All about Constanta(79)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Marilen spune:

Buna-ziua la toata lumea! N-am mai intrat de multa vreme pe aici.
V-am urmarit,insa in toata aceasta perioada.Am si eu o rugaminte la voi.Sa-mi spuneti adresa unui dermatolog bun din Constanta, s-au vehiculat niste nume pe aici dar as vrea si o adresa sau un nr. de telefon.E vorba de copilul meu care a facut o alergie cutanata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladis spune:

marilen, dr. Tudor este f buna, am mers si eu cu fetita cand era mai mica. are cabinet la biosan vizavi de spitalul judetean tel.632655.sanatate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Mav sa fie asa cum iti doresti! parazitii nu iti pot face mare rau - in cazul in care ii ai si tu. asa ca fa un clear blue ca e cel mai bun test sau unul de sange la laborator - se pozitiveaza dupa 10-12 zile de la conceptie. cate zile mai ai pana la CM? refacere rapida mamei tale.
Marilen bine ai revenit printre noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

buna,fetele.
eu sunt f ocupata.Oani e bine acum:ca de obicei papa putin si o dor dintii
Roxa,sa iti traiasca finutul.ce emotii trebuie sa fie pe mami si tati
mav,wow,bb?iti urez sa fie un bebic mic.clearblue parca se keama un test f bun de sarcina.sanatate mamei tale.
Marilen,eu am fost la Dr.Nocivin(Pol cu plata sau Sp Militar) cu Oani.da trat scumpe,dar eu am fost multumita de el.

va pup

de piticotu' urias umblaretz

m-am facut maricica

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

Roxa,l-am vazut pe Patrick,motanul incaltat&DJ Paddy
Sanzi,David e un bun imblanzitor de animale
sunt niste scumpi.
Mamacita,am vrut sa va vad garderoba de toamna,dar nu mai ai publice pozele
Roxa,am si eu gingivita(gingia lasata un pic,in ext).dr st mi-a prescris Imudon parca si nu era sigura dk il pot lua. am cautat,citit si intrebat si nu il pot lua pt k inca mai alaptez,pot sa fac gargara cu Tantum Verde sau e si asta interzis dk alaptez?dr mi-a mai prescris sa fac gargara cu apa cu sare de 3 ori/zi, sa fol apa de gura in continuare si sa iau compex de vit B.floss pana imi trec gingiile nu am voie k sa nu le irit.mersic anticipat pt raspuns

de piticotu' urias umblaretz

m-am facut maricica

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Noi avem azi liber ca David a facut febra aseara...
Am fost la inot, apoi am stat in piscina pana seara tarziu...cred ca si oboseala, si ceva raceala...acum l-am pus pe repaos si indopat...
A ajuns piele si os...hihi...dar cred ca s-a si inaltat mult ca la cantar atarna mai greu!!!

Sunt tare mandra de el ca ieri a reusit sa faca pluta si sa stea in pluta pana ajunge la marginea piscinei...E asa dulce!!!!!

Pupici...

Fiecare dimineata e un nou inceput

Sinzi, Radu si David bomba pisaloaga

varsta David

poze David

De-ale lui David

Atelierul Piticilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fiquelle spune:

Buna ziua!
Intr-o scurta pauza, ca-s prinsa si eu cu scoala , urez sanatate bolnaviorilor!
Roxa, sa-ti traiasca finutzul...si la mai mare! (si o finutza mica si frumusica)
July, scoala va incepe 90 % vineri...restul e agitatie...vorbe aiurea...eu m-am saturat! eu stiu sigur ca incep vineri! asa m-am saturat de aiurelile lor!!! (scuze de agresivitatea raspunsului, dar sunt chiar suparata pe liderii nostri de sindicat)
Mav, daca deja a intarziat chiar si cu o zi, poti lua test de urina.
va pup...si sper sa mai intru..mai des

_
IUBESC VIATA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Fiquelle incepe scoala si Sofi gradi! Esti o mami invidiata cu un vacanta de vara!
MAvasteptam vesti!
Sanzi ai un sportiv in devenire, mareee realizare!
Roxsanatate puiului mic, iar parintilor si nasilor numai bine!

Noi... plecam in aceasta seara la Bucuresti! Sper sa revenim cu vesti bune! Maine scoatem gandaceii din nasuc! Alexia spune: am un gandac mic aici si inca unul aici(aratand fiecare nara). Dl doctor o sa-i scoata si nu o sa mai fac febra! Sper sa fie curajoasa si dupa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns July spune:

Crix,tinem pumnii!Doamne ajuta!
Sinzi,era vorba s-o dau anul trecut la gradi-,insa ta'su s-a sucit,ca-i prea devreme,dar mai mult-cred ca i-a fost lui lene sa se trezeasca dimineata(el incepe lucrul cand vrea muschiul lui),nu ca mine,la 7.00
N-am mai scris o perioada mare de timp si d'aia ai ramas cu impresia ca se duce deja la gradinita.

Mav,sectia d-nului profesor este super aglomerata,nu pot sa-ti spun cum se fac operatiile acolo,pe banda rulanta,pacientii sunt tinuti cate 2 in pat neoperati,abia dupa-ii pun singuri.
Pe sectia mea treaba sta altfel,dar daca tu ai vrut asa,e optiunea ta!Noi nu facem laparoscopic,doar clasic.Am facut si noi,dar demult.
Sanatate multa!Daca testul este cu 2 linii,felicitari si mult noroc!Sa fiti sanatosi amandoi!
Roxa,parca dauneaza eventualei sarcini daca Mav ar face tratament medicamentos ptr.paraziti,nu?

Va pup,July

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Dragelor, va multumesc mult pentru sustinere, urari si pentru felicitari!!!
.......Testul ("Minut") a iesit negativ. Probabil ca nu este cazul sa mai cumpar inca unul!? Ce trebuie sa fac eu acum?
Fac iar analize (doar lui Sebi i-au iesit parazitii) sau iau oricum tratamentul, preventiv???

July, merci pt ajutor! Pt moralul mamei a contat si faptul ca i s-a facut internarea muuuult mai repede, datorita telefonului tau!
Va fi operata maine dimineata.... brrrr.... am emotii.......

Crixia, drum bun, curaj si sa va intoarceti sanatoase de la Bucuresti!!!!!!!! (Maine Alexia scapa de polipi si de probleme!)

Vic & Sebi (04.02.2004)

Mergi la inceput