All about Constanta(79)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

buna dimineatza
gizzzz am avut o noapte ingrozitoare....ca am dormit cu iepurele in pat. parchetul in camera lui a fost dat cu lac si mirosea tare....asa ca l-am culcat cu noi. maaaareeee greseala! la 5 era treaz...s-a foit, s-a rasucit, s-a aruncat peste noi...rezultat....is zombi!
Daniela bine ai venit printre noi! te asteptam cat mai des! clubul de care zici de la delfinariu este preferatul meu, acolo i-am facut ziua lui Patrick. poti vedea detalii in pozele de la ziua lui:Patrick 2 ani
este pe prima straduta dupa theodor aman....cu nume de soldat....nu stiu cum.
Sanzi si noua ne e dor de voi, noroc cu pozele. mai zi-ne de la gradi, ce mai face David pe acolo?
Dana succes sa termini repede cu santierul!
Crix cum a ramas cu operatia Alexiei? pe cand?
Anca, Oana e mai bine?
o zi buna tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

neata fetelor.noi suntem in pregatiri pentru cresa.astept rezultatele.azi mergem si pana la doctor ca aseara razvan mi-a facut temperatura si nici ieri n-a prea mancat.cred ca iar vreun rosu in gat.
loc de joaca si pentru petreceri mai este si pe I.C.Bratianu.eu nu l-am vazut de mult deschis.

albumul meu
adriana&razvan 01.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Rox, ne verificam again sambata si apoi avem un raspuns!
Pana una-alta stam cuminti acasa, mai putina colectivitate, adica pauza de cresa.
Activitate noua: ne plimbam cu autobuzul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ontica Camelia spune:

La multi ani ALESIA! Gabi sa va aduca d-ra numai bucurii si satisfactii. Distractie placuta diseara, din pacate noi nu putem ajunge, dar asteptam "relatari" si poze.

Roxana faimosul restaurant este ESTIVAL din Mamaia. ]

Multa sanatate bolnaviorilor si spor la alergat pt mamicile gradinarilor si scolerilor.

poze cu noi

Camelia & Alexandra -Elena (27 feb 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

Roxa,mersic mult de tot.Oani de ieri de la ora 5pm nu mai facut kk deloc.a facut mai normal dimineata asta si pana acum facea inca de vreo 4 ori macar.asa k zic eu k era de la antibiotic si sper sa nu mai faca draga de ea.i-am dat Smecta pt k erau apoase scaunele si facea de 7 ori/zi,murdarea hainutele de pe ea de aproape fiecare data.laptele HN l-am gasit la Sensiblue,insa fetei nu i-a placut deloc,i-am dat tot Humana 2 noaptea.nu-i problema k nu il bea,ea sa fie bine.am vrut sa zic infectata,nu suprainfectare.de speriata ce eram nu mai stiam sa vb si scriu.de la 5 v-ati trezit,saracii de voi!va doresc sa se duca mirosul pana diseara k sa dormiti si voi ca oamenii
Sinzi,e veninos sarpele cu corn?aveti grija de voi cu taratoarele alea.si mie mi-e o frica de serpisi noi o sa venim la atelier un pic mai incolo,abia asteptOani si de la amoxicilina a patit-oacum stiu sigur k nu tolereaza antibioticele
Crixia,mersic de locuri de joaca.vroiam sa intreb si eu pe unde sunt.pot sa ma duc si eu acolo cu fata,are pe unde sa se joace?k noi suntem mai micute
Crig72,e o frumoasa Mariucaunde v-ati facut tortul?e tare frumos,dk e si bun i-as lua fetei de sarbatori.
Dana,spor la lucru in casa,sa terminati cat mai repede santierul.vrem sa vedem si noi cum ati rearanjatva urez in cazul in care nu ai timp sa mai intrii pe aici:la cat mai multi ani impreuna k doar sunteti majori
Crig&Camelia,multumim,sper si eu k e mai bine fata.asa pare pana acum.
care e adr clubului de la Delfinariu si are Oani ce face aklo sau e prea mica?

