cum ne imbracam zi de zi?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

La job ma imbrac business - punct. Nu cred ca m-ar da compania afara dak m-as duce "flower power" da' nici nu mi-as face o imagine prea buna, asa ca prefer varianta asta. Adik sa nu fiu prea "populara".

In rest, dak ar fi dupa mine nu m-as imbraca deloc - n-am cine stie ce pasiune cu hainele. La cumparaturi sau cu catzelul ies in tinuta sport, si de multe ori pe role (blugi scurti sau fusta scurta si un top, ceva, cind e f. cald). NU margele, inele, voaluri, funde sau alte kestii de genul asta.

Acord mai mult importanta cind ma duc pe la petreceri, receptii, cluburi, nunti... adik tinutele de seara.
Ziua chiar nu simt nevoia sa ma elegantzesc.

Elise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

De obicei ma imbrac sport dar prefer imbracaminte feminina si comoda.Imi plac accesoriile care ies in evidenta si care sclipesc tare desi nu prea le port.

Razvan(07 martie 2004) si mami

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Lunitza si mie mi-a placut mult de tot acest citat!

Cele mai frumoase flori cresc discret, in umbra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

La birou business. Mai scap vinerea cate un smart casual, asa, de socare a adversarului, dar niciodata blugi sau de astea. Ma si distreaza chestia asta, eram odata la un gratar cu colegii si am venit in jeans, cu tricou etc si cu bratele pline de plase cu prajituri de la Ana. Un coleg mai nou zice: "ia uite, a venit duduia de la catering. sar'na!" Dupa care se uita mai bine, intepeneste, balbaie niste scuze si pleaca dupa prima tura de mici. Saracu', si zau ca nu's fioroasa.

In rest si mie imi place sa umblu in lucruri lejere, usor sportive etc in w/e, mai ales ca atunci sunt mai mult cu fetele in parc, la locuri de joaca, afara in orice caz.

A, si eu nu sunt deloc adepta accesoriilor. Din pacate, prejudecatile mele le incadreaza la "zdranganele" si nu ma caracterizeaza.

lina, cu Alina si Ana... si tati, evident

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danavasile spune:

Depinde de starea pe care o am in ziua respectiva ... la job casual iar in timpul liber jeans, fuste, bluzite, rochii. Bijuterii nu suport sa am prea multe, nu mai mult de un inel in schimb nelipsiti sunt cerceii. Cat despre accesorii, imi plac dar nu cred ca mi se potrivesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamironiuc spune:

quote:
Originally posted by nikole

interesant subiect...eu ma imbrac de obicei casual, depinde de starea de spirit, de ocazie, etc.in schimb, cred eu ca acesoriile dau tonu...oricat de banali ar fi eternii jeansi, daca pui o curea lata, din piele peste, schimba total aspectul...
oricat de simplu ar fi un top, daca e uni,si adaugi un colier `hawaian`, intreg aspectul e schimbat radical.
si daca ai si o geanta in ton, ai dat lovitura...mai pui si o bratara lata, sa fie in ton cu cureaua, si sa vezi atunci priviri intoarse...
cat despre vanzatoarele din Mall...rusine sa le fie, am lucrat si eu 2 ani in mall, dar asa atitudine lipsita de respect , si atat neprofesionalism,zic eu ca nu am emanat nici in cele mai proaste momente.

http://photos.yahoo.com/frezia_2004

PERFECT ADEVARAT! Gentile cel putin si colierele sunt sarea si piperul. Asta daca nu te imbraci ca pantera roz

IN CURSUL SAPTAMANII: pantaloni, cu bluzita sau camasa (ador camasile de preferinta Nara) numai din bumbac, in sau matase (la bluze!) / rochii / fuste crete 3/4 cu bluzita si pantofi cu botul rotund (ma simt balerina).
Gentile: cat mai mari!
Accesorile: de bun simt. Curele fara catarame sclipicioase.

