cum ne imbracam zi de zi?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nadyana spune:

Fetelor, ce multe raspunsuri am primit de la voi..merci mult de tot..chiar cred ca acest subiect poate fi educativ..cel putin pt. mine..
Liliana..no comment
Mary P.,Clover..bine ziceti
Nikole....ca de obicei tu vii cu sfaturi bune.Chiar avem ce invata de la tine si nu stiu cum gasesti raspuns la atitea intrebari.Si eu am multe accesorii, ma refer la bijuterii.Imi aduc aminte ca odata, cineva mi-a spus ca asi putea deschide un magazin de bijuterii.Imi plac foarte mult bijuteriile din aur, dar nu stiu ce am in ultima vreme pt. ca, desi mi le cumpar cu economiile mele, nu le port.Dar, in ceea ce priveste curelele si alte accesorii, nu ma pot lauda.Am vazut ca anul acesta oferta e bogata.Totusi, cureaua lata purtata la jeansi, se pune pu si simplu deasupra, chiar aca jeansii nu au loc pt. curea lata?Ce fel de curea merge la jeansi?Si, apropo..ce jeansi se poarta anul acesta?Geanta si pantofii tr. asortati neaparat la curea?
Si inca ceva, Nikole:rimelul meu Lancome este pe terminate.Mi-asi lua altceva pana gasesc pe cineva care sa-mi aduca din duty free?ce zici?ai folosit si altceva care ti-a placut sau sa-mi iau tot Lancome?de ex., de noul rimel de la Max Factor ce ziceti fetelor?
Tasia, ca tu te pricepi corsetul ar avantaja o persoana mai plinuta?Despre corsete ce spuneti fetelor?Vad ca se poarta anul acesta?Sau ma insel eu?
Acum, sa vb. un pik despre pantofiori.Eu am 1,69 si mi se pare ca sunt prea inalta pt. a purta pantofiori cu toc?Oare sa incerc?
Off..cam atit deocamdata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Hai, mai, cum adica esti prea inalta pentru pantofi cu toc??? No WAY!!! Si eu tot atat am si la capitolul pantofi...pot spune ca am DOAR cu tocuri, dar tocuri nene, nu gluma. Si sotul meu nu e chiar inalt dar nu-l deranjeaza daca eu ma "cocotz" deasupra lui, chiar e mandru. Si intr-adevar, "muzica da tonul", adica e vorba de accesorii. N-are importanta ce pui pe tine, daca ai ceva care sa ia okii deja esti catalogata altfel. O poseta "interesanta" si in trend sau o curea sau chiar si o esharfa aruncata pe undeva dau un alt...aer. De ex, la jeans eu in loc de curea mai bag cate-o esharfa...
Am patit si eu de-astea...intr-un magazin, numai ca eu am contracarat. Luam niste camasi si o rochita de la reduceri de la House of Art (sper ca nu e reclama si anti-reclama) foarte dragute si aproape ca mi le aruncase intr-o sacosa, nicidecum impaturite si le-am rugat sa-mi lase si umerashele ca eu asa stiu ca se procedeaza sau cel putin asa am "patit" in alte magazine. Si cu o scarba-n ele cica: "si-asa ati cumparat de bani putini ce mai vreti??? Cand va cumparati din depozite tot asa...va da umerashe??" pe cuvant fetelor, ca eu la toate produsele care trebuie sa stea pe umerash, chiar am primit acest obiect!! Si nu mi s-a parut normal sa ma eticheteze, oricum as fi fost imbracata!! Asa ca am sarit si eu la jugulara...si i-am replicat, taios: Doamna draga, hainele pe care le am pe mine, nu-s pentru defilare, sunt pentru munca!! Ei si altele pe langa, ca-mi venisera atunci la gura...

Mergi la inceput

bine le-ai facut.a, eu tot asa stiu-ca se au umerase pt. hainele care tr. asezate pe umeras.si eu am fost ieri la Leonardo si era un domn acolo care s-a dezbracat de toata rusinea si a acut un scanal acolo de toata frumusetea.si s-a intimplat ca si eu sa intreb pe una de acolo daca are o anumita marime la o pereche de pantofi.stiti ce mi-a raspuns?ca nu stie si a plecat..am ramas socata si am ripostat intreband-o cine vrea sa stie.chiar astea si-au luat-o in capeu stiu ca este f greu sa lucrezi de dimineata pana seara, avand in vedere ca sunt si clienti dificili,dar parca unele dintre ele sunt chiar nesimtite.

Mergi la inceput

asta era off topic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginutza2002 spune:

la serv ma imbrac mai mult sport elegant, in rest suuuper sport!
imi place sa ma simt lejera si usoara ca un fluturash!

