All about Constanta(79)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

Anduta , LA MULTI ANI!
Sa cresti mare si sa fii sanatoasa!

Poze concediu :http://pg.photos.yahoo.com/ph/alys.salon/my_photos

"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ontica Camelia spune:

salutare!
La multi ani Anduta! Tania sa ai numai satisfactii si bucurii din partea d-elor tale.

Nu stiu ce sa mai fac cu Alexandra , de vreo doua zile nu mai vrea sa stea cu noi, plange de ti se rupe sufletul ca vrea la mamaia (mama mea) nu numai pe timpul zilei cand sta mai mult acolo, dar si noaptea. In seara asta ne-a facut iar criza de plans. Am lasat-o, dar sunt tare curioasa cat v-a dura situatia. Poate se v-a razgandi singura.

Adinutza la multi ani! stiu ca maine este ziua ta (doar mancam bomboane la fiecare inceput de an scolar de la tine ) dar tare nu vreu sa uit sa te felicit, asa ca mai bine mai devreme decat deloc. Distractie placuta maine alaturi de cei dragi.

Succes invataceilor!
Multa sanatate la toata gasca.

poze cu noi

Camelia & Alexandra -Elena (27 feb 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

LA multi ani Andreea!!!! Chiar in prima zi de scoala!!!

Fiecare dimineata e un nou inceput

Sinzi, Radu si David bomba pisaloaga

varsta David

poze David

De-ale lui David

Atelierul Piticilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

la multi ani,Andutza
mersic mult Roxa.
mav,mai ai putin si vezi dk e bb,iti doresc sa fie un bb mic
va pup

de piticotu' urias umblaretz

m-am facut maricica

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crig72 spune:

La multi ani Anduta!Tania sa-ti traiasca scumpele tale fetite!!
Mav sanatate mamei tale si pentru tine sa te bucuri cat mai curand de un bebe.
Succes la cresa,gradi si scoala pentru toti copilasii !Noi avem deja o saptamana
Adinutza puuup si La multi ani!Sanatate si bucurii alaturi de familia ta!
va pup si numai bine tuturor!

www.babiesonline.com/babies/m/mariateodorag/" target="_blank">
patatina mea

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40902" target="_blank">File din povestea Mariucai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

la multi ani, Anduta.sa fii sanatoasa si sa-i bucuri pe parinti.
Adinutza, la multi ani si tie si tot ce-ti doresti.
si eu vreau sa sun acum la directia creselor sa vad daca pot sa depun dosarul mai tarziu din cauza pojarului.cred ca marti sau miercuri il depun si joi il duc.va pup pe toate si va doresc un inceput de we minunat.

albumul meu
adriana&razvan 01.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

neatza dragelor!
Tania nu raspunzi la telefon de ziua Andutei...ntz ntzzzz asa ca zic aici La multi ani, sa fie fericita si sa va aduca numai bucurii!!!
si pentru Adinutza noastra LA MULTI ANI, si sa i se indeplineasca toate dorintele!!!
Crix sper ca sunteti ok si ati trecut cu bine de operatie!
Adriana succes la depus dosarul.
Tatiana distractie placuta la munte si sa aveti vreme frumoasa! (sper ca ati reusit sa plecati singuri....)
o zi frumoasa tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

fetelor, am sunat la directia creselor sa ma asigur de loc si directoarea de acolo mi-a spus ca trebuie sa treaca 27 de zile de la diagnostic.acum a crescut de la 21 la 27.pai pana atunci imi expira si analizele.s-o creada ele ca mai dau eu iar 2 milioane si ma chinui cu analizele din nou.luni ma duc sa fac scandal.eu il duc pe 25 si cu asta basta.vai, ce nervi mi-a facut.pentru un amarat de pojar sta copilul o luna acasa ca asa vor ele.hai de 21 zile mai ziceam dar 27.e bataie de joc.

albumul meu
adriana&razvan 01.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

LA MULTI ANI,Anduta!

Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Buna fetelor!

La multi ani fericiti Anduta!

Pupici tuturor copilasilor! Nu am citit din urma.

Am intrat sa dau raportul pe scurt (dintre maldare de hartii care nu se termina ci se inmultesc): am fost azi la gradi, la deschidere. Dimineata, la baie, am vazut o lacramioara in ochisori, dar am trecut peste, pentru ca stia ca azi stau cu ea. E in grupa mijlocie (nu stiu cum s-a facut, ca la cat am dorit eu sa fie intre copii de varsta ei, tot nu am nimerit), step by step, Bugs Bunny se numeste grupa. Educatoarele sunt "cu experienta", una mi s-a parut cam coltoasa... in sfarsit, o sa vedem cum se vor desfasura lucrurile de luni. Am platit deja un set de caiete pe care le vor utiliza si probabil se vor strange bani si pt. rechizite.
Maria a fost incantata de prima zi (dupa cum va ziceam am fost si eu pe acolo ), a imprastiat jucarii, nu prea a avut treaba cu colegii, dar nu se mai lasa dusa acasa, ca vroia sa se joace cu niste cuburi. Me-am jucat putin si la leagane,in curte si abia am dezlipit-o si de aici.

Cam atat pt. prima zi de gradi. Sper sa revin cu vesti bune saptamana viitoare.

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze

Mergi la inceput