All about Constanta(79)
Raspunsuri - Pagina 27

lizuca spune:
Tania, sa-ti traiasca Andutza, sa fie sanatoasa si plina de noroc. Si tot prima sa fie in toate!
Adinutza, e si ziua ta? La multi ani, draga noastra, sa te bucuri de cei dragi si sa ti se implineasca toate visele!
Mamacita, e cazul sa te felicitam pentru post sau l-ai capatat doar pentru ca n-aveai incotro? Oricum, iti dorim sa faci treaba buna - poate reusesti sa mai schimbi ceva pe ici pe colo... Cum va mai impacati cu bona? Alexutu e fericit cu ea?
July, care au fost comentariile Teodorei? Crezi ca luni va veni la gradi de bunavoie sau va asteapta zile grele?
Crix, ati scapat de gindacei? Cum se simte Alexia?
Adriana, eu zic ca, saptamina viitoare, sa te duci la directoare sa-ti semneze cererea si sa duci copilul de pe 25, fara nici un alt comentariu. Ai luat avizul de la medicul de familie?

Fiquelle spune:
Buna ziua!
Am intrat sa vad ce mai ziceti...vesti multe, sarbatoriti...
La multi ani celor nascuti azi, sa fie mereu tineri si voiosi!
Eu azi sunt fericita, am acasa un brat mare de flori de la elevii mei, care desi sunt liceeni, inca (mai) aduc flori..
Celor care azi au inceput scoala, le doresc un an plin de succese si sanatate!
Cornelia, sa speram ca se va acomoda repede si usor...lacrimute cred ca au toti la inceput...
Crix, ai inteles gresit, Sofi NU merge inca la gradi, o dau de la anul! Cum a fost la Bucuresti?
_
IUBESC VIATA!

CRIXIA spune:
Ne-am intors fara gandacei!
A fost bine, dar a fost bine dupa operatie! Inainte a fost rau, am cedat nervos amandoua! AM asteptat mult, chiar daca onorasem "onorata comisie".
Ne-am trezit la ora 6 ca sa ajungem la 7 fix in spital. Am facut cele de riguoare cu internarea... asistente, doctor, anestezist, infirmiere, cunostinta cu toti... apoi asteptare. AM fost ingaduitori cand a aparut o urgenta ( un alt copil adus cu ambulanta), dar au trecut 3 ore in care ne-am tot foit, jucat, am intrebat cand urmam. Nu avea voie nimic sa bage in gura, vroia apa, apa, intr-una imi cerea, plangea, deja se enervase, si va spun sincer ca am sedat nervos si am tipat in gura mare la asistente: DAca in urmat. 10 minute nu intram in operatie.... pai doamna, stiti, sunt mai multi dr, si fac cu randul.... In sfarsit, i-am deranjat se pare si s-au pus pe treaba. Au venit si i-au pus picaturi fetei si au luat-o imediat in sala de operatie. In timpul operatiei dr. a descoperit infectie in criptele amigdalelor si a trimis asistenta sa ma intrebe daca sunt de acord sa le scoata. AM spus ferm: NU! Imediat dupa interventie, m-a chemat in salonul postoperator( Alexia era cu tuburi, fire, inca anesteziata) si m-a intrebat dc nu vreau, mi-a explicat, iar eu i-am zis ca nu-mi plac deciziile pripite, mai ales ca Alexia nu a avut prb cu amigdalele.
Dupa toate astea Alexia s-a comportat super, si-a revenit fff repede, fara nici o complicatie! Toit copilasii varsau imedia, nu vroiau sa doarma, erau nauci. ALexia a adormit, apoi a cerut apa, i-am dat, cu frica ca va varsa, dar nu a varsat. Dupa 2 ore de la operatie a cerut mancare, a venit masa in salon( varza se servea) si dupa ce a plecat a lasat in urma miros, iar ea a cerut "sarmale" si am servit d-ra cu "sarmale"(mancare de varza).
Sfarsitul a fost ok, multumesc lui D-zeu c-am trecut cu bine!

