cum procedati?

cum procedati? | Autor: Loma

Link direct la acest mesaj

la un mic party in cadrul firmei, unde numai cei din firma am avut access, seful cel mare imi marturiseste mai fata mai pe la spate ca ma place f. mult si daca eu sunt constienta de asta, ups.....cand am auzit mi-a picat cerul in cap, am dat in balbaiala si am zambit ca o tampa, apoi i-am taiat macaroana, spunandu-i ca nu am aceleasi sentimente, adevarul ca am observat asta cu ceva timp in urma insa toti de aici se poarta frumos..as putea sa zic de toti la fel...

voi le-ati spune sotilor vostri asta?

eu nu i-am spus gandindu-ma ca nu vreau sa-l stresez cu asta, aparent nu o sa deranjeze insa tot simte ca un ghimpe, si nu vreau sa fie obsedat atata timp cat eu stau cumintica in banca mea nu o sa ne afecteze relatia cu nimic, voi ce ziceti... procedez bine?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

Loma io sunt de parere ca nu trebuie ca sotii nostrii sa stie absolut tot !S-ar putea sa-ti inrautatsti relatia cu sotul daca il povestesti ce s-a intamplat la party!Io zic ca nu se merita!Si oricum cu ce il ajuti sau te ajuti?Esta adevarat ca trebuie sa le aratam ca se mai uita si alti barbati la noi pentru ca in acest fel ne pretuiesc mai mult, insa nu trebuie sa-i facem gelosi fara scop.Daca ii spui te vei simti urmarita de el tot timpul(caci unii considera femeia ca pe o proprietate!)iar relatia voastra v-a putea avea de suferit!
Esta parerea mea dar tu iti cunosti cel mai bine sotul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Eu nu i-as spune, nici nu as vrea sa aflu ca vreo colega il place ca sa ma stresez inutil.

J si Carla (05.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

ba eu i-as spune... noi discutam kestiile astea.

Elise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca2207 spune:

quote:
Originally posted by Elise

ba eu i-as spune... noi discutam kestiile astea.

Elise

Eu nu i-as spune, pentru ca oricum i-ar intra "un cui" si ar avea un stress inutil in plus.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Si eu i-as spune, si noi vorbim despre chestiile astea si nu sunt probleme.

Cele mai frumoase flori cresc discret, in umbra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Podeanu spune:

daca nu este o amenintare ptr casnicia voastra , de ce sa-i spui?

sau poate asa in gluma sa-i arunci o vorba.Nu stiu cum e sotul tau, dar daca e unul gelos, sigur ai avea probleme dupa.

De ce sa te legi la cap daca nu te doare?
Fii insa atenta la servici.

Dana si gemenii
Voiculestii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OlgaTarziu spune:

Loma chiar tu ai spus ca i-ai taiat macaroana. Deci probabil ca nu-ti va mai face avansuri. Dupa cate stiu tare se tem de faza cu hartuirea sexuala. Daca insa vezi ca se ingroasa chestia eu ti-as sugera sa-i spui sotului nu de alta dar se poate sa ai nevoie de sprijinul lui moral in eventualitatea unor probleme.

Olga

When you're strange
Faces come out of the rain
When you're strange
No one remembers your name
-The Doors-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Loma spune:

wow ce de raspunsuri, va multumesc mult la toate.

Noi vorbim multe lucruri, insa stiu ca l-ar durea asta, si pe urma pentru linistea lui si a mea, ar putea sa imi ceara sa imi schimb locul de munca.. ceea ce nu prea as vrea...

problema asta e cam spinoasa, cel putin ptr. mine, de ieri si acum ma gandesc si am impresia ca am visat un vis urat, , parca am luat un par in cap...credeam ca astia sunt altfel...dupa cum mi-a spus-o, I got the impresion ca mi-a cerut sa-i fiu amanta... uff, ce urat si dezgustator, nici nu stiu daca trebuie sa fac ceva, nu stiu cu cine sa vorbesc..anyway din firma nu cred ca ar trebui sa spun cuiva ce mi s-a intamplat... nu pot sa il acuz de ceva si practic nu prea am cum...ma simt oribil..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tasia spune:

Loma Se mai intampla Nu cred ca ar trebui sa te simti oribil si nici vinovata, ce vina ai tu k te-a placut seful Tu iti cunosti cel mai bine sotul, daca crezi ca chestia asta var afecta relatia nu-i spune, iar daca el e un tip deschis si intelegator spunei-o pe un ton frumos.
Eu una ias spune asa " Iubi stii ca eu pe tine te iubesc cel ami mult si tu esti viata mea......Dar stii ce mi-a zis porcul ala de sef? cu mainile lui mari si hidoase si nasul lui carn? Cica ii place de mine "

Bafta

34 +
pozele noastre
bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamironiuc spune:

Nu i-as spune. Bine, acum depinde si de sot. Dar poate ar ramane cu ideea fixa ca se da la tine zilnic sau mai stiu eu ce. Asa este mai simplu. Omul poate nu iti va mai spune nimic si te va lasa in pace.

Cand am fost la mare m-a "agatat" un tip la farmacie. Sotul si copilul erau afara. A fost discret cu carte de vizita etc... Este medic la municipal. Cand am vazut, reactia mea a fost " Ah, acolo am si nascut baietelul!". Omul s-a inverzit la fata si m-a salutat politicos dupa care a plecat fara sa mai cumpere nimic! I-am zis sotului, nu este gelos de felul lui si toata ziua ma tachina pe tema asta.

Asa ca nu stiu cat merita, mai ales ca la tine treaba este mult mai serioasa. In sensul ca este seful tau si il vezi zilnic. Daca ar fi o persoana pe care nu o mai vezi, nu ar conta dar asa...

POZE: EMANUEL, LA MARE,MAMININA,MOTI, CASUTA,FLORI

Mergi la inceput