All about Constanta(79)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns July spune:

Adriana,dr.Laza,am impresia ca are ore si la Pol.cu plata,eu mai am o saptamana de concediu,daca mai poti astepta te duc eu peste vreo 10 zile in spital.Sanatate multa!

Mergi la inceput

Sau mai bine,ai nr.de tel.al lui Crix?ar fi excelent sa-l vada si pe Razvan dr.Ursuleanu.Vine periodic in C-ta sa vada copii cu probleme O.R.L.Primeste pe oricine,am fost si noi.Da-mi P.M.daca n-ai nr.,il am eu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

july,stiam,multumesc,si pe la noi se clatina scaune,dar n-am absolut nici un interes in asemenea functiiAu pensionat-o si pe Uta in mare graba si e Magda asistenta sefa.
Scuze,probabil trebuia sa scriu pe pm,sunt total offtopic,dar a inceput piticul sa se foiasca in pat.Pupici tuturor si we placut.
PS:i-am luat cateva lucruri dragute lui Alex de la targ,cand mai pot detaliez,acum fug.

Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyyy spune:

Buna fetele , am gasit 1 site cu hainute bebe : http://www.1iunie.ro/magazine.htm ma intereseaza 2 costumase de nou nascut dar vad ca nu pot comanda on line.La email nu imi raspund.In descrierea lor de pe home page scriu ca au magazin si in Cta dar la capitolul :magazine nu vad nici o adresa pt Cta.Voi stiti produsele?sau magazinul?
Cum a fost la targ?As fi vrut sa merg maine poate gasesc hainutze groase pt 0-3 luni,,,au asa ceva?

multa sanatate bebeilor:)

Mergi la inceput

Da,babyyy,am vazut tip"cosmonaut",cu totul,dar nu stiu daca aveau si marimi asa mici.Merita incercat.
1 iunie aveau si pe bebelusultau.ro si,parca,pe babycomfort.Mai caut maine si-ti zic exact.Am inteles ca sunt bune si ieftine,noi am avut doar un pantalonas de joaca de la ei si am fost multumita.

PS:daca doriti sa il vedeti pe Alex in august,am pus poze noi,albumul 25.

Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crig72 spune:

babyyy produse de la 1 iunie au la mag de pe stefan cel mare (cel de langa statia de taxiuri)si mai au si la vic's si tommy.
Uff ce rau imi pare ca nu pot sa merg si eu la targ..imi iau revansa alta data.
Mamacita nu se vad pozele.
July te asteptam la pitici!!Fii convinsa ca Teo va avea si ea lucrari interesante.
un weekend placut!

www.babiesonline.com/babies/m/mariateodorag/" target="_blank">
patatina mea

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40902" target="_blank">File din povestea Mariucai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyyy spune:

Multumesc mult fetelor , magazinul de pe stefan cel mare il stiu,,, si cel de la Vic dar Tommy? azi o sa merg si eu la targ ,,,, chiar nu am idee cam la ce trebuie sa ma uit,,,, sunt la primul bebe.Va pup si multa sanatate!!!!!!!!

Mergi la inceput

crig,trebuie sa te loghezi pe yahoo cu propriul id si parola,apoi dai pe linkul meu;sorry,scriu cu o mana si cu calaretul pe mine,dar sper cxa ai inteles

Alexandru,soarele nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne`mary spune:

buna ziua
greu v-am mai gasit. am si eu o problema. dr meu ginecolog a plecat de la cabinetul medical si nu stiu cum sa dau de ea pt ca fata cu care am vorbit nu a vrut sa-mi spuna sau nu stia unde o gasesc. trebuie sa-mi gasesc un alt dr si nu vreau sa aleg la intamplare pe cineva ci sa-mi fie recomandat. daca m-ati putea ajuta cu indrumari v-as fi recunoscatoare.

sper sa aveti ....
... suficienta fericire pentru a va face DULCI
... suficiente incercari pentru a va face PUTERNICI
... suficiente necazuri pentru a ramane UMANi
... suficiente sperante pentru a va face si a fi FERICITI

Mergi la inceput

Scuze,era Academia d-nului Girafa.A fost careva din pitici pe-acolo?Chiar e cum scrie,c-au grija de ei la nivel academic?

quote:
Au pensionat-o si pe Uta in mare graba si e Magda asistenta sefa.

Mamacita,din glumitele care se fac pe la noi,multi spun c-ar fi o diversiune instalarea Magdei in aceasta functie.Personal n-o stiu,ins-am auzit numai lucruri bune despre ea(diplomatia-i punctul ei forte).
quote:
si pe la noi se clatina scaune,dar n-am absolut nici un interes in asemenea functii

Sper ca niciodata sa nu-ti para rau de hotararea pe care-ai luat-o acum,am avut si eu momentele mele de glorie pe care le-am ignorat,n-am profitat,am pus pe primul plan familia,dar crede-ma,acum as mai vrea o a doua sansa,din pacate...ma multumesc tot cu...duduia asistenta,cum ne mai zic pacientii de moda veche.N-o numesc frustrare,e un cuvant prea greu,ci doar o neimplinire profesionala.Asa simt acum,poate-a intervenit si plafonarea.
Mada,intrati in greva?

La multi ani!,celor care poarta numele de Ana!
Chiar,am si eu o dilema,Iuliana vine de la Ilie?

Fetelor,ma duc fuguta sa mai deschid usile la dulapuri...

tuturor!

Mergi la inceput