All about Constanta(79)
Raspunsuri - Pagina 20

sinzi_ana spune:
Neata!!!
Noi ne pregatim de gradi...ah ce scurt e we!!!!
Cornelia, succes la invatat!!!!
Roxa, va pregatiti de iarna?? Ce mai face Pat?
Nastasie, sanatate multa la pitic!!!
Am fugit ca sunt in intarziere!!!!!
Fiecare dimineata e un nou inceput
Sinzi, Radu si David bomba pisaloaga
varsta David
poze David
De-ale lui David
Atelierul Piticilor

nastasie spune:
roxa, nu dau.asa mai spun si eu.macar scap acum si uite ca ne-a ajutat dzeu cu forme usoare.sa speram ca asa vor fi si celelalte.dar stiu ca e si targ de pe 13-17 septembrie.tinimtex parca?
albumul meu
adriana&razvan 01.11.2004

roxanaz spune:
parca asa, de pe 13 incepe dar eu dupa ultima experienta....nu prea am chef de tarat pe la targuri. plus ca in week end este oribil de aglomerat!
Sanzi am ceva poze noi, le pun diseara! (sper )

July spune:
mamacita,www.girafa.ro
N-am fost inca cu Teo,ma gandesc ca-i loc bun ptr.zilele ploioase.Am vazut ca-s ceva locuri de joaca si ptr.Alex.
Ha,dulapurile inca arata bine,de fapt-toata casa,ma gandesc sa fac ceva fotografii ca saptamana viitoare-ncep munca si cum vor veni iarasi bunicile se va strica treaba.Maica-mea,spre ex,are talentul deosebit de-ai-mperechea 2 ciorapi diferiti barbatului meu
Roxa,hainutele sunt italiene,mult bumbac mercerizat.
Adriana,Crix,sanatate multa!
July si Teo

lulu77 spune:
Pupici la toata Constanta!
Am revenit !
Gata cu concediul.
A fost un concediu foarte reusit si frumos .
Am facut scufundari , croaziere ,paraseling , baie turceasca si am vizitat si Insula Rhodos .
Va pup ...fug la despachetat .
Revin cu povestiri maine!
"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"

roxanaz spune:
Alina bine ati revenit! imi pare bine ca a fost totul ok....asteptam pozeeeee!
July dulapuri noi? mmmm vreau si eu sa le vad!
Sanzi m-am conformat si am pus cateva poze noi: http://good-times.webshots.com/album/553618875UPcjcF

AngeliquedeS spune:
Buna, dragele mele fete. Nu am mai scris de foarte mult timp dar pur si simplu nu am mai avut de unde sa intru pe forum, de la birou nu se mai putea, la net cafe nu avea rost sa merg pentru ca imi era peste mana si nu aveam timp sa ajung si acasa nu am reusit sa imi pun net pentru ca nici o firma nu punea net la case cu abonamente mai mici de 50 de dolari si nu imi convenea. Dar din seara asta am net acasa, m-am bagat in retea cu cativa vecini si nu imi vine sa cred, mi se pare o realizare foarte mare la cat imi doream sa am net nelimitat.
Ca noutati, in ultima vremeam stat cu piciorul in ghips. Pe 19 august am cazut in cada si m/a luat Cristi pe sus si m-a dus la urgente unde mi+au pus imediat piciorul in ghips. Nu l-am rupt dar m-am chinuit groaznic cu el, am crezut ca nu voi mai putea pasi nicodata normal. Acum multumesc lui Dumnezeu, sunt bine, mai e putin umflat si ma doare la anumite miscari dar sunt bine.
Aveti grija de voi si de acum inainte ne vom auzi mai des.
Pupici,
Angelique
pozele mele
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=48808&whichpage=7" target="_blank">povestea nuntii
luna de miere

sinzi_ana spune:
Roxa super pozele...dar putine!!!!
Ploua la voi in casa? Sau va apucati de pescuit??? Hihi...ce cizme de cauciuc beton aveti!!!!
July, deci inca nu ati inceput gradinita? Ce mai stie sa faca Teo? De ce nu ne mai povestesti de ea la copilasii de 2002?
am pus si noi poze (nu mai stiu daca sunt mai noi sau mai vechi)...hihi
http://family.webshots.com/album/553800286lZJAMR
Fiecare dimineata e un nou inceput
Sinzi, Radu si David bomba pisaloaga
varsta David
poze David
De-ale lui David
Atelierul Piticilor

nastasie spune:
neata.
roxa, super pozele.
kristina, de-aia erai aseara pe mess?si nu ai dat nici un semn de viata.te mananc.diseara la apel, ca altfel iti dau bulina neagra.ma bucur ca ai net acasa.
eu ma duc la doctor dimineata sa-mi iau avizul pentru cresa(sper sa ni-l dea dr).va pup pe toate si o zi minunata.
albumul meu
adriana&razvan 01.11.2004

roxanaz spune:
buna dimineatza!
Sanzi atatea poze ne-am invrednicit sa facem ne pregatim de mocirleala de toamna....ca stii cum e pe aici!
Adriana succes azi la doctor si sa rezolvati cu cresa. cand incepeti?
Angelique bine ai revenit si refacere rapida cu piciorul.
o zi frumoasa tuturor!