All about Constanta(79)
Raspunsuri - Pagina 21

nastasie spune:
roxa, daca ne da unda verde doctorul si ne da azi avizu-l a
la si vaccinarile maine depun dosarul si joi si vineri as vrea sa-l duc macar pana la 12-12.30, iar apoi de luni la program normal.totul depinde de pojar ca m-am uitat si nu mai are bubite.stau cu toate pregatite de cresa, dar sa vedem.am emotiiiiiii mariiiiiiiii.
albumul meu
adriana&razvan 01.11.2004

AngeliquedeS spune:
quote:
Originally posted by nastasie
neata.
kristina, de-aia erai aseara pe mess?si nu ai dat nici un semn de viata.te mananc.diseara la apel, ca altfel iti dau bulina neagra.ma bucur ca ai net acasa.
albumul meu
Inca sunt in concediu medical, asa ca stau toata ziua pe net, nu numai diseara, imi e frica sa nu imi dai bulina aia neagra.
Ca noutati, am fost trecuta pe stimulare pentru ovulatie cu clostilbegyt. Nu pot incepe de luna asta pt ca tb sa iau din ziua a 5-a si asa tampit mi-a venit luna asta ca pur si simplu nu stiu care e ziua a 5, am deja la activ pana acum vreo 12 zile in care nici nu ma apuca cum trebuie nici nu ma lasa. A mai luat cineva clostilbegyt?
Pupici,
Angelique
pozele mele
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=48808&whichpage=7" target="_blank">povestea nuntii
luna de miere

nastasie spune:
fetelor, am sunat la cresa sa le spun ca razvan a facut pojar si mi-a spus asistenta sefa ca 3 saptamani de la data confirmarii diagnosticului sa nu venim.i-am zis ca e o forma usoara.dar daca doctorul imi da voie si spune ca nu mai e contagios sau cum se spune nu ar trebui sa-l primeasca?si 3 saptamani de camd am depistat bubele sau de cand a inceput cu asa zisul rosu in gat?roxa, help me
albumul meu

lizuca spune:
Buna dimineata, fete cucuiete! Am revenit si noi dupa o perioada plina de tot... cursuri, sarbatori, evaluari, raportari.
Am apucat sa citesc putin din urma, cam pe diagonala. Multumim pentru urarile de ziua Alisiei. Imi pare rau ca n-am putut intra sa-i spun si eu la multi ani Mariucai. Crig, sa aveti parte numai de bucurii si sa fiti cu totii sanatosi si iubiti de Dumnezeu.
July, ma bucur ca o sa fim "colege" la gradi. Nu stiu de ce esti asa indoita, noi am fost f. multumiti si abia asteptam sa reincepem. Iar de plins, sa stii ca nu in prima zi pling de obicei copiii, ci in urmatoarele. Dar poate ca Teo e mare acum si te poti intelege mai bine cu ea. In orice caz, noi am trecut de doua ori prin perioade de-astea de tinguiri matinale (cind am intrat la cresa si apoi la gradinita), dureaza citeva saptamini pina la adaptarea completa, e greu (mai ales pentru parinti), dar trece.
Dulapurile... tot asa dichisite au ramas? La noi dichisul dureaza vreo doua zile, mai ales in sifonierul Alisiei, de unde fii-mea isi alege personal hainele si ravaseste zilnic totul.
Adriana,ati luat avizul? Sanatate si mult curaj in noua aventura!
Cornelush, despre ce mai inveti, mama?
Stie cineva, noi mai trebuie sa facem analize, daca am fost si anul trecut la aceeasi gradinita? (incerc sa vorbesc cu cineva de-acolo, dar se pare ca directoarea n-a revenit din vacanta)

July spune:
Gabi,wow,ce ca lumea sa fim impreuna!O mai avem si pe Ana,ca Edis si Doru(Dodo) pleaca la cealalta gradi-,cu orar scurt.Indoita sunt,ptr.c-am auzit de tanti Nela(pila fostei directoare) care nu prea sterge bine copilasii la fund.Si normal,ca orice parinte,sunt rezervata la-nceput.Stiu ca d-nele educatoare sunt fff.bune,ceea ce ma bucura.Mama Anei ii repeta exudatul si coproparazitologicul,a fost luni la gradi-,deschiderea-i vineri parca la 8.30,insa nu fac ore,abia luni incepe programul normal.Eu n-am reusit inca s-ajung cu Teo la laborator ptr.exudat,mai aiurea va fi cu kk ptr.ca nu face la olita,numai la w.c.
A,dulapurile inca arata bine,doar sunt acasa.Si Teo isi ia hainutele singura din dulap,insa am deocamdata destul timp la dispozitie sa i le pun la loc,vom vedea de saptamana viitoare.
Revin,mi s-a trezit Matza!

roxanaz spune:
dragelor eu sunt tare fericita ca a nascut fina-mea, la ora 11, un baietel de 3,5 kg sanatos tun
July pana la cat esti azi? daca e treaza ma duc la ea....si poate ne vedem.

lizuca spune:
Rox, sa-ti traiasca finutul, sa fie sanatos si plin de noroc! Cum o sa-l cheme?
July, apropo de stersul la fund, nu poti avea pretentii ca, in colectivitate, copiii sa fie ingrijiti ca acasa. Am mai gasit-o si eu murdarica, dar astea-s riscurile... Noroc ca noi avem incetatenit obiceiul de a face KK seara, inainte de dush (very convenient!)Trebuie sa fii un pic mai relaxata si sa nu-ti faci griji inutile din orice. Mie mi s-a parut in general un mediu safe, de unde copilul a venit cu deprinderi utile si o gramada de lucruri noi. O sa vezi cum o sa te uimeasca in fiecare zi!
Adriana, daca luai avizul de la medic, nu trebuia sa-i mai spui sefei despre pojar. Ea exagereaza uneori cu precautiile.

lulu77 spune:
Rox, sanatate multa finutzului si mamei !
Sa creasca mare !
"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"

nastasie spune:
gaby, dar banuiesc ca pe una din fise tot scrie undeva ca a facut pojar.ca asa e normal sa scrie tot ce a avut el pana acum ca si cu vaccinarile.eu m-am gandit sa fiu fata serioasa si am sunat-o sa-i spun ca nu am putut sa-l aduc mai devreme ca sa se acomodeze.i-am zis ca e doar o forma usoara.si i-am zpus ca daca medicul imi da avizul ca nu mai poarta virus atunci de ce nu l-ar primi?macar sa nu pierd locul, i-am spus ca altfel e vai si amar.si bine ca sunt analizele valabile pana pe 25.acum nu o mai pot intoarce.il tin pana pe 25.
albumul meu