neglijezi propria viata. copii cresc, se vor duce la casele lor si cred ca vor fi mandrii de mamele lor daca au facut o cariera. imi amintesc ca, atunci cand eram mica(cred ca si voi va amintiti) copii intotdeauna se laudau la scoala cu ocupatia parintilor.nu intelegeti gresit intrarea mea pe forum nu a avut ca scop"ce tare sunt eu" ci intelegea unei pers care sta acasa .aici am intalnit o fata din rom, care n-are job, nu studiaza are un bebe de 10 luni si a chemat-o pe cumnata-sa sa-i spele geamurile, ca ea nu are timp. eu nu am inteles de ce .voi?

OlgaTarziu spune:
Nu dorm ange sunt tot in priza. Cu piticutul asta somnambul... De data asta chiar va las ca trebuie sa incep activitatile.
Din semptembrie l-am pus pe Tony la trei programe pe saptamana, doua de inot si unul in care invata jocuri, interactioneaza cu alti copii. Abia astept sa incepem sa-l vad in actiune.
Cum esti Miha cu moralul? Un pic mai linistita?
Dana si Georgi vreau sa va zic ca asa se gandea si soacra-mea. L-a facut pe sotul meu- un bb turbo care a urlat o groaza noapte si zi. A zis ca nr 2 va fi altfel. Si a facut-o pe cumnata-mea care l-a depasit pe sot pe departe. Soacra-mea e o femeie superba, blanda, dulce, cu o rabdare titanica. A ajuns biata sa vrea s-o scoata pe bebelusa la sura ca nu o mai suporta plangand. Asa ca doar gandul ca pot fi ghinionista destul sa fac unul si mai rautz...
Olga
When you're strange
Faces come out of the rain
When you're strange
No one remembers your name
-The Doors-

ange spune:
bey dar voi chiar "suferiti" la orice doctor docent-academician cu inalte studii?
lasati fata sa se exprime.Poate vorbi si singura care-i problema?!
Andreea sunt_mamica,ce e cu tine de ne ocolesti????
hai ca stiu ca ne citesti.Te-a suparat vreun doctor docent si pe tine? Ce-ti face puiuta?
Hai treci la povesti sa intarim randurile.
Bananutzo,Alina,cam slaba activitate aveti!!!
mmiha,asteptam sa ne spui ce s-a stabilit astazi cu "viata ta"
sa nu faci ceva sa nu ne lasi 2-3 randuri aici.
Bianca,tu?
A!ce ai patit de nu ai venit la intalnire?Eram ferm convinsa ca ne vedem...
mai dar mihaela_amalia????
wow!pe ea nu am salutat-o de cand am venit din tarile calde(mentionez ca aici e iarna deja)
Ce face? ce stiti de ea? a scris in vara aici?
symaco,pinguleasa,tina?
vechea garda.unde sunteti?!
gegea,osna,porumbel?!
dar de ralucutza va amintiti?

lunna27 spune:
Probabil ca a chemat-o din prea multa modestie,sunt persoane si persoane,nu toti suntem la fel
Dana cu Paul(8.09.2000) & Ana Maria(6.09.2004)

ange spune:
Olga,de ce nu-l duci la gradi?
si eu va pup ca-mi incep programul...
miha,ce face Robert? ati scapat de cutit?
pe mai tarziu.
A! mathilda,eu chiar nu sunt invidioasa pe tine.Tu ar trebui sa crapi de invidie daca m-ai vedea cum "evoluez" o zi intreaga
pup.

diadaniela spune:
Matilda draga ,m-am prins! tu vrei sa castigi multe stelute si scrii si tu pe unde apuci.
acu' ne-ai gasit pe noi.
of,of si mai,mai!
Cami ,sunt pe aici mai ,da' nu aveam ce sa scriu ,ca in afara de mastere si echivalari nu mai era nimic pe aici.
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana

georgi75 spune:
Io nu vreau decat sa va pun o melodie:
Las-oooooo....
Pai las-ooooooo...
Las-o bah ca merge-asha
Ne-am obisnuit cu ea
Pai las-ooooo
Pai las-oooooo....
Bey Cami da nu ti-e mila de mine sa ma trimiti la scoala in sandale roz acu cand vine iarna?Macar o gheata ceva in ton...sa dau directorul pe spate sa-mi faca orar misto si fara ferestre.
Cu cupilu' 2 ce sa mai zic?Renuntzai.Ca maimutza mea a fost cuminte rau.Daca al doilea scoate parleala?
Mai ma gandesc io... ca mai e timp.
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sã te inseli, decât sa fii pesimist si sã ai dreptate
Georgiana-mami de Stefania
POZE

mariussimiuc spune:
Matildo,s-mor-io daca ma intereseaza cate diplome ai echivalate.Crezi ca diplomele astea te fac mai...intelepata sau mai descurcareata in viata? Sa dea Dumnezeu sa-mi fie copilul sanatos si eu de asemenea si iti garantez ca va avea cu ce sa se mandreasca.Nu cu diplomele mele.Neechivalate,ce-i drept!
Nu ai inteles de ce si-a chemat fata din Romania (numai ramancele-s casnicute bre? )cumnata la spalat geamurile? Tu cate ore aloci copilului tau pe zi?
Cami,Robert este bine.Deocamdata luam antibiotic,iar duminica mergem l aspital pentru control si radiografie.Poate scapa de operatie.Cine stie?
Miha

georgi75 spune:
quote:
Originally posted by diadaniela
Matilda draga ,m-am prins! tu vrei sa castigi multe stelute si scrii si tu pe unde apuci.
acu' ne-ai gasit pe noi.
of,of si mai,mai!
Cami ,sunt pe aici mai ,da' nu aveam ce sa scriu ,ca in afara de mastere si echivalari nu mai era nimic pe aici.
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
Bananutzo nu te intrebai tu cine oare voteaza subectu' mediocru?Ete ca io acu ma prinsai de neshte chestii...

Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sã te inseli, decât sa fii pesimist si sã ai dreptate
Georgiana-mami de Stefania
POZE