va pup

de piticotu' urias umblaretz

m-am facut maricica

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Lizuca, multa sanatate Alisiei! LA multi aaaani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

pfuai de somn uitasem si ca e 5 azi! La multi ani Alisia!!!! sa fii sanatoasa si fericita si sa ti se indeplineasca toate dorintele!!! Gabi sa va traiasca printesa!!!!
Anca augmentin-ul are tot amoxicilina deci sensibilitatea este prezenta si aici. de fapt este o reactie secundara destul de frecventa la copiii mici. se da totusi in continuare pentru ca are spectru larg si e extrem de eficienta. adresa de la delfinariu am spus-o eu, e usor de ajuns, urci pe teodor amman cu masina, cand se opreste faci stanga ca si cum te-ai intoarce sa cobori spre mamaia, blucul este intr-o casa cu gard alb, pe dreapta. se numetse club reclama - reclama mascata . sigur ca are Oana ce face, doar merge deja in picioare. oricum au o gramada de lucruri de facut si fetele sunt extrem de dragutze.
Carmen scuze ca nu ti-am raspuns de dimineatza: magazinul de care zici tu vis-a-vis de parc este "Dodo", VIc's este mai sus, dupa intersectia cu stefan cel mare, pe partea cu ING, exact pe coltul tomis cu cuza voda.
Crix distractie placuta cu autobuzul, si Pat e lesinat dupa aceasta modalitate de deplasare.
Taniaaaaaaaaaaa!!!!! nu vii sa zici cum fuse la petrecere???? vrem sa vedem pozele!!!!
Camelia nu am auzit de acest minunat restaurant...vad ca asa o sa ramana!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

ema, si razvan a facut ultima oara cand a avut rosu in gat o reactie de la augmentin.cate 6 scaune in 2 ore facea.i-am dat smecta dar poana nu am terminat augmentinul nu s-a prea strans la burta.acum cred ca avem iar rosu.am pus mana pe el si ardea, asa ca ne ducem la dr.
lizuca, la multi ani Alesiei.sa fie sanatoasa si sa va bucurati de ea.

albumul meu
adriana&razvan 01.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns July spune:

Oana,gradi este pe langa Politia Municipiu,cea la care-a fost Alisia.In concediul asta am trecut si prin Sibiu,am reusit sa vedem ceva din Festivalul Medieval,un singur lucru-mi pare rau,am uitat sa-mi cumpar renumita branza de la tarani,ca ceapa rosie luasem.

July si Teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crig72 spune:

La multi ani Alisia!Sa fii sanatoasa si sa ai multe bucurii!Gabi sa va traiasca scumpetea voastra si sa va bucurati de ea!Dupa cum vezi plecarea la Bucuresti am amanat-o dar tot n-am putut ajunge la voi .Am primit azi o veste si am fost data rau peste cap.Oricum sper sa ne vedem cu alta ocazie cat mai curand.
Daniela76 bun venit ! Noi i-am facut ziua Mariucai la clubul de care a spus si Roxana (completez eu adresa soldat nicolae predescu nr 4).Am fost foarte multumita si totul a fost foarte bine organizat .De fapt de cand l-am descoperit acolo mergem si la joaca.
Emaaimee noi mergem maine dupa amiaza in locul mentionat poate veniti si voi.Nu e deloc mica Oani( parerea mea).Sunt jucarii variate.Ma bucur ca ti-a placut tortul Mariucai.L-am facut la o cofetarie in Techirghiol.A fost taaaare bun si la gust(delicioso cum spune Mariuca mea).
va pup!

www.babiesonline.com/babies/m/mariateodorag/" target="_blank">
patatina mea

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40902" target="_blank">File din povestea Mariucai

Mergi la inceput