cum procedati?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Loma spune:

Lemoni, cam multe curiozitati ...
si daca tot faci stastici hai sa iti raspund, Toronto, sef canadian si eu vorbesc si inteleg bine engleza.... mai ai si alte nelamuriri... probabil te asteptai sa am un sef indian sau arab..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Papadia spune:

Loma si eu i-as spune sotului meu.Noi ne spunem absolut tot si eu nu i-as ascunde asa ceva.Daca continua sa-ti mai zica ceva eu nu as mai sta pe ginduri si i-as spune sotului.Asa are cine sa-ti de-a un sfat ce sa faci sau ce sa nu faci.Acuma depinde si cum te intelegi cu sotul tau.Dar eu sunt sigura ca te-ar intelege.Si e nasol si ptr tine sa stai asa cu stres la lucru.ca ma gindesc ca nu tie la fel ca inainte.Eu zic sa-ti descarci sufletul si sa-i spui sotului tau.Parerea mea.Am citit raspunsurile si la celelalte fete si am vazut ca majoritatea te-au sfatuit sa nu-i spui.Dar tu faci cum crezi ca e mai bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Loma spune:

Nu m-am dus sa il intreb pe sef, daca e OK ... cel putin asta simt ca tre sa stau in banca mea, si se pare ca si el la fel.. sa o tina tot asa si as fi f. fericita...

sotului inca nu i-am spus insa daca mi se mai intampla, imediat m-as duce sa ii spun, si da Papadia ai dreptate, el ca barbat mi-ar da si solutia cea mai buna, cum ar trebui sa procedez si eventual cum sa-i vorbesc, ca eu in prima faza ma blochez, apoi urmatoarea persoana ar fi HR, sper sa nu ajung acolo...
sotul meu abia asteapta sa ma doteze cu un spray paralizant sau chiar ceva care electrocuteaza, mereu imi spune...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lemoni spune:

Imi pare rau Loma sa aud asa ceva eram curioasa pt ca stiu ca aici in canada sau in toronto in special nu isi permit asa ceva le este foarte frica sa nu isi piarda munca.Poate sa iasa mare scandal dupa chestia asta si cine risca? Parerea mea daca se mai intimpla direct la Hr as fi in locul tau .Dar sa speram ca a fost numai putin cherchelit la party si vorbea gura fara el.

Mergi la inceput