Sarbatoriti de aug-sept-oct 2004 (119)
Raspunsuri - Pagina 6
bozo spune:
Multumim pentru urari fetelor!
Eu sunt racita bocna si ieri toata ziua m-a durut capul ingrozitor. Cred ca imunitatea mea e la pamant, racesc ca atunci cand eram copil, de 2 ori pe luna. In rest a fost frumos ieri, cu 3 copii mici alergand printre pricioarele noastre si racnind unul mai tare ca celalalt. Pana am pus muzica si au dansat pana au picat de oboseala
.
Pupici si o duminica frumoasa!
http://photos.yahoo.com/turcanlaura
Mada spune:
buna gagici,
Cu intarziere urez La multi ani Alexiei sa fii sanatoasa, cuminte si mancacioasa !
Si mamicilor Mutzi si Laura! Sa fiti sanatoase si fericite!
Laura sanatate multa! Sa stii ca si eu racesc usor mai ales ma omoara durerile in gat, cum beau ceva rece cum ma sacaie 2,3 zile gatul.
Ili doarme am bantuit prin parc azi a mancat la Mc donald la pranz juma de hamburger si juma de portia de cartofi, hmm, o fi bine o fi rau nu stiu sa va spun.
Pana acum rontaia cativa cartofi si ii luam mc nuggets, dar nu mai vrea si e prima data cand ii dau altceva.
acum ma uit la pozele Alexiei, e o dulce printesa, ce rochita faina are!
Fetele stiu ca e devreme sa vorbim dar in curand e baby expo, sper sa ne intalnim.
Cred ca ar fi bine sambata, ca multe am inceput serv.
Poate ne mobilizam.
Herra, da am vazut ce a fost la Budapesta, chiar vorb cu sora mea ca ei s-au intors cum a inceput ploia acasa si nu i-a prins vijelia in oras.
Noi o sa plecam vineri pt o saptamana din nou, la Budapesta, abia astept.
Va pup si o duminica placuta va urez.
Mada,un om. Cu frica lui Dumnezeu si Ilinca Teodora 22 sept 2004
Ilinca
Mada spune:
Mihaela ce tort dragut a avut Alexia, super ideea!
Te rog sa-mi spui de unde l-ati comandat,sau l-ai facut tu in casa?
Mada,un om. Cu frica lui Dumnezeu si Ilinca Teodora 22 sept 2004
Ilinca
danyce spune:
Salutare, mamici,
Alexia, La multi ani fericiti alaturi de parintii tai minunati!!!Sa ai parte de o copilarie si o viata minunate alaturi de fratioara care va veni!
La multi ani, Laura.Sa fii fericita si sa ti se implineasca toate dorintele cat mai repede cu putinta!
Mutzi, La multi ani!Sa mai treci pe aici!
Roandre, e super frumoasa Alexia.Sa-ti creasca mare, sa fie sanatoasa mereu!Felicitari pt bb2 din burtica!Tortul e superb.Si eu vreau ca unul din torturile Almei sa fie in forma de printesa.Mi-au placut mult detaliile, inclusiv sutienul
.
Aissa, iti tin pumnii sa rezolvi ca soacra-ta sa stea cu Ale.Oricum, sper sa gasesti o solutie cat mai buna pt d-ra mica si scumpa.Sa stii ca nici eu nu as indrazni sa o duc pe Alma la cresa daca nu as fi investigat amanuntit cum e acolo si nu as fi spionat activitatile
(in nici un caz la o cresa ca cea descrisa de tine).Si cresa aleasa de noi e ingradita, dar nicidecum cu gard ghimpat si-mi place mult ca e super dotata cu de toate, inclusiv cu jucarii super in curte (tobogane, leagane din alea pt bebei de plastic, casute de plastic).Sunt cate 3 persoane care au grija de grupuri de aprox 12 copii (una din cele 3 e educatoarea si celelalte sunt asistentele).Pana si toalete micute pt copilasi au.Paturile in care dorm sunt iar super (astea-s in dormitorul de la etaj)si sunt incaperi diferite pt diverse (sufragerie pt papa, o camera de activitati-aici este si un pat supraetajat pt cei care vor sa se odihneasca/sa leneveasca pe langa programul de somn al tuturor), toaletele-s pt baietei si fetite (separate), copilasii au dulapuri separate, etc.Eu am ramas placut impresionata de ce am vazut, de Alma nu mai zic ca ea deja abia asteapta.Toata ziua pomeneste cresa si a fost numai o data de proba pana acum.
Noi suntem bine, eu super busy la servici, acasa ma ia Alma in primire si ma mai si crede fresh....asa ca ma alearga non-stop.A fost si ea bolnavioara, a fost racita si a facut febra, dar i-a cam trecut acum.O noapte a dormit la mine in brate pt ca avea si febra si ii iese si o masea.
