All about Constanta(79)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

neata, fetelor.ieri dupa ce s-a trezit razvan nu a mai facut febra.toata noaptea l-am tinut cu sosete si a fost bine.dar acum dimineata iar avea 38.asa ca facem o vizita la doctor.nici laptele nu-l prea vrea.eu stau mai bine cu gingivita mea.va doresc tuturor ozi minunata.

albumul meu
adriana&razvan 01.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

Neata Constanta!haideti la cumparaturi!!!Stie careva programul Expozititei sau targului pt mamici si beebici de la Lic Mircea? As vrea sa merg, dar nu stiu dc va mai fi deschis dupa ora 17 cand vine sotul meu acasa.

Madalina 26+
cuburtika aferenta,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Rugati-va pentru Barbye! O opereaza acum!

bita doina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ontica Camelia spune:

pentru Barbye sa mearga totul bine si sa-si revina cat mai curand.
Adriana lasa-l mai usor cu laptele cand face febra, am inteles ca laptele chiar favorizeaza ridicarea temperaturii in astfel de cazuri. am fost coerenta?multa sanatate.

we placut, astept impresii de la targ.

era sa uit: "La multi ani" Mariilor si celor ce poarta nume derivate de la acesta.

poze cu noi

Camelia & Alexandra -Elena (27 feb 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dadi_t spune:

[size=3LA MULTI ANI MARIILOR, MICI SI MARI!][/size=3]

Adriana-sanatate lui Razvanel! Sa de-a D-zeu sa fie ceva usor si sa-i treaca repede....

Poze !
Tania cu Anduta(14 sept'96)+ Bibi (14 febr'04)

Ce nu poti controla...evita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crig72 spune:

La multi ani Dodo!Katy sa va traiasca si sa aveti cat mai multe bucurii impreuna!
La multi ani sarbatoritilor de astazi!
va pup!

www.babiesonline.com/babies/m/mariateodorag/" target="_blank">
patatina mea

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40902" target="_blank">File din povestea Mariucai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fiquelle spune:

SA NE TRAIASCA MARIILE SI CEILALTI SARBATORITI!

DE AZI NU II MAI DAU VENTOLIN SOFIEI...SA VEDEM DACA MAI TUSESTE...DAR EU NU CRED CA VA MAI TUSI, DEJA MI SE PARE OK CAND O ASCULT ASA...CU URECHEA LA PLAMANI...(inocenta vorbeste)

De azi intr-o saptamana incepe scoala...apopos, avem bobocei, mamicilor? clasa I, cineva?

Daca a facut cineva sfestanie in casa in ultimul timp, aveti idee cam cat se mai da preotului(care-i tariful informal, ca sa zic asa)

Nastasie, sanatate micutului bolnavior si tie!

_
IUBESC VIATA!

Mergi la inceput

suntem mai bine.nu a mai facut decat un 38 dimineata si de atunci nimic.e si mai vioi, a papat ceva dar nu cine stie ce.multumesc de sfaturi si de gandurile bune.va doresc un we minunat si la multi ani tuturor sarbatoritilor de azi.

albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns July spune:

