All about Constanta(79)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

roxa, iarta-ma, sa-ti traiasca finutul.sanatate multa mamei si baietelului.sa te bucuri de el.

albumul meu
adriana&razvan 01.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns July spune:

Fetelor,ati uitat s-o treceti si pe mamacita pe listuta noastra!
Roxa,mey,inca sunt in concediu.Saptamana viitoare reiau lucrul.Bun-venit pe asta Lume,finutzului vostru!Sa fie plin de viata!
Gabi,.Aveam nevoie de incurajarile tale.Ne-ntalnim la deschidere.
Sinzi,Teo abia de anul asta va merge la gradi-.

Mi-a-nceput serialul,revin.

July

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

quote:
Originally posted by July

Fetelor,ati uitat s-o treceti si pe mamacita pe listuta noastra!
July

Eu imi cer scuze,trebuia sa dau datele:Alexandru, nascut pe 25 aprilie 2005.Pe mama deja ati inceput s-o cunoasteti.
July,cred si eu ca iti faci griji cu stersul la fund,cum suntem noi obsedate de coliformi,dar hai sa gandim pozitiv:si noi am fost la gradi,sigur nu era mai bine ca acum[cel putin eu veneam des acasa uda,desi ceream la WC,dar asteptau"sa se stranga mai multi,sa nu faca 100 de drumuri"!]si suntem bine mersiPutina [mai multa]bafta ne trebuie si o imunitate corespunzatoare.Asa ca succes!
lizuca,bine ai revenit,tardiv dar ii urez si eu Alisiei LA MULTI ANI!
roxana,sa-ti traiasca finutul si sa ramana asa,adica sanatos tun,nu de 3,5kg!

Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ontica Camelia spune:

buna!
roxana felicitari pentru finutz, sa creasca mare si sanatos.
angelique multa sanatate. mare realizare si cu netu' ca altfel te-ai plictisi cumplit. multa sanatate si sa-ti revii cat mai repede.
adriana multa sanatate puiului tau.

multa sanatate la toata gasca si bafta prichindeilor indiferent de forma de invatamant pe care o vor incepe/continua.

poze cu noi

Camelia & Alexandra -Elena (27 feb 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Roxa, sa iti traiasca finutul!!!! Sa ne pui poze cu bebe!!!! hihi...
Ah...vreau si eu un finutz!!! Sper sa nu mai am de asteptat prea mult

July, parca imi aduc aminte ca Teo mergea la gradi??? Sau la cresa?

Gabi, cum v-ati facut cu obiceiul asta bun?? Ca si David vine de la gradi mereu murdar...si cu fundu rosu...nu a fost niciodata asa sensibil...
Dar astia ii lasa sa faca totul singur...cat mai putin intervin educatoarele...chiar si pt asta...
Acum i-am dus servetele umede sa se stearga....

Fiecare dimineata e un nou inceput

Sinzi, Radu si David bomba pisaloaga

varsta David

poze David

De-ale lui David

Atelierul Piticilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

neatza gagici
azi sper sa il vad pe piticot....Andrei Alexandru. azi dimineatza la 7 ma gandeam ca ei sunt deja in prima zi impreuna....ce frumos e! (batranetea ma face melancolica )
July ahaaaa....si io care ziceam ca stam la o barfa! alta data! (acu m-am prins ca tu erai pe net in mijlocul zilei....e valabil randu' de mai sus cu batranetea....) pupici lui Teo ca nu am mai vazut-o de un secol. si vei vedea ca totul va fi super la gradi!
Cristina e tare prinsa zilele astea cu scoala, incerc eu sa o trag de manecutza sa o adauge pe mamacita in listuta.
Adriana asta e....acum stati pana pe 25. te incurca rau asta? tu de cand te duci la munca?
Sanzi bietul David....sa treaca repede iritatia. da cu pantenol, ca atunci cand erau mici

Mergi la inceput

roxa, nu am ce face.la mine totul e in functie de razvan.dar ma gandeam ca toti vin pe 18 si se acomodeaza si al meu vine abia pe 25 si va fi ultimul venit.vroiam sa fie cu toti de la inceput.

albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Neatza!
Roxana, sa-ti traiasca finutzul, iar mamica lui sa se refaca repede!
Angelique, bine ai revenit si insanatosire grabnica!!!
Adriana, ah, cum te inteleg!!!!! Lui Sebi i-a iesit la analize giardia.... asa ca trebuie sa facem tratament si sa mai asteptam o saptamana, apoi iar analize.... si abia apoi la gradi (sper!)
Mai prost e ca eu inca n-am ajuns la ciclu, dar cand stiu ce-am facut si ca as putea fi insarcinata... nu pot lua nimic....(dr de fam ne-a dat tratament la toti). Oare cat de repede (din momentul conceptiei) poate fi confirmata o eventuala sarcina, daca as face analize la sange?
Ieri am internat-o pe mama, pt operatie de fiere. Nu avea pat liber!!!!!!!!!!!! A trebuit sa se inghesuie cu alta d-na in pat...
De-a dreptul scarbos......

Vic & Sebi (04.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

MavUraa, sa fie adevarat, sa fie bb2!!!!
Din cate stiu ar putea sa aiasa la analize cam dupa 8-10 zile de la conceptie!
Sincer, ma bucur mult mult pentru voi!

Mergi la inceput

mav, dar sunt teste de sarcina care iti confirma sarcina oricat de mica ar fi.se gasesc la farmacie si se fac in orice moment al zilei.eu stiu ca am luat unul "narcisa" parca si era vreo 40.000.sanatate multa mamei tale si daca vrei bebe 2 mult succes.asteptam vesti.si sanatate multa lui sebi.sa va treaca repede.

albumul meu

Mergi la inceput