Sarbatoriti de aug-sept-oct 2004 (119)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danyce spune:

Wow!Eliana, felicitari si din partea noastra!Sa ai parte de o sarcina cat mai usoara pe mai departe si sa nasti doi copilasi sanatosi si la fel de scumpi ca Meme!
Geo, m-am apucat de dieta Scarsdale si deocamdata sunt OK,chiar nu simt nevoia sa pap mai mult sau ceva interzis.Poate si pt ca n-am deloc timp sa ma gandesc la asta.
Roandre, felicitari pt fetita din burtica!Stiu ca tu asa ai vrut.
A propos de preturile vehiculate de voi pt o bona in Ro, ei bine...m-au cam lasat cu gura cascata.Mi se pare cam multisor, mai ales ca majoritatea bonelor au si o pensioara pe langa.Pai 7 milioane e deja sigur 200 de euro sau ma insel?Si aici sunt bonele scumpe tare (cam 50 de euro/zi), dar daca sunt acreditate si apartin de anumite institutii, atunci se returneaza o buna parte din suma platita bonei de la fisc si de la locurile de munca ale parintilor.La fel cu cresa.Daca brut costa cresa Almei aproape 1300 euro/luna, in final platim cam 350.Numai in sept va fi ceva mai multisor ca e si bona (3 zile, iar bona e neacreditata, e o cunostinta, deci platim integral)si cresa, dar tot nu vom depasi 500 de euro.Comparand salariile din Ro cu cele de aici mi se pare mult prea mult.
Marc-Adrian, La multi ani!.Sa cresti mare, sanatos si frumos!

Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma,poze noi,si mai noi,cele mai noi,nou-noute,
poze yahoo

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Wow Elyanne!!! Super veste! Sa fiti sanatosi cu totii
La multi ani Marc!

Ana
ai primit off line-ul meu de acum cateva zile? Cand ne gasim o data amandoua sa imi explici si mie cum ai facut chestia aia sa arate poza ca un desen ca din explicatiile de la topic nu am inteles.

Cristina si ghighiloi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mina spune:

Mihaela, nu te shoca prea tare ca se resimte potentiala Tititza Ana si am tot interesul sa steie linistita acolo, ca la ce amor are Vizigotul pe toate fetili pe nume Ana m-am resemnat, asa nora o sa am. Drept pt care ti rog io stai mumos si fa tititza sanatoasa si cuminte poate ne incuscrim nu?
Despre club ce sa zic, mai ca m-a apucat si pe mine pofta de inca unu...
Va las caci, spre deosebire de alti parinti mai productivi, mie-mi cad ochii in gura de la oboseala unui singur copil.....

Noapte buna!

Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu
http://community.webshots.com/user/vizigotubaiatmare

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

felicitari din toata inima, Eliana! sa fie sanatosi si sarcina usoara!

si mai da reteta si la altii! (eu imi doream gemeni la prima sarcina...)

Never underestimate the power of human stupidity. - A. Einstein

Cristina si Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

multumesc mult de tot!

Ma bucur f. mult ca vor fi doi bb... si in acelasi timp ma gandesc cu groaza la ce ma asteapta... Era f. calma cand am aflat ca sunt gravida, pt. ca deja stiam cam ce ma asteapta la nastere si dupa ...
Dar acum sunt data peste cap... ma gandesc la toate prostiile... ca n-o sa nasc la termen, ca poate n-o sa nasc normal si va fi nevoie de cezariana (si nu vreau cezariana), ca vor fi micuti si o sa stau in spital de o sa ma satur... ca nu stiu cum o sa alaptez... daca nu vor dormi noaptea (cu mandra n-am avut probleme, la capitolul somn...).
M-am gandit ca va fi greu cu Meme (care va avea 2 ani si 5 luni, daca bb-ii se nasc la termen) si cu bb mic... dar cu 2 bb-ei mici...
Noi n-avem nici unul gemeni in familie... asa ca nu ma asteptam. Dr. mi-a spus ca nu are importanta daca avem sau nu gemeni in familie... nu e o regula...