Roxi,Oana,branza este de pe marginea drumului,dintr-un sat,nu-i stiu numele,direct de la tarani.
Da,Oana,abia ne-am intors,am ras de ne-am prapadit la festival,haiosi tare astia de prin partile Sibiului,calareti cu berea la botul caluluiMi-a placut orasul,curat,am facut poze pe Podul mincinosilor,Teo a dat de mancare porumbeilor,a vazut spectacole cu papusi pe strada.Concediu placut!
Tania,interesanta poza Sinzianei,numai preotului i-a placut buchetul tau cu flori????Ai fost frumoasa foc,ca de-obicei,da'tot nu-nteleg,cum de-ai cheltuit atatia bani fara sa pui la socoteala si garderoba voastra?Frumoasa toata familia ta,mama ta arata bine.Sanatate multa!
Mada,mie personal mi-a fost teama sa-i dau Ventolin Teodorei,nu sunt dr.,dar m-au cam trecut fiorii cand am citit prospectul,am mers pe Ketof,Aerius,aer curat.Scoate-ti din priza mirositoare daca ai,flori cu polen,indeparteaza o perioada copilul de lucrurile cu potential alergic.Mi-aduc aminte ca pe Teo o apuca fff.tare tusea,aproape de paroxistica numai cand puneam mirositoarea in priza.Sanatate multa!Imi pare rau cu gradinita,nu stiu ce m-asteapta si pe mine,sunt convinsa ca cel mai mare show il voi avea cu asistenta!.Preotului stiu ca fiecare ii da cat are,daca esti multumit,sper ca n-au si astia tariful lor,am intrebat si eu stanga,dreapta,unii 50.000,altii mai mult,i-am dat 500.000 ptr.ca nu ne ducem atat de des la biserica precum am vrea,am fost extrem de multumiti de harul preotului,n-a venit,si-a zis slujba si-a plecat,a stat,ne-a sfatuit,l-am simtit la inima.Sa stapaniti sanatosi casa!
Crix,si eu am auzit numai lucruri bune despre Big Ben,este o varianta pe care poate-o voi lua in calcul daca nu sunt multumita de gradi-asta de stat la care se va duce de saptamana viitoare.Bafta multa la control,tot la Blacioti vine dr.Ursuleanu?
Adriana,n-am contorizat,insa dr.ta se cam arunca la antibiotice.Nu sunt mai in masura ca Roxana sa-ti dau sfaturi,dar cam asa as proceda in locul tau,e clar ca Razvan a avut stomacul iritat din moment ce-a varsat antitermicele date,o zi as fi mers pe antitermice in fundulet,combinate,(paracetamol cu novocalmin)timp in care-i refac putin mucoasa gastrica,ceai dat cu ligurita,mancaruri usor digerabile,fara cruditati.A doua zi incerc cu antitemicele pe cale orala.Poate-am citit printre randuri sau e tardiv sfatul meu,insa ptr.viitor poate-ti prinde bine,plus tine minte si schema pe care-am mai scris-o si eu,si Crix.Este f.important sa-i dai exact cantitatea de antitermic specifica varstei lui,nu mai putin.
Mamacita,stiri de ultima ora,noua sefa pe urgenta este dr.Tudoran.
Sinzi,Crig,multumim de invitatie,poate vom veni si noi la atelier,insa nici de departe nu vom avea succesul vostru.Felicitari,voua,mamicilor in primul rand ptr.copii vostri!

La multi ani!,DoDo(Caty) si tuturor care poarta numele de Marie.
Barbye,imi doresc din tot sufletul ca operatia sa fie un succes!
Am fost la targul ptr.copii,este super ptr.viitorii parinti,un singur stand mi-a atras atentia ptr.copii de seama Teodorei,cel de la Academia Piticilor,hainute mai de calitate,peste 2 saptamani le vom avea permanent la parterul Academiei.

Ptr.ca mai toate v-ati facut curatenie prin case,asa ca la carte,m-a apucat si pe mine un dor nebun sa miros aer proaspat si-am reusit impreuna cu-o tanti sa "desputesc"casa.Acum va las,ma duc sa-mi mai deschid usile la dulapuri si sa ma minunez inc-o data de harnicuta ce-am fost!

Pupici tuturor,July si Teo

Mergi la inceput

july, nu ma supar.stiu ca nu e bine antibiotic.de cand a vomat algocalminul, i-am dat numai supozitoare:eferalgan si novocalmin.nu l-am mai fortat pe gurita.de mancat nu a prea mancat, decat o ciorbita si niste cereale.a baut ceaiuri multe.recomandati-mi si mie un ORL-ist bun.

albumul meu

Mergi la inceput