All about Constanta(79)
Raspunsuri - Pagina 28

mamacita spune:
Sanatate piticilor bolnaviori!
Crixia,ma bucur ca ati depasit cu bine momentul si Alexia s-a comportat admirabil.Ii doresc sa nu mai aiba nevoie de sistemul nostru sanitar!
Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png

ADINUTZA spune:
Multumesc de urari
Si Bodo a inceput gradinita, el a fost copilul ideal din acest punct de vedere, s-a bucurat de gradi chiar din prima zi si e veteran acolo ca acum e la grupa pregatitoare, si cred ca oricum dupa 4 ani de gradi s-a obisnuit cu ideea...
Mai rau a fost cu Andrada ca nici ea nu voia sa plece ieri de acolo, se asezase pe un scaunel si isi facea de lucru cu niste cuburi, dar pe ea nu am inscris-o la gradi ca nu are 3 ani impliniti si as vrea sa o dau de la anul sa fie tot la educatoarele lui Bodo
Crixia, bine ca ati scapat de gandacei, sa ii fie bine Alexiei, asta va doresc din tot sufletul!
www.adina.as.ro/" target="_blank">noi
tot noi

emaaimee spune:
mamacita,v-am vazut in poze,mersi pt ele.tare frumosi sunteti:cu garderoba cea noua,Alex cu copanelele dulci la mare,gratar,mami o cocheta felicitari pt noul post.aaaa si sa nu uit:multumesc pt complimente
Crix,imi pare bine k a scapat Alexia de gandacei si nu s-a simtit rau dupa operatie.despre amigdale:no commentrefacere rapida si sa nu mai aveti nevoie de dr decat pt controalele uzuale
Sinzi,sanatate lui David.
Cornelia,succes la gradi in continuare.
July,super faza cu ciupiturile.o sa ii placa la gradi lui Teo.eu in prima zi de camin am fugit aks,pana cand a ajuns bunica o asteptam la usasi apoi mi-a placut tare mult.
Marilen, eu i-am gasit unei vecine de-a mea serviciu de bona si tot 3 mil primeste.
la multi ani,Adiniutza
Fiquelle,sa ii tina obiceiul frumos tot anul.
Adriana,ma bucur k e mai bine Razvan si succes demersurilor pt gradinita.
Oani a mea iar maraita,ies alta serie de dintii/masele.se trezeste mai des noaptea:de 3 ori.reusisem performanta de 1 bucata trezire.
va doresc un weekend placut!
va pup

m-am facut maricica

dadi_t spune:
Multumesc tare mult, dragelor pentru urarile de ziua Andutei!
Mea culpa, Adinutza....La multi ani din tot sufletul! sa fii mereu fericita si iubita alaturi de familia ta frumoasa!
Cristina, Sinzi,multa sanatate puiutilor vostri!
Alina, sanatate mamei si refacere cat mai grabnica!
Mamacita,felicitari pentru post! Esti fosta Draghici?!Mica-i lumea! Scuza-ma pt. indraznela.....era la indemana adresa de mail si m-am gandit sa...palavragim putin...
Adriana-parerea mea este ca te-ai complicat un pic....bine ai fost corecta pana la urma, dar nu vezi cu corectitudinea unde ajungi???? du-te cu tupeu daca ai acceptul medicului de familie, pana la urma e autoritatea legala care are un cuvant de spus....ce pompos am scris...hihi. Sanatate multa micutului....ce mai fac nepotelele frumuselele?
Gabi, dar unde lucrezi iubita de ai asa o panorama frumoasa?????
fetelor sunt ffff fericita, nepotica mea (fetita surorii mele) a fost selectata(absolut intamplator) in trupa de dansatoare ale Andreei Marin la Surprize-Surprize!Are numele de scena Tatiana si este cea mai tinerica dintre toate(16 ani), blonda cu parul lung si drept si ....finuta tare( doar e a noastra, nu?!)
bafta la gradinita si la scoala bineinteles: Tibi,Bianca si Andreea!
Poze !
Tania cu Anduta(14 sept'96)+ Bibi (14 febr'04)
Ce nu poti controla...evita!

sinzi_ana spune:
am si eu nevoie de un sfat rapid...
Pediatrul mi-a dat sa ii dau amoxicilina de 250mg...iar cantitatea pe care trebuie sa i-o dau este 14ml de 2 ori pe zi...nu e cam mult????
Fiecare dimineata e un nou inceput
Sinzi, Radu si David bomba pisaloaga
: varsta, poze, D-ale lui David

mamacita spune:
emaaimee,multumesc
dady,da,eu sunt"fosta",nu enici o problema.
sanzi,cred ca este ok doza,orientandu-ma dupa varsta,dar poti sa calculezi singura functie de greutatea lui David:
Administrare:
Dozele sunt īn functie de sensibilitatea germenilor si de locul infectiei. Īn general este recomandabil sa se īmparta doza zilnica īn 2 (3-4) prize. Dozele pentru copii, calculate pe baza indicatiilor, kg corp, nu trebuie sa depaseasca dozele maxime indicate pentru adulti. Posologie medie pentru: Copii: 30-60 mg/kg corp/zi. Adolescenti si adulti: 1500-2000 mg/zi. Indicatii speciale: Copii: 1 an: 2x1 lingurita - masura pe zi: 125 mg/5 ml; 1-6 ani: 2x1 1/2 lingurite - masura pe zi: 250 mg/ 5 ml; 6-10 ani: 2x1 1/2 lingurite - masura pe zi: 375 mg/ 5 ml; 10-14 ani: 2x1 comprimate pe zi: 500 mg.
Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png

nastasie spune:
tania, pot sa zic ca m-a mancat in cur.dar eu pentru ca nu stiam am zis ca apare undeva toate bolile lui si d-aia am zis adevarul.am luat avizul azi si am ajuns la o vorba cu dna doctor.asa ca luni la directia creselor ma infiintez.si apoi cu dosarul la cresa.nu au ce sa comenteze atata timp cat e parafa doctorului pe aviz.la urmatorul copil voi sti.asta ca sa-mi fie invatatura de minte.
albumul meu
adriana&razvan 01.11.2004

nastasie spune:
am uitat:nepotelele sunt un pic racite.acum pe 13 septembrie au facut 1 an.parca acum se nasteau si avea micutele 1,300 kg.sunt certarete , se caftesc intre ele.
albumul meu
adriana&razvan 01.11.2004

Marilen spune:
Buna-dimineata, multumesc pentru raspunsurile referitoare la bona, eu am avut o doamna careia ii dadeam 2,5 milione dar erau luni in care venea 5-6 zile pe luna, nu aveam nevoie de ea in fiecare zi si nu era multumita iar de saptamana viitoare va veni o alta doamna, tot 2,5 milioane, va avea si zile libere, de asemenea, dar mi-a spus ieri ca nu-mi garanteaza ca ajunge cu copilul la scoala la ora 8,00 pentru ca ii este greu sa se scoale dimineta si cel mai bine ar fi s-o duc eu la scoala!( sta la 10 min. de noi)Ce parere aveti??!!

ADINUTZA spune:
Marilen, dar are tupeu sa-ti zica asa ceva, pai ea pana la urma pt ce vrea sa fie platita. Hm, daca era la serviciu tot asa zicea ca nu ajunge la program ca-i e greu sa se trezeasca? Eu i-as spune clar sa nu-mi faca mie copilul de ras si sa-l duca mai tarziu la scoala ca altfel...
www.adina.as.ro/" target="_blank">noi
tot noi