Mamici casnice (64)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

neatza.

Miha nu stiu ce sa-ti zic.Doar sa fii curajoasa si sanatate multa. pe Robert.

Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate

Georgiana-mami de Stefania
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malla spune:

Neata!
Citesc ce ziceti aici:) Ange zice ca scurteaza viata anesteziile generale si... m-am intristat ca Andrei are vreo doua anestezii pana acum:(
Fug ca plange Andrei de rupe...

Andrei si Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_ch spune:

la noi ploua si e rece brrrr,sa speram ca nu va veni frigul si se va mai indrepta vremea.

deci azi stam in casa,am bagat masina sa spele,ciorba e pe foc,mai trebuie un felul 2 sa fac si daca doarme lucas sa mai calc ca am o gramada.

pe toate.

Poze cu Lucas
poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Mihaela sanatate multa lui Robert , hai ca o sa treaca repede. Sper sa nu dai peste un doctor ca cel al lui Cami, sa te sperie mai rau decit esti deja.
Cami miine plec in Romania, si-s emotzionata rau, cred ca o sa fac kk precum copiii mici, ma duc doar eu si motzata mea, in vizita la bunici si sa-i arate mamasa moshtenirile din Romania
Lunna multzumesc de cafea, buna ca intotdeauna.
Andreea sa-ti treaca durerea de cap si sa nu mai vina alta, si eu tot cu tensiunea mica ma lupt. Dar cica-i bine, era mai rau daca era mare sau oscilanta.
Olga ce face Tony, sper ca a facut nanitza si a mincat cit de cit. Vad ca si Isabella are a 5-a noapte de cind ma trezeste urlind, iar a doua de cind ma trage zdravan de sutien si miriie sa.-i dau lapte, si-i dau ca altfel nu mai dorm cu ea.
Adinella, Dana ch, Georgi, in general, va tzuc pe toate ... revin mai pe seara, ca sint pe ultima suta de metri cu bagajul

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Salut dragele mele!

Multumesc mult de tot pentru sustinere.Sper sa trecem cu bine peste acest hop.Eu n-am zis nimic despre micul accident pentru ca mi s-a parut o chestie banala,se mai intampla sa-ti intre aschii in picior,mana...N-am vrut sa fac o tragedie din asta.Si doar de atatea ori s-a catarat pe balansoarul ala...!!! Asa a fost sa fie!
Am inceput de aseara sa luam antibiotic,Oxacilina,cate o capsula la 6 ore.Cei cu care am mai vb mi-au spus ca e cam mult,dar daca dr asa a decis...Ce se intampla daca un copil ia prea mult antibiotic?
Nu pot sa cred ca ar avea vreo legatura,dar aseara Robert s-a pisulit de 2 ori in pat si nici macar n-a tresarit,a dormit linistit in continuare.
Pot sa oftez?Pot sa plang?

Miha

Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria2mami spune:

heloo fetele, sunt la mama...tre'sa plec la serv

Miha pupam bubita si il pupam pe Robert.....multt curaj, va trece tare repede, ai sa vezi

Danelutza si pe Isa.....drum bun sa aveti si vacanta frumoasa.

Maria Esti o mami dlaguta fooooc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria2mami spune:

Hmmmmmmmm? sa va zic, sa nu va zic?
Azi am luat test-ul si interviul la facultate...deci sunt studenta ....anul I Marketing si economia afacerilor internationale (impreuna cu fratele meu)
Bey ce intrebari stupide nu am auzit in viata mea...

Multumesc pentru urari...colegu' e in mari cinsteli' azi asa ca...nu stiu la ce ora ajunge diseara acasa

HAi ca va pup...mai bantui pe aici...

Maria Esti o mami dlaguta fooooc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Maria2mami felicitari pentru facultate, ... dai ceva de beut, adica una pentru ca esti studenta si doi, pentru ca...

La multi ani ! pentru sotzul tau, sa traitzi, sa va iubitzi si sa ajungeti la adinci batrinetze, bineintzeles linistitzi fara soacra prin preajma
La multi ani ! si pentru taticutzul tau, care-i nascut pe 8 septembrie, pentru ca atunci... nu sint ca sa te felicit

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Salutare, noi ne-am trezit la 11 si uca inca mai sta in pat..ploaia asta.....

Miha! Cum mai e genunchiul, tot asa umflat? Succes mai departe si pupa mult mult printul curajos Si tu lasa lacramioarele, o sa treaca repede Si poate dupa antibiotic si radiografie da inapoi infectia si nu e nevoie de operatie
Mai fetelor acus vabat ia nu va mai ganditi al anestezii generale si la doctori destepti...arucna astia cu vorbele complet aiura, n ati vazut ce greseli fac, ii doare undeva, ati vazut cum a fost si cu mama lui Georgi
Fetele cu copii nesomnorosi rexistenta mare...
Danelutza te cred ca ai crampe in burtica, din Iasi intri pe net sa mai vb? Sper sa suporte Isa bine drumul si mami ei sa fie curajoasa si sa se bucure de toata dragostea celor din Ro... aici includ si nazdravanul ginerica care sper sa fie ok cat mi curand sa traga cu Isa o tura pe la tei...
restul oamenilor ce mai faceti, tot treburi? Si eu si eu,.... dar las aici deschis sa mai trag un oki
Alinuta nu te-am ai auzit ce-i cu voi?
Mmiha daca nu te-am felicitat pt cresterea de salariu o fac acum Ce-ai facut ai vopsit iar peretii de marker?
Georgi voi? Cum mai sta treaba cu santierul? Mami ce face?
va pup!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mathilda spune:

fetelor,
eu de fapt nu trebuie sa scriu la ac forum , caci nu-mi sunt casnica-chiar f ocupata. nu am citit toate apostarile voastre asa ca nu stiu exact ce faceti dar am vazut titlul de casnica
oricum va scriu pt ca am o curiozitate: nu va plictisiti standa acasa? eu as innebuni. bebeul meu are acum 6 luni jumate si eu am inceput munca de cand avea 4 luni juma, plus studii etc. din oct voi avea 2 joburi(2 proiecte destul de mari).
asta mi-era curiozitatea si va rog nu dati cu pietre in mine. doar curiozitate. astept raspunsurile voastre . va pupic

Mergi la inceput