Despre Meme nu prea am noutati... nu vrea sa vorbeasca decat pe limba ei... doar intreaba incontinu "asta?" adica ma intreaba ce e fiecare lucru aratat cu degetul... La capitolul olita, face doar cand e acasa, doar la olita ei... Si de cateva zile vad ca ma antreneaza pt. ca ma trezeste la 5, la 6... unoeri se culca la loc... dar nu mereu

ca trebuie sa ma intorc la ale mele... cand mai am timp mai intru...

Eliana si Elena (23 octombrie 2004)www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">
S-a mai nascut o stea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lucia spune:

Mihaela sa ai o printesa sanatoasa, voioasa si bucuroasa. Eu sunt de mult indragostita de ochii ei albastri ca marea dar nu am marturisit. Vad ca mai ai pretendenti. Poate cine stie i-o place si ei de Stefan. Sarcina usoara si tie dar si Elianei care vad ca este socata de-a binelea, caci nu a mai aparut.
Ce sa va spun, eu am doi baietei si cel mai frumos lucru este sa-i vezi cand se iubesc si au momente de tandrete; bine sa nu credeti ca se iubesc mereu. Dar ce sa va spun este minunat sa ai mai multi copii. Eu asi dori sa-l fac si pe al treilea dar sotul meu nu mai vrea; zice ca suntem prea batrani si nu mai avem rabdare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

WOWWWWWWWWWWWW FELICITARI ELYANNE PT DOI BEBEI FRUMUSEI!!!!!!!! Mai te cred ca esti socata, dar o sa-ti revii si o sa primesti multe sutulete in rumatoarele 9 lunisoare. Sa fie sanatosi si ei si mami lor puternica.... hihihi, 3 copii, nu stie Meme ce-o asteapta

Si cu maare intarziere,
La multi ani ALEXIA!
La multi ani MARC ADRIAN!
La multi ani LAURA!
La multi ani MUTTZI!

Mihaela, superba printesa ta cu ochisorii ca cerul, si tortuletul si mami ei la fel FELICITARI PENTRU TITIZA SCUMPITZA!! Sa fiti la fel de frumoase si sanatoase si ochioase, bravo voua
Bozo, tu ma intrebai demult daca a papat Uca ardeii aia umpluti, a papat doar umplutura, deci cred ca macar au foosit si ardeii la data gust...

Noi iar am fost in pauza de net, abia acum a revenit, suntem mai binisor cu burtica, dar tinem inca regim.
Va pupam!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns frosa spune:

Am citit si nu am putut sa nu ma opresc 2 secunde sa va scriu.

Mihaela ... cred ca am pierdut sirul evenimentelor FELICITARI pt bb2, sa ne mai scrii si noua din cand in cand. Stiu ca esti tare ocupata si te admir pentru ceea ce reusesti sa faci, inca o data FELICITARI.

Elyane WOW asta DA surpriza, curaj si sarcina usoara. Nici eu nu pot sa-mi revin ... 2 dintr-o lovitura SUPERRRRR.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nature spune:

Mai dragelor, acum imi vine sa plec de la birou....ca sa am si io un BB2!!!!Intru in gasca celor care duc dorul !!!!

Felicitari Elyanne si Roandre!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/nature474/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mada spune:

salut,
Eliana wow super felicitari! ce veste buna!
Cate saptamani ai? Lasora-mea s-a vazut pe la 9 saptamani, ca sunt 2 destul de repede adica!
Usor nu va fi vreo 5 ani asa , da asta e! Sa dea Domnu sa fie sanatosi, fete, baietii, poate aveti pereche fata-baiat! si putere multa!
Eu dau pronostic ca sunt fata si baiat!
Cine se mai inscrie!
Pupici lui Meme!
Mihaela felicitari pe titiza Ana! Sa fie sanataosa si cuminte!

Mina.... mi-au facut fetele astea o pofat de bebe2 ne luam de mana!

Va pup si felictatri inca odata!
Pufi un pic un pic mai ai!

Mada,un om. Cu frica lui Dumnezeu si Ilinca Teodora 22 sept 2004
Ilinca

Mergi la inceput