Geo, merci mult de regim!O sa incerc sa ma tin de el cat de bine o sa pot.Sper sa fiu destul de harnica sa-mi pregatesc pranzul cu cate o seara inainte sa-l pot lua la pachet la servici.
Fug acum ca s-a trezit d-ra si trebuie sa-i dau papica.Va pup,
Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma,poze noi,si mai noi,cele mai noi,nou-noute,
poze yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei
anielas spune:
LA MULTI ANI MARC ADRIAN!!!
sa fi sanatos si cumintzel
Inutza (23 oct 2004)www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59135" target="_blank">Inutza-sufletzelul nostru minunat

mina spune:
La multi ani, Alexia! La multi ani, Marc Adrian! Sa cresteti mari, frumosi si sanatosi alaturi de parintii vostri.
La multi ani si pentru mamicile Bozo si Mittzi!
Noi am fost plecati in we la o nunta in Curtea de Arges, piciul a ramas cu bunicii si s-a simtit bine.
Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu
http://community.webshots.com/user/vizigotubaiatmare
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
nature spune:
Lilia, felicitari pt progresele Ameliei! Roandre, super pozele cu pepenele!Ai o scumpete de fetita!Sa-ti traiasca!Pufy, pupici le bebici!
Am si eu o intrebare pt fetele care au bona( daca, bineinteles, nu e confidential): voi cat dati bonelor?Pt cate ore? Sa va zic si de ce va intreb: vineri mi-a spus bona mea ca a primit o oferta mai buna,de la o mamica din parc, sa se duca sa stea cu fetita ei pt.7 milioane/luna( 9 ore/zi). Eu ii dadeam 5.200.000 si statea 4 zile/sapt, cam 9.5 ore.I-am propus si eu azi sa-i maresc cu 1 milion, deci sa-i dau 6.200.000, a zis ca se gandeste si-mi da rapunsul maine.Ideea e ca eu sunt f multumita de ea, nu as vrea sa plece...
http://pg.photos.yahoo.com/ph/nature474/my_photos
frosa spune:
La multi ani Alexia!
La multi ani Marc Adrian!
La multi ani si pentru Bozo si Mittzi!
Nature vezi ca este exact subiectul asta la capitolul "Gradinite, crese, bone". Mie 6.200.000 mi se pare corect (mai ales ca vine 4 zile) DAR este o problema asa delicata. Eu dau cam 6.500.000 si vine cateodata 5 zile (si 10-11 ore/zi daca este necesar) alteori cand copii se duc la gradi vine de la 6 seara pana cand venim noi. Ii dau in fiecare luna la fel pt ca nu pot sa calculez la ore si se compenseaza (o mai chem si in we cateodata).
Daca tie iti place de ea si este o femeie ok eu i-as da banii si vezi tu dupa, sa nu zici ca nu ai incercat sa fii ok.
Depinde de calitatea omului eu am avut o femeie extraordinara dar de o obraznicie la bani iesita din comun, ajunsese sa-mi ceara 12.000.000 a trebuit s-o schimb.
mina spune:
Patrice, eu stiu ca preturile-s intre 5 si 7 mil pentru 5 zile pe sapt, 8-9 ore pe zi. Iti tin pumnii, ceea ce ii oferi tu e aprox la fel cu ce i-a oferit cealalta mamica. Oricum, daca esti multumita de ea sfatul meu e sa faci tot ce poti (in limitelel normalului evident, ca doar nu ai sa ii dai cate in luna si in stele ) ca sa o pastrezi, ca tare-i greu de gasit o bona.
Pup
Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu
http://community.webshots.com/user/vizigotubaiatmare
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
herra spune:
of, ce ma enerveaza fazele astea! nici nu vreau sa ma gandesc...
si nu mi se pare fair-play din partea celeilalte mamici...
intr-adevar, foarte greu de gasit persoana potrivita cu care sa putem lasa copiii; iar o bona, oricat de extraordinara ar fi, ramane, din pacate, o straina care face totul pentru bani si care te poate lasa balta cand ti-e lumea mai draga, pentru o oferta mai buna.
fara sa puna la socoteala ca ai tratat-o bine, ca ai mai ajutat-o la nevoie sau alte lucruri.
daca as pati (Doamne fereste!) asa ceva, as face un efort sa o tin pana gasesc pe altcineva; pentru ca mi-as pierde increderea in loialitatea ei si as sta mereu cu frica sa nu-mi spuna din nou, peste cateva luni sau saptamani sau zile, ca a primit o oferta mai buna...
Cristina si Vlad