All about Constanta(79)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

Roxa,angina acuta mi-a zis dr k are.i-a dat sa ia Augmentin bis 2.5ml de 2ori/zi,Calpol 5ml de 3ori/zi si Eurespal-5ml de 3 ori/zi.imediat cum a inceput tratamentul a inceput sa faca kk moalenu facea inainte,nu miroase a nimic.eu zic k de la antibiotic face k des(4-5-6/zi) si moale.a mai patit la fel si cand a mai luat alta data antibiotic.imediat cum a inceput cu poo i-am mai dat si Biotics,Hidrasec si Smecta.regim nu poate sa tina k nu vrea decat lapte si dk am noroc mai ciuguleste diverse.am mai patit-o in Irl cu un tummybug(gastroenterita) si nu ne-a dat dr deloc regim.am fost la cel mai bun spital de copii din Dublin,Temple St Hosp care e sp universitar.am intrebat si alti dr de aklo pe care ii cunosc de la tradus si mi-au zis sa nu cumva sa privez copilu de lapte si sa ii dau ce vrea sa pape,ideea e sa fie f bine hidratat si sa pape ceva k isi revine stomacelul in timp,nu intr-o zi/2.
asa k sper sa ii treaca k am terminat trat azi dim.mergem la dr si vedem ce zice.
nasol e k ii dau si caninii acum si mai mi-a facut kk asa des si de la dinti.
vreau sa ii fac si o coprocultura sa fiu linistita macar.
tu ce zici k ar mai trebui sa facem k nu mai pooot?

mersic si scuze k m-am latit asa k o placinta dar e asa de bine sa ai cui sa te plangi

de piticotu' urias umblaretz

m-am facut maricica

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns July spune:

Alisia,Mariuca
La multi ani!,daruri multe si zile pline cu fericire!

Roxa,cum ai reusit?Cred c-ati tras o spaima...Sanatate!

Ma uit pe albumul piticilor si ma minunez,Sinzi,copilul tau este,ce mai,tare de tot!La fel si Mariuca,sunt fantastici!Cata imaginatie!

Oana,mai stii ceva de Laura?Parca la Sibiu mergeti,nu?Ati fost pe drumul dinspre Paltinis la pensiunea Mai?Au cel mai bun pastrav din lume.

Noi ne pregatim de gradinita.Pana la urma mergem la gradi.nr.11,cu orar prelungit.Nu stiu daca vom reusi performanta sa nu plangem din prima zi,am ceva emotii,insa am incredere in Teo ca nu ma va face de ras.

July si Teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana spune:

July, ultima data am vorbit cu Laura pe 5 august m-a sunat ea de ziua mea era in parc la pitici cu Vlad. Am intrebat-o de ce nu mai scrie pe forum si a zis ca a fost foarte ocupata si nu a mai avut timp.
Da la Sibiu mergem dar in alta zona, la Paltinis nu am mai fost de cand eram in liceu desi este destul de aproape, sper sa mai ajung si acolo. M-ai si gasit pe mine eu care nu prea mananc peste, dar oricum am auzit ca pastravul este o delicatesa deci am notat informatia daca o sa am ocazia nu o sa il ocolesc.
Succes lui Teo la noua gradinita, unde este asta nr.11?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

neata.
roxa, bafta cu santierul in continuare.si eu abia astept munca.ca tare mi-e scarba de stat acasa.
vineri ajung sa depun dosarul si luni la cresa cu noi.
roxa, ce faci cu pat?il dai?sau il mai tii 1 an?

albumul meu
adriana&razvan 01.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Anca, parerea mea este ca ii dai degeaba antibiotic. e viroza si gata. scaunele modificate sunt si de la angina, si de la dinti. parerea mea ar fi sa o treci pe lapte HN, lipsa lactozei poate imbunatati starea. da-i ce vrea sa manance si mai ales grija multa cu hidratarea. sper ca nu ii dai hidrasec si smecta ptr ca sunt complementare. cam asta ar fi....face febra? si plange-te linistita...e normal!
July pup! am reusit...cu bordurile lui mazare stateam in brate cu Patrick la trecerea de pietoni de la cazino, in stanga mea era Mugur...am facut un pas spre el si piciorul meu a ajuns fix intr-o gaura minunata dintre doua borduri. noroc ca l-am tinut bine pe Pat (in cadere l-am zgariat rau de tot si pe Mugur ca m-am prins de el....victima colaterala ). noroc ca Pat e ok. muuuuulte succese la gradi! da niste poze noi nu putem vedea si noi?
Adriana Pat tot cu mama mea va sta cel putin inca 6 luni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyyy spune:

Buna fetelor,stie careva unde sunt magazinele pt copii:cocodrillo .Cica r fi 2 magazine in Cta si hainutele sunt destul de bune/frumoase.

kisses

Mergi la inceput

Carmen, haniute cocodrillo sunt la vic's, pe tomis, dupa intersectia cu stefan cel mare pe stanga, la 300 de metri. nu sunt magazine cu acest nume din cate stiu eu. hainutele sunt de calitate dar din ce am vazut sunt mai mult de pitici mai mari....sa ma corecteze fetele daca gresesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Cocodrillo, am avut si noi hainute, intradevar nu prea am vazut produse pentru bbb, mai mult pentru cei mai maricei, peste 1 an. DA, si pentru copilasi mai maricei, mai dezvoltati. Noi avem acum o bluza noua pentru 18 luni si ne e un pic mare! Sunt mai late parca!

Rox, spor! sa se termine rpd santierul, ca iti ies peri albi cu meseriasii astia!

Am gasit in posta un fluturas cu oferta pentru inscriere la Big Ben: cresa, gradi... Are cineva copilul acolo?

Mergi la inceput

Crix io stau la munca....hihihi am lasat inlocuitori la santier! Tania si Tatiana au avut piticutele la Big Ben....ele "stie" mai bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ontica Camelia spune:

"La multi ani!" sarbatoritilor Matei_Cristian(irina81)& Maria-Teodora(crig72) sa creasca mari, frumosi si sa aduca numai bucurii parintilor.

Sambata seara noi am fost la o nunta la care am auzit ceva ce nu am auzit in viata mea: in timp ce se pregateauu sa aduca tortul miresei "dragii" de ospatari au scapat tortul pe jos (15 kg) Mireasa era o prietene de a mea din copilarie, saraca nu stia cum sa reactioneze. Au sunat la laboratorul la care comandasera tortul si le-a mai trimis 5 tortulete cam de 2 kg ca sa poata merge petrecerea mai departe .

Multa sanatate si o saptamana fara peripetii!

poze cu noi

Camelia & Alexandra -Elena (27 feb 2004)

Mergi la inceput