'Ubita si 'Ubitu' & 'Una alta pentru nunta'

Cum apa totdeauna in apa se scurge, zilele mele in ale tale vor curge!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tasia spune:

Nadyana corsetul deobicei scoate ceva in evidenta, o talie foarte subtire niste sani frumosi, in cazut in care esti plinuta corsetul nu face decat sa te dezavantajeze, acuma ce intelegi tu prin plinuta. Oricum sunt acuma niste bluzite gen corset care nu vin foarte stranse pe corp. Si se vad foarte bine cu blugi si cu un toc mai inalt.
Eu am 1,68 si am de toate in garderoba de la adidasi pana la pantofi si cizme cu super toc, dar ii incalt pe fiecare dupa ocazie. Eu st obsedata de incaltaminte. Am dulapurile din balcon plin. Cred ca incaltamintea e un element super important. Nu inteleg cand vad femei imbracate bine si au pantofi naspa Daca vrei sa-i pastrezi mai bine trebuie sa ai mai multe perechi, unii de fiecare zi altii de ocazie.
Mie personal imi place si am vazut in mai multe reviste de moda din Italia (Mariela Burani, Gianfranco Ferre, Gucci, Chanel...) rochitele simple pana sub genunchi,un pic multate pe corp, cu o curea lasata pe solduri, iar gentuta si sandalele/pantofii sunt asortati la curea, da foarte bine

34 +
pozele noastre
bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

Nadyana mama,,ia zi, cate kg ai, de te consideri plinuta?
Eu am 1,69, si 50 kg, si sunt slaba, de vezi prin mine, inca unpic si dispar...
asa...rimel, nu stiu ce altceva ar fi bun, intr-adevr sa mergi la sigur,eu una numai Lancome folosesc si L'oreal.Asa repede ti s-a terminat rimelul?
Jeansii...se poarta orice, cel putin aici, de la cei cu talie inalta(care mie nu-mi plac) pana la cei tip cigar.iAR CUREAU ...DA, se poarta peste, chiar daca nu e model cu gaica, ptr curea.
Diesel are niste modele de-ti sta mintea-n loc, dar si pretul e pe masura...
tocuri...poti sa ai si 180, ca tot arati bestial pe tocuri...poarta fara grija, ca nu face altceva decat sa iti accentieze linia corpului...mai ales daca te cnsderi tu plinuta...eu zic ca esti perfecta, la 1,69 tre sa ai(teoretic)59 kg.
Cum a zis si Liliac, daca pui o esarfa in loc de curea, arati bestial,eu am incercat in Brasil, si au inebunit brasilienii, ei care se cred atat de extravag. si de ...victime ale modei...
revin....

http://photos.yahoo.com/frezia_2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

nikole tu ai gasit acid folic aici?as fi interesata sa-l gasesc.

japonia prin ochii unui amator,www.danasoft.com/sig/devylla.jpg" target="_blank">despre tine

www.tickercentral.com/view/65wn/1" target="_blank">sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nuschu spune:

Luni: fusta din jeans pana la genunchi, top portocaliu.

Marti: fusta oarecum conica pana la genunchi, motive in alb-negru si top rosu.

Miercuri: rochie pana la genunchi, pe langa corp, cam decoltata, in alb si negru in degrade, camasuta alba cambrata pe deasupra.

Joi: rochie rosie petrecuta pe dupa gat, cambrata in talie si apoi larga, pana la genunchi, cu camasuta alba, brodata, fara maneci pe deasupra.

Vineri: fusta stramta pana la genunchi cu diverse motive colorate pe fond alb, maieu alb.

La cele de mai sus, am adaugat papuci maro cu talpa, sandale bej cu talpa, sandale gri-bej cu toc, papuci maro cu margelute albe fara toc, papuci josi galben+portocaliu, curea neagra bordata cu rosu, lata, cordon alb, geanta din material textil cu cirese, geanta rosie din material textil, geanta portocalie din material textil, clama cu orhidee, bentita lata din satin maro.

Asta la birou. W/e trecut am fost la munte (nu sa fac trasee) si mi-am pus pantaloni scurti (maro si grena) si maieuri asortate cat de cat. Seara, jeans si hanorac, era racoare. La terasa cu prietenii, pantaloni scurti si maieuri + papuci cu talpa inalta, fustite oarecum mai scurte + papuci josi etc etc.

Oricum, pt mine e bine, ca, desi colegii mei se imbraca oarecum mai "offic/ial", eu nu respect "codul" lor si nu mi-o impune nimeni.

Mi-am cumparat in ultima vreme destule rochite, caci le iubesc si tricouri/bluze rosii.

Li

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nuschu spune:

Tot eu: Nadyana, si eu sunt de parere ca persoanele cu talia mai putin definita trebuie sa se abtina de la corset. Cred ca o croiala cu talia sub sani ar veni foarte bine la asemenea silueta (stil sec. 18) si mi se pare ca da si un aer elegant-romantic.

1.69 prea inalta ca sa porti tocuri ??!!! No way, e foarte, super-indicat sa porti si tocuri !

Li

Mergi la inceput