Mamici casnice (64)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

Draga Mathilda,majoritatea de aici au copii pana in 2 ani,deci sunt in CIC(ca si mine dealtfel),sunt si care vor incepe serviciul din toamna.Daca as fi avut si eu cu cine lasa copii poate ca m-as fi dus si eu sa lucrez,bona nu-mi permit.Si sincer,cu 2 copii nu am cand sa ma plictisesc.

Ia ziceti voi fetelor,cum e?

Dana cu Paul(8.09.2000) & Ana Maria(6.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mathilda spune:

lunna27 inteleg
aici concediu postnatal e numai de 3 luni.intr-adevar e destul de putin dar oricum 2 ani cred ca e deja prea mult. inteleg ca esti f ocupata cu 2 copilasi si mai inteleg ca situatia din romania e altfel. dar depinde si unde lucrezi. cunosc femei in rom care lucreaza la internationale cu salariu peste 800 euro si atunci normal ca nu vor sa stea 2 ani acasa cu poate 8 mil pe luna(sau cat m e acum). oricum fiecare face ce vrea (in functie de posibilati si de cele m multe ori de sansa)
cati ani au strumfii tai? si sa te bucuri de ei. pipici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

Dupa cum se vede in semnatura,cel mare va face luna viitoare 6 ani iar cea mica va face 2 ani.Salariile aici sunt f mici,mai ales in orasele din provincie,pai cred si eu ca acele femei vor sa se intoarca la 800 de euro ,poate si eu as face la fel,dar eu ce sa fac,sa ma intorc la 6-7 mil?Cam atat e un salar de inginer.....cu mici exceptiii.Nu stiu ce voi face cand va face fetita 2 ani,probabil voi 'pandi'un post care sa ma multumeasca cat de cat,sau poate voi sta in continuare acasa cu copilasii,sunt inca tanara,am timp sa fac cariera,zic eu

Dana cu Paul(8.09.2000) & Ana Maria(6.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Luna,unde sa te duci ,mai , la munca?
nu-ti place cu noi?
stai aici ca vine iarna si incepe distractia!

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns light spune:

quote:
Originally posted by mathilda
fetelor,eu de fapt nu trebuie sa scriu la ac forum , caci nu-mi sunt casnica-chiar f ocupata. nu am citit toate apostarile voastre asa ca nu stiu exact ce faceti dar am vazut titlul de casnicaoricum va scriu pt ca am o curiozitate: nu va plictisiti standa acasa? eu as innebuni. bebeul meu are acum 6 luni jumate si eu am inceput munca de cand avea 4 luni juma, plus studii etc. din oct voi avea 2 joburi(2 proiecte destul de mari).asta mi-era curiozitatea si va rog nu dati cu pietre in mine. doar curiozitate. astept raspunsurile voastre . va pupic
Ba eu chiar ma plictisesc de numa numa, stau toata ziua cu ochii in tavan, sparg seminte, beau cafele, butonez telecomanda, dorm, mananc si iar la fel, stau pe DC pana nu mai pot, iar copilul creste singur pe langa mine, fara ca eu sa fac nimic, timp in care moooooooor de plictiseala.
fara drept de semnatura

Mergi la inceput

lunna27 mult noroc si a face cariera nu e ceva imp. cel m imp lucru dupa mine e sa faci ceea ce-ti place si bineinteles sa castigi si ceva din asta. cateodata stau si ma-ntreb ce inseamna cariera-bani, faima, placere, job bun, bine platit, pasiune? daca m-ai pune sa-ti dau un raspuns-nu stiu. acum plec dar ma-ntorc dupa 5-6 si mai vorbim.
te pupic si ai grija de copilasi

Mergi la inceput

Lucia Mirela nu stiu daca ai vorbit serios dar eu sigur as crede ca-ci asa as face si eu poate- stiu si eu cum e cu copil asa sa nu-mi spuna nimeni ca iti ocupa tot timpul. asta e o scuza ieftina. curatenie, spalat, mancare calcat etc asta cred ca facem aproape toate dar eu am timp in acelasi timp si pt studii, serviciu, plimbari etc. acuma vorbesc deja ca o "de n ori femeie". oricum astept apostarile voastre cu ceea ce faceti intr-o zi de pilda. am plecat ca am un examen . va pupic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by mathilda

Lucia Mirela nu stiu daca ai vorbit serios dar eu sigur as crede ca-ci asa as face si eu poate- stiu si eu cum e cu copil asa sa nu-mi spuna nimeni ca iti ocupa tot timpul. asta e o scuza ieftina. curatenie, spalat, mancare calcat etc asta cred ca facem aproape toate dar eu am timp in acelasi timp si pt studii, serviciu, plimbari etc. acuma vorbesc deja ca o "de n ori femeie". oricum astept apostarile voastre cu ceea ce faceti intr-o zi de pilda. am plecat ca am un examen . va pupic

Oare nu am eu starea si dispozitia necesara pentru a prinde "shpilul" acestei postari?

Miha

Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns light spune:

Si de ce ma rog ti se pare ca vreau sa ma scuz fata de tine, care tu oricum esti o super femeie cu doo joburi si cu studii si mai esti in acelasi timp si o super mamica si o super gospodina, timp in care noi nu ramanem decat niste casnicute care suntem taaaaare plictisite de monotonia si banalitatea cresterii unui copil.Postarea ta, ca tot se mai vorbise pe aici pe forum de "nuca in perete", face parte din acea categorie in care spre exemplu o femeie vine si spune ca o inseala barbatul si e distrusa, iar alta, vine si spune : "vaaaaaaaai, al meu nu ar face in veci asa ceva, am un sotior excelent care ma adora si imi e mereu alaturi".

fara drept de semnatura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

fetele ,va rog sa nu va ambalati.
lasati femeia sa se exprime!
ce e val ca valul trece!
deci ! Miha,stai linistita ca si a mea a facut anestezie generala si a fost ok. nici macar nu a vomitat.
Lucia Mirela,ce mai zici ,ce mai faci?
va pup si aveti grija la provocari. nu uitati ca sunteti niste lady!

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput