All about Constanta(79)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Wow! Ce surpriza neplacuta! Asta sa fie singurul lor ghinion, in rest multe bucurii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

quote:
Originally posted by roxanaz
Anca, parerea mea este ca ii dai degeaba antibiotic. e viroza si gata. scaunele modificate sunt si de la angina, si de la dinti. parerea mea ar fi sa o treci pe lapte HN, lipsa lactozei poate imbunatati starea. da-i ce vrea sa manance si mai ales grija multa cu hidratarea. sper ca nu ii dai hidrasec si smecta ptr ca sunt complementare. cam asta ar fi....face febra? si plange-te linistita...e normal!
July pup! am reusit...cu bordurile lui mazare stateam in brate cu Patrick la trecerea de pietoni de la cazino, in stanga mea era Mugur...am facut un pas spre el si piciorul meu a ajuns fix intr-o gaura minunata dintre doua borduri. noroc ca l-am tinut bine pe Pat (in cadere l-am zgariat rau de tot si pe Mugur ca m-am prins de el....victima colaterala ). noroc ca Pat e ok. muuuuulte succese la gradi! da niste poze noi nu putem vedea si noi?
Adriana Pat tot cu mama mea va sta cel putin inca 6 luni.

si eu i-am zis dr k nu ii trebuie antibiotic decat dk e suprainfectata viroza,ea mi-a zis k vede niste pustule in gat si k dk nu ii dau fac asta pe riscul meu.si de teama sa ii fac rau fetei am luat si Augmentin.mi-a mai dat de vreo 4 ori antib pt fata si nu i-am dat decat 1 data.tot pe riscul meunu ii dau in acelasi timp Smecta si Hidrasec.am incercat cu Humana solutie cu electroliti,nu i-a placut fetei,am trecut-o pe Smecta care ii place.am luat si Hidrasec dk nu ii placea Smecta.am scris Hidrasec,dar nu am i-am dat decat Humana,le-am incurcat.nu i le dau in acelasi timp,nuuu.as zice k bea bine apa fata.
am citit pe prospectul unui antib k poate avea k efecte secundare kktza moale,si cum zici si tu si dintii si angina.dar cat pot sa mai dureze scaunele astea modificate?
febra nu a facut nici pana joia trecuta cand am inceput tratamentul.nici de atunci k sunt cu termometru digital pe ea si in somn cand mi se pare mie k e cam fierbinte. de acum incolo sa vad dk face.eu i-as da totusi macar si in seara asta o Calpol sa nu am surprize.
nu am gasit lapte Humana Hn,ii dau Humana simplu noaptea si san inca ziua.unde gasesc?la Metro nu avea,ma duc la Sensiblue sa vad.sper sa il accepte pe asta de soia k abia mi-a vrut formula

imi pare rau k ai cazut asa tare,sa iti treaca repede buba si lui Mugur la fel,bine k micu' e okspor la constructii prin santier

Camelia,super naspa faza cu tortul,bine k au avut de unde lua altele,bune si mai multe decat deloc.ei sa fie fericiti.
despre hainute de micutzi:sunt f dezamagita de oferta slaba de aici,calitatea si pretul exagerat,gata sa nu mai comentez.bine k am venit cu tona de hainutze pt Oani pana la 2 ani.mai aduce sotul dk mai are nevoie si gata.eu am prins reducerile in febr-martie si i-am luat hainute cu 75%off.

de piticotu' urias umblaretz

m-am facut maricica

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

wow Camelia nu e posibiiiiil!!! ce tampenie.....cred ca ii ucideam pe aia! noroc ca au fost prompti cei de la cofetarie....unde se petrecea minunea asta???? (sa stim sa ocolim restaurantul :D)
Anca suprainfectare se produce numai daca infectia persista ceva timp....ma rog, sa zicem ca de data asta e ok. cat mai pot dura scaunele modificate? 2-3 zile. in cazul in care nu are diaree (adica scaune apoase,dese, cam 5-6/zi) nu are rost sa ii dai hidrasec/smecta. regimul usor de obicei isi face datoria. cat depre humana HN precis gadesti in sensiblu si selgros si mega image. succese!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Emaamie, David are reactie alergica la augumentin si face diaree...dar rau de tot...Ai putea sa vb cu dr sa iti schimbe antibioticul daca banuiesti ca de la el are scaune moi!!!

HAha...Roxa, iti simteam lipsa!!!! hihi...Ati terminat treaba?? V-a ajutat si Pat??? Si prietena mea (Anca) a cazut cu Andrei pe scari cand avea vreo 7 luni si s-au dus amandoi de-a dura...Si in perioada aia tocmai spunea ca nu are incredere in nimeni sa lase copilul ca cine stie ce "impiedicati" sunt!!!! Si acum mai radem de faza aia!!!!
SAracul PAt...numai sa nu creada ca ai facut-o intentionat!!! hihi...
AH!!! Stai ca si io am busit-o cu David...Cristina stie...ca era cu mine...am cazut peste el

July...hihi...hai si tu la Atelier!!!! E o ocazie in plus de a petrece timp cu copilul...nu neaparat de expunere a "operelor de arta"!!!! David are viziunile lui clare!!!! S-a apucat de desenat si nu foloseste decat imaginile pe care le vede el si culorile proprii!!!

Si acum una horror...
Vineri la gradi, cand scoteam copii afara, am dat nas in nas cu un sarpe cu corn...Nu va spun cum am zburat cu copii inauntru si ce salturi de caprioara am facut cu unii din copii in brate peste sarpe sa ii bag inauntru...
Noroc ca de gonit, l-a gonit ingrijitorul (care a spus ca e sarpe cu corn...ca io nu ma pricep deloc...dar am o fobie de toate taratoarele cu limba ascutita si sasaitori!!!) ca io deja eram moale...

Fiecare dimineata e un nou inceput

Sinzi, Radu si David bomba pisaloaga

varsta David

poze David

De-ale lui David

Atelierul Piticilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela76 spune:

buna seara, Constanta! chiar daca nu am intrat foarte des pe acest forum, eu v-am citit aproape in fiecare zi si imi place sentimentul de prietenie intalnit aici. Sunt din oras, nu am inca un bb, sunt aspiranta, dar am un nepotel de 3 ani si m-ar interesa si pe mine un spatiu de joaca unde sa-i pot organiza o petrecere de ziua lui, pe 18 noiembrie. stiu ca este prea devreme, dar as dori sa iasa ceva frumos si de aceea caut din timp. Ma puteti ajuta cumva sau nu se pot da prea multe detalii pe forum?

va multumesc si va rog sa o tineti tot asa

danielal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Buna Daniela!
Sa-ti traiasca cei dragi si in viitor sa-ti aduca barza si tie un bb!
Fii-mea are 3 ani, si suntem fani locuri de joaca!
Probabil ca in 18 noiembrie nu va fi tocmai placut de organizat ziua unui copil in aer liber, dar din cate stiu eu ti-as recomanda 2 locuri de joca cu curte:
- vis-a-vis de teatrul de papusi, zona plaja Modern
- Str Banu Mihalcea 127, zona Stadion

DIntre cele fara curte, pentru vreme rece, as spune:
- vis-a-vis de Mondial, Bd MAmaia
- zona Inel, intre Posta si Gudam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyyy spune:

multumesc Roxana,,, este cumva mai sus pe Tomis vizavi de parc?
Locuri de facut un party pt copii stiam si eu d cel de pe Mamaia vizavi de Mondial,,, e super acolo,,, nasica mea i-a serbat ziua fetitei.Se ocupa de ei cineva,,,ii machieaza,deseneaza,au o gramada de jocuri,,, etc,,, au 1 loc specail de fumat pt parintii invitati si mai este un loc pt nefuimatori,,, cu canapele, tv ,,, super marfa,,, te intreaba c servesti etc,,, mi-a placut si acolo imni voi duce si eu copilul in viitorul indepartat:)
din cate am inteles poti lasa copilul acolo ziua cand ai treaba ,,, cateva ore,,, binenteles contracost.pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela76 spune:

multumesc pentru raspunsurile voastre,in we in fac timp sa le vizitez. Mai demult, in parc am primit un pliant cu un club pe langa Delfinariu dar nu am inteles exact unde este. Voi stiti ceva despre asta? la cel de la Mondial l-am tot dus si doream ceva nou. oricum mai tinem legatura.

danielal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crig72 spune:

Multumim de urari!Numai bine si voua!
http://family.webshots.com/photo/553758443/2093430710065090328BWflMZ
cateva poze de la ziua Mariucai.Voi reveni cu mai multe dupa ce voi reusi sa fac un album.
July ma bucur ca ai descoperit atelierul piticilor.Eu cu Mariuca am tras chiulul in ultimul timp dar vom reveni cat de curand.
Ema sanatate micutei tale!
pupici si o seara frumoasa!

www.babiesonline.com/babies/m/mariateodorag/" target="_blank">
patatina mea

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40902" target="_blank">File din povestea Mariucai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madamsadamy spune:

Salutare,felicitari la sarbatoritzii din ultima perioada. Cat de curand o sa-mi intru in normal. Cred ca mai dureaza max o saptamana si sant gataaaaaaa. M-am saturat de santier, dar si ce iese la finit ma satisface. Initial am zis ca schimbam geamurile si zidim balconul si am ajuns sa refacem si mobila de dormitor si zugravita toata casa, scimbate usi tot ,tot. Partea care ma doare pe mine este ca din 10zile max 15, am ajuns la smotru mai bine de o luna si mai dureaza inca. Lucru bun este ca merita efortul acum cand ma uit prin casa; totul este nou si schimbat si ne incadram in termen: adica pana la majoratul nostru vom fii gata si vom putea serba(adica 18 ani de la casatorie-24 septembrie).
Va pup, va doresc toate cele bune, si sper sa termin cat mai repede.

Madamsadamy&Andreea(29.06.2000) si Andrei(23.03.2002)
http://community.webshots.com/user/Madamsadamy

Mergi la inceput