All about Constanta(79)
Raspunsuri - Pagina 14
GabrielaG spune:
Fetelor, am o mare rugaminte la voi: acum in septembrie(cred ca pe 7 incepe) va fi in Constanta un targ cu produse pentru BB-i. Va fi in sala de sport al liceului MIrcea cred, dar nu sunt foarte sigura. Va intreb daca ati auzit de asta si daca se face publicitate pe vreun post TV sau radio local. Sunt interesata sa vad daca intr-adevar este atat de mediatizat pe cat se lauda ei.
Multumesc mult,
Gabriela si baietii
emaaimee spune:
la multi ani,Alisia.sa fii sanatoasa.
Roxa,mersic pt detaliile legate de adresa.
Adriana,sanatate si lui Razvan.
Crig72,nu stiu dk venim.as vrea, dk Oani e tot maraita o las pe alta data.
GabrielaG,tot la radio am auzit k e in sala de sport a lic Mircea targul Kids expo sau ca asa ceva.
nopate buna,va pup.
de piticotu' urias umblaretz
m-am facut maricica
POVESTEA MINUNII
dadi_t spune:
Buna...noapte! Bine v-am regasit!
Matei, Mariuca, Alesia,LA MULTI ANI !
Cristina, Gabi,Irina sa va bucurati in fiecare zi de realizarile minunilor voastre.
Nunta a fost super reusita. ....asa spun ...gurile rele(de data asta bune).Eu m-am simtit cum nu se poate mai bine desi zioua a inceput deplorabil. Coafura nu mi-a reusit decat la spate, buchetul meu am vrut sa-l refuz, dar nu mai aveam timp sa-mi faca altul ....si am intrat intr-o criza de timp fantastica...m-am imbracat efectiv la nimereala....al salon m-am uitat si eu cum imi sta rochia....
Muzica a fost buna, mancarea prea multa(dupa barfe), dar de calitate....Am primit multe felicitari de la nuntasi cum ca.... n-au mai intalnit asa nasica vesela si atenta cu toata lumea!Mi s-a umflat pipota in mine....Mirii au fost frumosi tare, dar ...pluteau... cred ca nici nu realizau ce li se intampla.....
Pozele.....trebuie sa mai asteptati ca abia azi mi-au plecat musafirii din tara si n=am avut timp sa respir...Cornelia, ce folositoare mi-ar fi fost masina ta de spalat vase......
Poze !
Tania cu Anduta(14 sept'96)+ Bibi (14 febr'04)
Ce nu poti controla...evita!
Oana spune:
July, Festivalul medieval din Sibiu stiu ca a fost acum in august deci inseamna ca voi de-abia ce v-ati intors din concediu, nu? Renumita branza? Nu stiu de care chiar mai facut curioasa.
Noi maiine decolam in concediu asa ca azi e ultima zi in Cta, ma duc sa imi iau copilul dupa 2 luni si o saptamana fara el (mama denaturata).
Va pup si va doresc numai bine la toate. See ya!
roxanaz spune:
buna dimineatza!
Cristinel sper ca esti ok!!!! ce s-a intamplat?
Tania imi pare bine ca ati petrecut asa cum trebuie...chiar cu ceva peripetii (astea cred ca sunt inerente....) ce avea buchetul, era uratel? cum au fost fetele tale? abia astept poze!
GabrielaG, targul este destul de mediatizat, adica are banner stradal in centru si o masina din aia care se plimba prin oras, precum si spoturi radio. eu stiam de el de mult, am fost invitati ca participanti. locatia nu este cea mai fericita dar....sa vedem cum va fi, este primul de acest gen in Constanta.
July, de branza de Jina vorbesti?
gata fug la treaba....sa aveti o zi super!
mav spune:
Matei, Mariuca, Alisia LA MULTI ANI!!!!! Copilarie fericita!!! Multa sanatate copiilor si parintilor si numai bucurii!
Oana, concediu placut si revedere cu bucurie!
Tania, asteptam pozele. Cum s-au comportat fetele?
Azi am rezolvat cu analizele si am dat o tura pe la gradi. Sebi a cercetat peste tot, a fost f incantat de ceea ce a vazut: masute, scaunele, patuturi pt pitici, ba chiar a ochit si o masinuta, pt care o sa se intoarca bucuros la gradi.
In ce perioada ziceti ca este targul de la Lic. Mircea?
Vic & Sebi (04.02.2004)
crig72 spune:
Vic targul este de pe 7 pana pe 10 septembrie.Asa de rau imi pare ca il ratez...
Tania asteptam pozele!!
Oana drum bun si concediu placut!
va pup si va doresc o zi buna!
www.babiesonline.com/babies/m/mariateodorag/" target="_blank">
patatina mea
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40902" target="_blank">File din povestea Mariucai
Fiquelle spune:
Buna!
Intru mai rar din lipsa de timp, dar citesc intotdeauna din urma...
Deci: dupa ultimul tratament cu Augmentin, Ventolin, Rinathiol si Ketof, Sofi ieri iar imi tusea, asa ca am bagat-o din nou pe Ventolin (asa mi-a recomandat ultima data medicul ei)...deci sunt cam speriata, sper sa nu fie vreun inceput de astm bronsic...Roxa, te rog, daca vrei sa imi spui, ptr ca mama nu a intrebat dr, cate zile ii pot da Ventolin? sau ce imi recomanzi sa fac? Multumesc mult.
[La multi ani Alesiei, sa fie sanatoasa si fericita!
Eu m-am cam lamurit cu gradinitele, am fost deja la 2 in cartier si m-am scarbit de felul in care se vorbeste acolo parintilor, si de practicile comuniste ale educatoarelor / asistentelor de acolo...ce sa va mai spun, unele m-au expediat la alta gradi ("Dar de ce nu incercati alaturi?"....da' la ele ce-o fi avand?), iar dincolo aia a inceput sa urle......ce mai, am avut o experienta total neplacuta, ma gandesc acum incotro sa o apuc, ca sunt tare dezamagita de cele de stat...
_
IUBESC VIATA!
dadi_t spune:
Pozeeeeee........
Poze nunta !
Mada, imi pare rau pentru Sofia! Incearca un ceai decoct din ceapa si nuci. desi combinatia e stranie( ceapa e expectoranta, iar nucile inhiba tusea) ceaiul are efect miraculos. Reteta e urmatoarea: 5 cepe de marime potrivita(cat un mar mai marisor) cu tot cu foi(tai doar mustatile) si 5 nuci cu tot cu coaja, dar crapate un pic inainte. Speli f bine sub jet puternic de apa si cepele si nucile si le pui la fiert cu un litru de apa. Fierbi pana scade la jumatate cantitatea de apa. Iti iese cam o cana jumatate din cea pentru ceai(250ml). Pui fata sa bea cate una sau doua inghitituri la interval de 10 minute. In aproximativ o ora sa bea toata cana de decoct. ceaiul trebuie sa fie caldut. daca nu-l vrea simplu poti sa pui o lingurita de miere. Sanatate multa!
Poze !
Tania cu Anduta(14 sept'96)+ Bibi (14 febr'04)
Ce nu poti controla...evita!
Fiquelle spune:
TANIA, MULTUMESC MULT DE SFAT, CRED CA INCERC...IN PRIVINTA POZELOR, ESTI O NASICA SUPER FRUMOASA SI FINUTZA...IAR FETITZELE, NISTE PRINTESE.
_
IUBESC VIATA!