cum ne imbracam zi de zi?

cum ne imbracam zi de zi? | Autor: nadyana

Link direct la acest mesaj

Fetelor cucuietelor,am vazut ca s-a deschis un subiect intitulat"ce haine purtam in casa"si, avand in vedere la ce concluzie am ajuns eu despre cum ma imbrac zi de zi si, citind ce scriati voi pe acolo, am decis sa deschid si eu acest subiect, gandindu-ma ca ne-ar putea fi de folos.
Dar sa va spun cum am ajuns eu la concluzia ca este posibil ca nu stiu sa ma imbracLuni, mergeam prin magazine si imi cautam o clamita de prins parul din acelea metalice su strasuri.Tot mergand eu asa, am intrat intr-un stand unde am intrebat daca au asa ceva.Vanzatoarea mi-a raspuns ca au, dar ca sunt scumpe.Atunci mi s-a aprins o lapita cu un semn de intrebare:oare nu stiu eu sa ma mai imbrac de vanzatoarea si-a facut o asa o parere si m-a "catalogat" asa de rapid?
Asaar, fetelor, spuneti-mi si mie cam ce se mai poarta, ce va mai cumparati voi, ce si cu ce asortati, etc.?
Daca mai sunt fete dintre voi care vor si ele sa participe la "lectii" despre cum sa ne imbracam, a rog sa va alaturaturati si sa le rugam pe etele cae se pricep si sunt bune la acest capitol sa ne invete si pe noi cate ceva

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

Depinde ........
La birou - 90% din cazuri in tinuta bussines .
In timpul liber -la cumparaturi , in ceva lejer , de obicei in pantaloni trei-sfert , sau scurt sau fusta scurta sport (vara) si adidasi si tricou , maieu .
La gratar - adecvat .
Iarna - in timpul liber - blugi , ciocate lungi si bluzon , o geaca de piele sport.
Daca cel mai mult port tinuta bussines ..ador sa ma imbrac lejer ,dar frumos , cochet in acelasi timp .
In general im place tipul de imbracaminte sport gen tenismenelor...si cam asa ma imbrac ...sunt fan tinuta sport Adidas si Nike.

"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lgireada spune:

quote:
Initial creeata de nadyana

Fetelor cucuietelor,am vazut ca s-a deschis un subiect intitulat"ce haine purtam in casa"si, avand in vedere la ce concluzie am ajuns eu despre cum ma imbrac zi de zi si, citind ce scriati voi pe acolo, am decis sa deschid si eu acest subiect, gandindu-ma ca ne-ar putea fi de folos.
Dar sa va spun cum am ajuns eu la concluzia ca este posibil ca nu stiu sa ma imbracLuni, mergeam prin magazine si imi cautam o clamita de prins parul din acelea metalice su strasuri.Tot mergand eu asa, am intrat intr-un stand unde am intrebat daca au asa ceva.Vanzatoarea mi-a raspuns ca au, dar ca sunt scumpe.Atunci mi s-a aprins o lapita cu un semn de intrebare:oare nu stiu eu sa ma mai imbrac de vanzatoarea si-a facut o asa o parere si m-a "catalogat" asa de rapid?
Asaar, fetelor, spuneti-mi si mie cam ce se mai poarta, ce va mai cumparati voi, ce si cu ce asortati, etc.?
Daca mai sunt fete dintre voi care vor si ele sa participe la "lectii" despre cum sa ne imbracam, a rog sa va alaturaturati si sa le rugam pe etele cae se pricep si sunt bune la acest capitol sa ne invete si pe noi cate ceva

Apropo de ce ziceai tu ...
Am intrat si eu odata prin mall, imbracata de la facultate, adik blugi + o geaca sport + adidasi + rucsac si intreb cat costa o rochita care-mi placuse mie mult, era f eleganta, ca de printesa si ma gandeam sa mi-o cumpar ca nasha. Vanzatoarea se uita la mine, ma masoara din cap pana in picioare si imi raspunde in greata: 19 mil si e unicat, dar n-aveti bani
Scuze, daca am fost off-topic.

Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MaryP spune:

Sa stii ca si mie mi s-a intamplat ce ai patit tu, dar as vrea sa rectific: nu este vina hainelor noastre (ca doar nu suntem cersetoare ) ca vanzatorii au asemenea atitudine, ci a lor, ca nu stiu decat sa ne catalogheze dupa cum suntem imbracate raportandu-ne la ceea ce considera ei "la moda/cool "!
Si ca sa revin la titlul subiectului, eu prefer tinuta sport (fiind mamica de bb de 3 luni si aflandu-ma in concediu de crestere al copilului ).
Pupici!

POZE CU RAZVAN MIHAI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clover spune:

Specimenele astea ar trebui sa se abtina de la comentarii, nu e treaba lor cum arati.

Ce sa zic, va amintiti filmul "Pretty Woman"?

Eu zic sa nu-ti faci problema cum te imbraci, ci tine-te tare. Eu am decis de mult ca de respectul vanzatoarelor nu am nevoie. Si nici macar nu a fost de la clame, ci de la vanzatoare din Crangasi obosita rau ca i-am cerut sa-mi arate doua modele de ibrice. Apropo, cat costau totusi superbele clame?

You asked me if I'm happy. This is a difficult question. The problem with happiness is that you don't know when you have it. You remember it. Ask me in another ten years. Maybe I'll be able to answer.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

interesant subiect...eu ma imbrac de obicei casual, depinde de starea de spirit, de ocazie, etc.in schimb, cred eu ca acesoriile dau tonu...oricat de banali ar fi eternii jeansi, daca pui o curea lata, din piele peste, schimba total aspectul...
oricat de simplu ar fi un top, daca e uni,si adaugi un colier `hawaian`, intreg aspectul e schimbat radical.
si daca ai si o geanta in ton, ai dat lovitura...mai pui si o bratara lata, sa fie in ton cu cureaua, si sa vezi atunci priviri intoarse...
cat despre vanzatoarele din Mall...rusine sa le fie, am lucrat si eu 2 ani in mall, dar asa atitudine lipsita de respect , si atat neprofesionalism,zic eu ca nu am emanat nici in cele mai proaste momente.

http://photos.yahoo.com/frezia_2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lolly spune:

Eu la serviciu ma imbrac sport, de cele mai multe ori, sau casual. Am observat ca daca ma imbrac altfel, ies in evidenta si... iau nastere "privirile" colegelor...

In timpul liber, prefer sa ma imbrac putin mai... "feminin": adica mai pun o rochita, o fusta foarte scurta, tocuri... Neaparat tocuri... Plus accesoriile de rigoare.

Off topic: si mie mi s-a intamplat sa intru intr-un magazin si sa mi se zica "este de firma, asa ca nu cred ca va permiteti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lunitza spune:

jeanshi, pantofi sport/gete, multa culoare negra+accesorii vesele..rucsac, genti din asta peste umar:)..
fuste sport cu adidiashi:)
chestii din astea..
acuma vara imi plac ft ft ft mult iele..si am 3..si le pot cu maaare placere si sunt superincantata de ele..
asa ma imbrac eu zi de zi.

Mergi la inceput

cineva zicea de accesorii..
eu sunt un fan inrait de accesorii...genti multe *m mult sport*, margele diferite, curele..:)de curand au inceput sa-mi placa ft ft mult esarfele, sunt inebunita!!! intr-adevar accesoriile dau totul..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

De obicei casual iar la serviciu putin mai sobru. In atatea babaciuni nu pot sa vin altfel, ca imediat incep sa ma comenteze...Si mie im plac accesoriile foarte mult. Cu ele imi mai inveselesc tinuta de serviciu!

P.S Nikole esti foarte frumoasa, ti-am vazut pozele. Off-topic, scuze: scrisesei un tratament cu acid folic, vitamina E si C. In cele 3 luni trebuia luat zi de zi?

Cele mai frumoase flori cresc discret, in umbra...

Mergi la inceput

off..si mie tare nu-mi place cand sunt subiect de barfit..yaks..

frumos spus :"Cele mai frumoase flori cresc discret, in umbra..."

Mergi la inceput