cum procedati?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Nu i-as spune; si eu vorbesc despre chestii dintr-astea cu sotul meu; dar de la teorie pana la practica e mult; sunt convinsa ca nu e placut sa stii ca la servici la sot/sotie e unul/una care ii face avansuri!

Mariana, Stefan (20.04.04), Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 si 3
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniella4 spune:

Eu i-as spune sotului daca s-ar intampla asa ceva, dar asta pt ca stiu ca nu s-ar simti ranit sau amenintat. Daca as sti ca l-ar afecta nu as face-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi66 spune:

Loma...nu-i spune!Ce nu cunoaste, nu are cum sa-l afecteze.Oricat de "negelos" ar fi, tot ii ramane un ghimpe.Tu trebuie sa ai de grija acum de relatia cu seful täa.Dacä poti sä faci ca si cum nimic nu s-ar fii intamplat si sa continui relatia strict profesional, ar fi foarte bine.Dar nu inteleg de ce te-ai socat.Nu stiu cati ani ai, dar daca o dai pe gluma intotdeauna poti sa te faci ca nu ai "priceput" ce ti-a spus, adica nu ai luat-o in serios.Schimbi elegant subiectul si cu asta basta.Mie mi s-a intamplat cu sotul unei prietene, ne vizitam si dormeam unii la altii, dar m-am facut ca nu am priceput cand "a batut saua" si basta!Bineinteles ca sotul care se prinde mai incet nu a observat, dar am rarit vizitele si asta este.Se pare ca tipu a priceput ca e un...mägar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april spune:

Daca el mai insista ar trebui sa-i spui sotului. Sa nu degenereze situatia. Cam stim cum reactioneaza cei refuzati. Atentie mare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Depinde de relatia cu sotul. Eu ii spun tot, dar sotul meu nu este un tip gelos si are foarte multa incredere in mine. Poate si datorita faptului ca am fost mereu extrem de sincera cu el. Si mai este un motiv pentru care i-as spune: daca seful mai spune cuiva ca ii place de tine si se intinde vorba, poate ajunge la urechile sotiorului si atunci va fi nelamurit - de ce nu i-ai spus-o tu.... Dar toate aste depind mult de context. S-ar putea ca sa fie exclus ca sotul si sfeul sa aiba cunostinte comune.

Mamica de spiridus

Poze cu Loriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefany_p spune:

buna...tu vei hotari daca trebuie sa stie sau nu...mai intai citeste povestea mea:D
anul acesta in martie mi s-a intamplat acelasi lucru.seful al mare mi-a psus acelasi lucru.nu am pus mare pret pe vorbele lui insa a insistat...a incercat sa-mi ofere una alta crezand ca am sa pic, imi inchipui ca asa se astepta pt ca ulkterior am vazut ca asa da maririle de salar
eu nu i-am dat nici un semn tip de vreo 4 luni, perioada dupa care a considerat probabil ca nu se mai merita sa ma astepte si a incercat la alte angajate, nu inainte de a-mi face zile grele la munca...am fost mutata fara nici o explicatie la alt departament, mi s-au luat atributiile de care-mi facea placere sa ma ocup,el stiind foarte bine treaba asta, acum ma ameninta cu datul afara pt ca firma trece printr-un proces de restructurare...
eu i-am spus sotului inca de la inceput, era riscul sa afle de la altii, noi lucrand la aceeasi firma..a fost alaturi de mine, a avut incredere, m-a sustinut si pot spune ca ma vede cu alti ochi..e mult mai atent cu mine,ma tine numai in complimente si in caz de nevoie mi-a zis ca n-ar avea nimic impotriva sa nu mai merg la servici..
nu mi-am schimbat jobul pt ca avem altele pe cap mai importante as putea spune si sper ca la anul pe vremea asta sa-i transmit salutari din
Numai bine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Loma spune:

fetelor multumesc mult pentru sfaturi, uff ce usurare ca poti sa vorbesti cu cineva..acum vad cu alti ochi problema..

am stat si m-am tot gandit, deocamdata nu-i voi spune nimic sotului, astept sa vad cum va reactiona seful, de cand s-a intamplat nu a mai venit la serviciu, nu stiu daca are vreo legatura cu mine...probabil ca ma va evita un timp, si daca totusi mai incearca atunci ii voi spune sotului...daca nu ma da seful afara intre timp....anyway nu el a fost cel care m-a angajat aici... inca pot sa mai sper ca voi mai lucra aici.

De multe ori mai stau dupa progmam, am mult de lucru si tb sa imi termin documentele si in acest timp nu as vrea ca sotul meu sa isi faca tot felul de scenarii, si el e stresat cu jobul lui si incercam pt. un bebe, asta ne-ar mai lipsi, desi m-ar incanta tare mult ideea sa se poarte mai atent cu mine.., sa am ajute in gospodarie, e tare comod din punctul asta de vedere, daca ar auzi ca altii ma curteaza, insa nu cu acest pret...

Imi pare rau ca poate atitudinea mea de balbaiala de la inceput l-a facut pe seful meu sa spuna mai multe, apoi a realizat ca a fost penibil..drept pt. care a plecat acasa imediat.. ar fi trebuit sa fac glume si sa nu o iau asa in serios, de multe ori imi lipseste spontaneitatea, doar v-am spus ca parca mi-a dat cineva un par in cap cand am auzit ce imi spunea... deja ii vedeam pe toti aratandu-ma cu degetul, uite-o si pe amanta sefului...
Eu sper din tot sufletul sa ma lase in pace, nu prea ne intalnim des ca suntem pe departamente diferite, desi ne-am intersectat de cateva ori pana acum.

zicea cineva ca ar mai bine sa-i spun eu decat sa auda sotul de la colegii mei, sotul nu prea are cum sa auda, nu ne invartim in aceleasi cercuri cu colegii.. desi nu poti sa stii niciodata, as prefera sa nu stie.
Loma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Loma spune:

daca tot va ceream ajutorul in aceasta problema, acum s-a ivit alta, si nu prea stiu ce sa fac..

cica seful meu a avut un accident de masina, probabil de asta nu mai venise sapt. trecuta insa acum e la serviciu, cica se misca cam greu,

ce ma sfatuiti sa ma duc sa-l intreb daca e ok.., ca si cum treceam pe acolo si fiind prin zona am intrat sa-l intreb de sanatate...inca o data mentionez ca nu vreau sa intepreteze gresit gestul meu, dar nici nu vreau sa par o ignoranta la suferintele altora..
astept parerile voastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CataD spune:

Loma, sfatul meu e sa nu-l mai bagi pe seful tau in seama cu nimic.
Ar putea interpreta gestul tau (care e normal in orice alta situatie) ca un semn ca-ti pasa de el.
Eu una nu cred ca el o sa-ti mai faca nici un avans, aici sunt foarte stricti cu asta si eu in cazul in care ar mai incerca ceva m-as duce direct la HR sa-l raportez. Asta daca-ti place firma in care lucrezi si vrei sa mai stai. Daca nu, cauta-ti altceva, companii sunt destule!

Catalina si Laura (12 ian 2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58588" target="_blank">Ajutati-l pe George!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lemoni spune:

Nu pot sa nu raspund, esti sigura ca sti sa vorbesti bine limba?
Poate ai inteles gresit ,in canada foarte rar se intimpla asa ceva ,seful e canadian sau alta natie?esti in Montreal sau in toronto numai din curiozitate.

Mergi la inceput