July spune:
Sunt suparata,Teo a facut ca tamba,a stat numai in brate ca-i era frig,a-ntrerupt-o pe d-na educatoare aratandu-le copilasilor cat de tare este ea ciupita de tantarii din parc,ba vrea,ba nu mai vrea sa mearga la gradi-.Luni se va lasa cu plansete,parc-am presimtit.Norocul meu este ca se va duce cu tati care nu accepta tanguieli.
mamacita,bravoooo!La-nceput va fi mai greu,sa faci fata unei asemenea responsabilitati,plus casa,copilul,insa n-ai sa regreti!Ma bucur din suflet!Imi doresc sa nu lasi sa fie doar un interimat!N-a fost o surpriza ptr.mine,doar stiu ca datorita tie sectia a devenit clinica,e o cinste ptr.spital sa accepti functia.Wowww,ne revedem la munca!
vladis,ha,ha,asta da-surpriza!Bine-ai venit printre noi!Sa-ti traiasca copilasii,esti o fericita cu 2!Ne-ntalnim luni!Da datele sa te treaca pe listuta!
La multi ani!,Andutei si Adinutei!Multe,multe cadouri,de toate felurile si vise implinite!
Roxa,cum prevezi inceputul gradinitei la Pat?
Mav,trebuie sa-ti dau un miel,ti-am zis si Vic's,si Adinutza,nici nu mai stiam cu cine stau de vorba la telefon,tarziu am realizat ca esti tu,sper ca sunteti bine,pe mama presupun c-o vor tine 3-4 zile si dupa'aia externarea,mai bine,multi nu suporta mediul,nu se odihnesc,suntem plini de gandacei...Nu stiu daca si homeopatele au ceva contraindicatii,intreaba medicul inainte de-a lua ceva.Tratamentul ptr.giardia il face tot familionul care-a luat contact cu Seb.Sanatate multa!
Marilen,bona prietenei mele primeste 3 milioane si multa dragoste din partea lor ptr.o fetita de 7 ani(merge la scoala).
Sinzi,sper ca nu-l duci cu febra!David este cu mult peste Teo,i-am urmarit in timp achizitiile intelectuale,presupun ca si gradinita l-a ajutat f.mult,plus ca noua lui tara ofera alte posibilitati.Felicitari ptr.pluta!
Gabi,am reusit si eu,si sotul meu sa vedem gradinita,mi-am gasit in d-na bucatareasa o fosta pacienta,am facut cunostinta si cu d-na asistenta care mi s-a parut o draguta,acum asteptam urmarile cu Teo.Va face ea cunostinta cu Alisia cand vor incepe orele,acum n-o vedea decat pe Ana.
Cornelia,bafta multa!Si cu gradi-,si cu noul loc de munca!Mergeti la Pedagogic,sau unde?
Tatiana,concediu placut!
Crig,succes si anul asta la gradi-!
Lul,ai avut un concediu de vis!
Crix,cum sunteti?Cred ca nu veti merge cel putin o saptamana la gradi-,Alexia va fi vulnerabila dpdv imunitar.
Tuturor copilasilor,fie de cresa,gradi sau scoala,mult succes,iar mie-nervi de otel!
Bine-nteles,multi pupicei si celor mai mici,asteptam vesti de la voi anii viitori!Sper sa vin si eu atunci cu ceva sfaturi!
De-acum voi posta mai rarut,insa nu uitati ca va urmaresc!
July si Teo

July spune:
Crix,nu mai zic nimic,inevitabil ce se-ntampla!Pacat ca si-n Bucuresti!Bine ca sunteti bine!
Pupicei,juli

sinzi_ana spune:
Febra asta dureaza de 3 zile...plus tuse...aseara saracul a tusit pana nu a mai putut si cu un aparat Wick cu menta in priza...
Azi i-am cumparat un umidificator...sa vedem cum merge cu asta...
Si a dat si diareea peste noi...o bucurie ce sa mai!!!!
Am gasit niste inghetata hidradanta...scoatem un cui si bagam altul!!!
Fiecare dimineata e un nou inceput
Sinzi, Radu si David bomba pisaloaga
: varsta, poze, Da-le lui David

