Mamici casnice (64)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns light spune:

Diadaniela, io is taaare calma de felul meu, si nu imi sta in fire sa dau cu rosii dar am si eu anumite chestii care ma scot din sarite si oricat m-as abtine, nu pot sa nu ma exprim la randul meu.Mersi de atitudinea impaciuitoare, gata mi-am revenit la "forma initiala".

fara drept de semnatura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Matilda eu sint casnicutza si de-acum asha cred ca-mi cinta popa. Am lucrat in Romania 15 ani, asha ca voi fi si pensionara de stat , aici am casa mare, gradina la fel, sotz la fel de mare, copil mic si nu ma plictisesc. Cind am timp liber, daca mai ramine si din ala, ies la plimbare cu ploada, cos goblenuri, citesc, scriu pe DC , fac mincare, adica si spaghete si piine si toate in casa, asta pentru ca imi place. Nu cumpar produse cumparate pentru shtrumfuleasa, ca face alergie, deci... sint foarte ocupata si fara serviciu. Aaa si ma joc cu printzesa mea, eu fiind cea mai frumoasa jucarie a ei, adica cea mai utila. Aici, foarte multe femei stau acasa si-si cresc copiii. Drept sa-ti spun, m-am gindit sa incep si eu sa lucrez, dar... sa vedem ce spor am, la facut al doilea copil
Cuscra si eu am facut anestezie generala cind am pierdut o sarcina, dupa dezmortzeala... ufff, ma dureau toate rau de tot, mi-au dat piine prajita cu unt si ceai dupa vreo ora (deci am mincat), dar... durerea mea era prea mare in suflet ca sa-ti spun ce-am mai simtzit dupa anestezie.
Dana banana te pregatesti de sarbatoarea de pe 8 septembrie ?
Uite itzi spun acum "La multi ani ! Sa fii mereu vesela, voioasa si... fara soacra acasa" Fericire si tot ce vrei tu. Si mai ales sa fii iubita mult de sotz.
Lucia vreau si eu sa sparg semintze ca tine, arunca si la mine o punga, dar sa fie din alea mai boghete de floarea soarelui, ca dupa aia imi rup unghiile care nu le am
Revin sa vad despre ce mai discutaratzi, dar mai tirziu, ma duc sa fac nani (iote ce ocupata sint ), ca-mi cad ochii in gura, ca nu m-a lasat ploada sa dorm asta noapte.

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

multumesc tare mult ,Danelutza.
aia cu soacra imi place tare mult!

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns light spune:

Danelutza, na ca modificasi si nu iti mai cer miel, doar sa vaz de unde fac rost de seminte, cobor pana jos la tingaca vecina ca vinde seminte maaaari, ca io nu mananc, nu imi plac, doar m-am ambalat un pic prea tare mai devreme

fara drept de semnatura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

neata.
Danelutza,vacanta placuta si sa ai parte de vreme frumoasa.

mathilda,esti cumva trimisa de cineva sa ne verifici dosarele?
eu una stau cu picioarele in sus si-mi astept colegul o sapt. intreaga.Cam greu job am dar decat cules de capsuni parca-i mai bine asa
Hai bun venit la noi sau drum bun daca ai gresit poarta

Banana,am crezut ca ai disparut.

Miha,mai tinem pumnii.O sa fie bine.Ai sa vezi.Am zis
Mmiha,bey studenta noastra.Acum dimineata cand am vazut copii de pe strada ca pleca la scoala cu ghiozdanelele in spate mi-au trezit niste amintiri de mult apuse si mi-a trecut prin cap o sec. ideea de a ma duce si eu la scoala.Nu ar fi o idee rea.Studiez problema.Ce la pensie nu poti fi studenta?

Lucia,

ange,mamica de 2 ori

foto
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=12366" target="_blank">povestea Maiei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=16811" target="_blank">povestea lui Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Cuscra-i,da' mie de ce nu mi-ai urat de soacra?

Cami,te pup.Asa sa fie.

Miha, .felicitari!

Miha

Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

unde sa dispar,bre?
in vreun bar poate!
tocmai coc vinete si beau un vinisor. te invit?
ce zici de o Tamaioasa?

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

Dana,pai daca alt job nu ti-ai gasit si ala cu barul e bun
ne vorbim astazi ca acusi imi intru in program

ange,mamica de 2 ori

foto
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=12366" target="_blank">povestea Maiei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=16811" target="_blank">povestea lui Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by diadaniela

unde sa dispar,bre?
in vreun bar poate!
tocmai coc vinete si beau un vinisor. te invit?
ce zici de o Tamaioasa?

Dana

Miha

Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Salutari fetelo.Cetesc...si ma minuneeeez.
Io m-am scos, ca de vineri incep serviciul .Sa va vad pe voi pe unde scoatetzi camasa.
Acu' pe bune...Noroc cu postarea Danei banana ca am revenit la sentimente mai bune si ma abtin.
Nu mai stiu cine ma intreba daca mai am mult cu santierul.Pai mai am... ca de 2 zile bate vantul...nu mai trece nimeni pe-acolo.Asa ca de maine aduc nene altul sa-mi faca ce-i de facut.
Mama e mai bine.Ar manca de toate dar se pare ca trebuie s-o ia incet.Dupa 5 saptamani de greva foamei, acu stomacul face fata mai greu si mai are stari de rau din cand in cand.A inceput tratamentul prescris dar se pare ca nu mai suporta antibioticul asa ca probabil vom trece pe injectabil.

Mmiha felicitari studentzico.Si LA MULTI ANI colegului.

Miha si la tine.

si Danelutza ca maine pleaca la drum.

Si va pe toate fara discriminari.

Io asa as dormi... dar am mancarica la foc si nu pot.

Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate

Georgiana-mami de Stefania
POZE

Mergi la inceput