Sarbatoriti de aug-sept-oct 2004 (119)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns georgiana.david spune:

La multi ani pentru mamicile Bozo si Mittzi! Scuze de intarziere

LA MULTI ANI MARC ADRIAN!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mada spune:

La multi ani Marc! sa fii sanatos!

mami de Marc da-ne si noua un semn

Mada,un om. Cu frica lui Dumnezeu si Ilinca Teodora 22 sept 2004
Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

La multi ani Alexia!!!
La multi ani Laura !(bozo)
La multi ani Muttzi!

La multi ani Marc Adrian!!!

Multa sanatate tuturor si numai bucurii!!

Noi am fost plecati in we, Stefan sa imbolnavit un pic, tuseste, nu are febra doar e putin marait, azi mergem la medic sa vedem ce ne spune.
Pentru ca este acasa, nu l-am dus azi la cresa nu pot sta pe DC dar voi recupera!

Mihaela(roandre) ce aveti bebe2?fetita?baietel? e o dulcica printesa ta, am apucat sa-mi var un pic ochii pe la poze

Toate cele bune!Si sa auzim de bine!

Ana, mamica lui Stefan de 2 ani si....

ne jucam de-a cresa
ne jucam de-a pompierii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Am fost la dr.azi... sunt doi bb-ei in burtik ... inca nu mi-am revenit... o sa avem 3 copii... doi odata...

Cam astea sunt noutatile mele... Sunt pe fuga acum
si revin mai pe seara

Eliana si Elena (23 octombrie 2004)www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">
S-a mai nascut o stea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreea_si_Doru spune:

Scuze scuze fetele dragi!
Urez din tot sufletul:
La Multi Ani! Alexia, Armin si Marc si Lorena, Bozo si Muttzi. Copiii sa fie sanatosi, bucurosi, voiosi si cuminti, iar voua Lorena, Bozo, Muttzi sa vi se realizeze toate visele frumoase pe care le aveti.

Eu am inceput scoala, pregatire pentru colegiu, scoala de soferi, mandra care se tine de mine, si Doru care vrea si el atentie cand vine acasa :) asa ca sincer, sincer... nu am timp sa intru :(
Incerc acum sa mai citesc din urma... si macar sa intru in zilele cu sarbatoriti sa urez si eu La Multi Ani!

Va si ma duc la citit, daca am timp, mai revin...

Sanatate si distractie placuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreea_si_Doru spune:

Doamne Elyana ce super veste! O sa va fie greu, dar e asa frumoooooos!!! Ce ati facut sa aveti gemeni ?

Vai ce super! Felicitarile mele! si multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mina spune:

Si pt ca vestea vad ca a devenit oficiala imi permit si eu exclamatia de la care ma abtin de azi dimineata: UAU, Mami de Meme, esti tare bre! Cand iti trece un pic socul revin cu felicitarili masa si dansu !

Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu
http://community.webshots.com/user/vizigotubaiatmare

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

Mino, intru in club bre cu tine ca m-a socat mami de Meme azi...
M-a lasat pe mine Eliana sa i-o iau inainte cu bb2 dar mi-a dat clasa....mi-a aratat cum se face din prima 2 bebei deodata. Super tare gagica!
Acu tre sa facem o gradinita, ceva...ca la cata grupul de pitici o sa avem....
Moama, eu cred ca sunt mai socata ca Eliana dar o felicit din tot sufletul meu si ii doresc sarcina usoara si sa respecte randul la nascut bebei...adica tre sa fiu inaintea ei cu 2 luni! Sa nu spuna ca nu i-am zis!

Va multumesc dragelor pt toate cuvinetele frumoase la adresa Alexiei si am sa continui sa va citesc mereu!

LA MULTI ANI MARC, sa cresti mare si o astptam pe mami a ta sa ne mai spuna una-alta despre tine!

PS: Pt cine nu stie, bb2 e tot TITITZA (cum spune Alexia la fetita). Si tot dupa Alexia cica pe bb2 o va chema ANa...dar aici ne mai gandim inca!
Tortul a fost facut la cofetaria Alice, de pe Mihai Bravu.

Pupici!

Mihaela si Alexia- Maria26 august 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

LA MULTI ANI MARC!!!!

Eliana m-ai shocat rau de tot....ma gandesc cum esti tu la asa veste!Doamne ajuta sa fie sanatosi bebicii!
BRAVO!

Noi suntem ok, cu bb in burtica inca....dar asteptam....

Pupici!

Ioana(36+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
Ingerasul mic din burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana.david spune:

Eliana Felicitari! Ce frumos!!! O sa fie greu dar e minunat!

Mergi la inceput