sinzi_ana spune:
Crixia, uf...ce peripeti!!! Bine ca ati trecut cu bine si Alexia a suportat bine operatia!!! Sanatate in continuare si sa beneficiati din plin de rezultatele operatiei!!!!
July mlutumim de complimente...Si nu stiu ce sa spun de gradi...acum am o oarecare nemultumire ca am fost nevoita sa il dau asa mic la gradi...norocul nostru ca am avut parte de o educatoare super care il tinea numai in brate, ii dadea sa pape in gurita... si mergea doar 4 ore pe zi...
Eu cred ca e in limitele normale...acum il trage mult inapoi limba...desi isi da drumul foarte repede, nu e la nivelul la care e in limba romana si nu poate achizitiona tot ce se preda la gradinita aici...inafara de limba ...
Iar noi insistam sa nu vorbim cu el decat in romana...
Nu fii modesta ca si Teo are mintea ascutita!!!! Imi aduc aminte ca m-a uimit atunci cand ne-am intalnit!!!! Si o imaginatie bogata!!!
Cornelia bravo!!! E un mare pas inainte!!! Ai sa vezi ca o sa fie mult mai usor...Varsta la care incep gradinita conteaza foarte mult, idiferent cat de maturi si inteligenti par copilasii...
Roxa pai si nu poti sa pui de la tine putere o conferinta aici...hihi...cazarea o aveti asigurata si daca vii cu o prajitura buna si transportul prin zona!!!!
Adinutza La multi ani cu bucuri!!!!!! Distractie placuta!!!
Fiecare dimineata e un nou inceput
Sinzi, Radu si David bomba pisaloaga
: varsta, poze, Da-le lui David

nastasie spune:
gaby, doctora mi-l dadea si azi ca mi-a spus ca nu mai e contagios.dar luni nu mai stau ma duc si-l iau si depun dosarul.ca asa il tin acasa pana l-oi insura.din moment ce medicul mi-a dat voie ele nu au ce comenta, nici cei de la cresa si nici cei de la directia creselor.
albumul meu
adriana&razvan 01.11.2004

mamacita spune:
quote:
Originally posted by lizuca
Mamacita, e cazul sa te felicitam pentru post sau l-ai capatat doar pentru ca n-aveai incotro? Oricum, iti dorim sa faci treaba buna - poate reusesti sa mai schimbi ceva pe ici pe colo... Cum va mai impacati cu bona? Alexutu e fericit cu ea?
lizuca,asa este,mai mult pe principiul ca mai bine decat sa fii propriul sef n-are cum sa-ti fie

Alexutu se impaca bine cu bona,dar cred ca simte ceva ca de vreo trei zile numai agatat cu disperare de mine sta,pe unde ma prinde

Multumesc pentru felicitari,sprijin si interes.
Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png

mamacita spune:
quote:
Originally posted by July
Sunt suparata,Teo a facut ca tamba,a stat numai in brate ca-i era frig,a-ntrerupt-o pe d-na educatoare aratandu-le copilasilor cat de tare este ea ciupita de tantarii din parc,ba vrea,ba nu mai vrea sa mearga la gradi-.Luni se va lasa cu plansete,parc-am presimtit.Norocul meu este ca se va duce cu tati care nu accepta tanguieli.
mamacita,bravoooo!La-nceput va fi mai greu,sa faci fata unei asemenea responsabilitati,plus casa,copilul,insa n-ai sa regreti!Ma bucur din suflet!Imi doresc sa nu lasi sa fie doar un interimat!N-a fost o surpriza ptr.mine,doar stiu ca datorita tie sectia a devenit clinica,e o cinste ptr.spital sa accepti functia.Wowww,ne revedem la munca!
July,probabil ca din postura de parinte te zdruncina tot,am ajuns si eu sa traiesc asemenea emotii[altfel decat din carti

Iar pentru restul mesajului adresat mie nu pot decat sa-ti multumesc cu plecaciune

Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png