CU PICHILU LA PLIMBARE: jeans sau pantaloni casual, bluzita sport si balerini.

POZE: EMANUEL, LA MARE,MAMININA,MOTI, CASUTA,FLORI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonaflo spune:

Si mie mi s-a intamplat marti sa merg la un stomatolog chirurg plastician care mi-a spus domnisoara la mine costa o extractie 8o RON CREZANDU-MA DOMNISOARA si dupa felul cum eram imbracata :pantaloni trei sferturi si tricou si crezand ca nu am bani.
Eu ma imbrac la servici in costumase si dupa masa sport deoarece cand mergem la cumparaturi si sotul e la fel imbracat ;am incercat eu eleganta si el in adidasi nu prea merge.Simona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

Chiquitita, vad ca nu ai PM-ul activat, asa ca iti raspund aici.Trat. cu vit c(3 pe zi, dupa mese), ac folic(una pe zi), si vit E(uite ca asta nu mai tin minte, 3 pe zi, sau o caps. numai....sa vina a meu acsa , il intreb si revin cu lamuririle de rigoare) l-am urmat 3 luni, ptr intarirea imunitatii.Nu-s cat mi-a intarit imnunitatea, dar cu siguranta mi-a infrumusetat pielea, si mi-a dat o rezistenta fizica sporita,parca vedeam viata mai in roz, aveam si pofta de mancare,reuseam sa ma trezesc dupa 8 ore de somn(eu care daca nu dorm 12 nu-s om,)...
mi-a prins bine, dr. mi-a spus ca o data pe an sa tin trat asta,mai ales ca eu sunt hipoglicemica.
Nadyana...mii de scuze, ca ti-am invadat subiectul...
Ps. Multumesc ptr. compliment

http://photos.yahoo.com/frezia_2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tasia spune:

nadyana Foarte urat din partea vanzatoarei Eu nu le ingit pe unele dintre ele. Si mie mi sa intamplat sa ma trateze cu Fundu' in momntul in care intram intr-un magazin scump si eram imbracata casual, dupa antrenamet sau dupa o plimbare prin parc. Si tot in aceleasi magazine ma pupau in K u r daca eram imbracata la 4 ace, cu parul aranjat si machiata

Mie imi place sa ma imbrac bine si pot spune ca sunt o fashion victim, nu exagerez insa. Acuma ca sunt gravida nu pot sa-mi pun toate ideiile in practica dar incerc cat de cat.

In alta ordine de ideii, importanta este atitudinea ta in haina pe care o porti. Sunt adepta lucrurilor bune si putin sexy, nu vulgare insa. Tinuta sport e pt fiecare si, desi poti fi la fel de eleganta si in niste haine sport. Tine foarte mult si de corpul tau. Poarta nu doar ceea ce e la moda dar si ceea ce te avantajeaza. De ex. pantalonii 3 sferturi scurteaza piciorul, topurile scurte scot in evidenta o talie dreapta, bluzele foarte mulate scot in evidenta sanii generosi etc...
Da si nu uita de accesorii, geanta si incaltamintea sa fie alese cu gust. Nu cred ca trebuie neaparat sa agati pe tine toate margelele si curele posibile ca pe un pom de craciun doar ca sa fii in pas cu moda. Vara si ami ales in timpul zilei nu se exgereaza cu accesoriile. Poti sa-ti innoiesti garderoba cu niste papuci si o geanta rosie, se poarta anul acesta, la care poti sa imbraci mai multe culori.
Ai putea sa-ti cumperi si cateva reviste de specialitate, te vor ajuta cu siguranta foarte mult.
Daca imi mai aduc aminte ceva mai scriu Nu sunt o experta, ma daiu si eu cu parerea pt ca multe persoane mi-au facut complimente ca ma imbrac bine si cu gust

Te pup si bafta multa

34 +
pozele noastre
bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

MULTUMESC MUUUULT NIKOLE!!!!

Cele mai frumoase flori cresc discret, in umbra...

Mergi la inceput