All about Constanta(79)
Raspunsuri - Pagina 19

CRIXIA spune:
July eu zic ca Iuliana se serbeaza de Sf Ilie!
Chiar in aceasta seara ne-a vazut Ursuleanu la o clinica pe G-ral Manu 58. SApt ce urmeaza vom face analize si vom decola spre Buc. SA stii ca am fost si la dr. Laza, ne-a vazut cand facea febra, dar, sincer nu prea mi-a inteles durerea, eu ii povesteam de polipi si dansa era impresionata de amigdalele mari ale Alexiei. I-am zis ca sunt mari dar cuminti, dar ca diagnostic tot amigdalita ne-a scris. Sotul meu are amigdalele mari, cred ca Alexia ii seamana.
NAstasie , ORL-istul care s-a inteles super cu Alexia este Dr. Loghin. Nu se fac programari si nici coada nu era la cab privat. A convins-o sa stea singurica pe scaun s-o consulte. Pt faptul ca dansul nu opereaza n-ai dc sa-ti faci prb, pune diagnostic, nu forteaza pe nimeni, decizia apartine fiecaruia.
Pupici!

mamacita spune:
July,probabil este o diversiune,dar nu diplomatia este punctul ei forteSi sigur nu voi regreta,decat daca voi avea un capcaun sef
.Suna bine postul asta,in urechea tuturor romanilor
,dar nu este ceea ce-mi doresc.Nu mi-l doream nici inainte de a avea o familie,deci nu voi putea "acuza"niciodata familia ca m-a impiedicat in cariera[asta in speranta ca,reintorcandu-ma dupa atata timp la serviciu,sa nu ma fi transformat in vreo catastrofa!].Pur si simplu nu consider ca sunt facuta pentru acest scaun in conditiile de medicina din nimic si badaranie din spitalul nostru!Si tu stii exact la ce ma refer!Si inca ceva:nu-mi pari deloc plafonata,macar de-ar fi toate asistentele si toti medicii ca tine,competenti,constiinciosi si umani!
Ei,arata bine dulapurile?
Ce-i cu academia aia?
Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png

mamacita spune:
Uite cum am tabarat pe topicul constantean,de unde pana acum stateam in umbra!
Am mai pus si cateva poze din septembrie,cam jumatate din ele cu achizitii de toamna-iarna.Nu am facut-o ca sa ma laud,ci pe topicul unde activez se discuta despre ce am reusit sa gasim pentru acest sezon,deja,si s-au pus poze informative
Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png

nastasie spune:
crixia, noi avem pojar.forma usoara.marti mergem la control, dar tare as vrea sa merg si la un ORL-ist ca nu-mi place de cate ori a avut rosu.prea des mi se pare.astept sa ne treaca si sa terminam cu dosarul pentru cresa si apoi te caut.mi-a dat july numarul tau si am sa indraznesc sa te caut sa-mi dai detalii unde sa ma duc.multumesc mult.
o duminica placuta.
albumul meu
adriana&razvan 01.11.2004

Cornelia spune:
Buna!
Multa sanatate puilor bolnaviori!
Ma bucur sa vad activitate pe aici. Nume vechi, nume noi .
Eu nu prea am timp de forum. Acum sunt la birou. Imi schimb job-ul. Nu e ceva spectaculos (adica, tot acolo o sa lucrez), dar am de invatat, pus la punct lucruri etc.
Vineri incepem gradinita. Avem mari emotii.
Am fugit acasa. Pupici!
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze

roxanaz spune:
buna dimineatza
pe fuga si eu, ca de obicei. am ajuns ieri la targ, nu era mare
scofala dar e un inceput. i-am luat lui Patrick o gecuta de iarna, imblanita . el era cel mai incantat de baloane.
July la girafa nu am fost dar am vazut ca e destul de aproape de noi, o sa incercam. zici ca acolo vor fi si hainute? interesant!
Carmen hainute 1 iunie sunt si in selgros.
Adriana pojar? maaaaaiii sa fie! deci de la asta e temperatura....nici un rosu in gat! refacere rapida!
Cornelia bafta in noul job! ne-am claxonat cu Doru aseara pe soveja hihihihihi ti-a acaparat masina??
nu am apucat sa vad nici o poza, ma revansez mai tarziu.
o saptamana frumoasa tuturor!

nastasie spune:
da, roxa, nu pot sa-mi dau seama cum a facut.el este in contact cu copii pe afara, dar ma bucur macar ca am scapat si ca este o forma usoara.deja nici nu se mai cunosc asa bubitele.abia sambata au erupt.si de marti pana sambata numai temperatura avea.stii ca ma vaitam eu la tine.nu am mai luat antibiotic, decat antitermice.e deja mai vioi, dar ieri a fost sub orice critica de marait si obosit.daca a adormit el la 20.30 in sufragerie pe burta lui ta-su iti dai seama cat de terminat era.l-am transportat binisor in dormitor si a dormit pana la 6.credeam ca se va trezi mai devreme dar tot e bine si pana la 6.cam asa program ne-ar trebui cu cresa.
albumul meu

roxanaz spune:
Adriana pai ai zis tu singura cum a luat, de la alti copii. si luatul ala de antibiotic i-a intarziat eruptia, de aia tot facea febra de atata timp. bine ca e ok acum.....noroc ca trece repede!

nastasie spune:
stiu, roxa, dar nu sunt mici copiii cu care se joaca.oricum nu mai conteaza acum.asa e cu antibioticul, dar daca eu nu am stiut....asta e.ne trece deja.pana acum am facut si pojar si pojarel.dar vroiam sa te intreb daca a facut forme usoare la amandoua si il duc la cresa mai poate face?
albumul meu

roxanaz spune:
nu. a facut deja, a facut si vaccinul...gata, ati scapat. mai are de facut varicela si oreion (nu daaaaa!
)