Sarbatoriti de aug-sept-oct 2004 (119)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anielas spune:

Ioi...FELICITARI Elyana..e normal sa ai atatea ganduri..dar sunt convinsa ca ai sa faci fatza cu brio situatiei...si doar o sa ai ajutor si de la Meme.

Mihaela- e superba Alexia.

Chiar ca mi s-a facut si mie dor de bb mik in burtik...eu am ganduri pentru la anul

Ania & Inutza (23 oct 2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59135" target="_blank">Inutza-sufletzelul nostru minunat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mada spune:

patrice dai bice !
Mada,un om. Cu frica lui Dumnezeu si Ilinca Teodora 22 sept 2004
Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mina spune:

Mada, stii ceva ce nu stim noi? ca io am inteles ca Patrice are chef de bebe 2 nu ca il are deja ....solicit lamuriri!

Cat despre luat de mana...ne luam, cum nu? Dar crezi tu ca ne iese? Ma tem ca avem nevoie si de barbatii din dotare si al meu cel putin mai vrea sa mai astepte un pic.

Aniela, si io am zis la fel, ca va avea ajutor de la Meme, ba chiar m-am oferit sa i-l dau si pe Matei sa fie un ajutor...inchegat si organizat.

Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu
http://community.webshots.com/user/vizigotubaiatmare

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului

Mergi la inceput

nuuuu
am citit aiurea, am crezut ca are deja bebe in burtik, am editat, m-am gandit sa fac vreo gafa

Ilinca

Mergi la inceput

Mina-ai dreptate..macar cu atata sa o ajutam pe Eliana...i-o trimit si eu pe Iny...Eliana-sa sti ca te poate ajuta la maturat si sters praful...Matei am vazut ca e si el cu ordine in parc..deci cred ca si in casa...si pana peste 7 luni ii invatam sa legene si caruciorul..Ina deja exerseaza..dar momentan se poata cam brutal cu bb de jucarie

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59135" target="_blank">Inutza-sufletzelul nostru minunat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mina spune:

bey acu realizez fiul meu a stiut ca Eliana are gemeni inaintea noastra...ia priviti aici cum legana dragu de el doo pisici deodata cand am fo la tzara. Se antrena dom'le si io nu stiam ce are........pai nu? s-o lase el pe soacra-sa la greu? nu se face....

Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu
http://community.webshots.com/user/vizigotubaiatmare

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului

Mergi la inceput

Super Mina!

Adela beyyyyy da fromoase mai sunteti!! Mereu te-am admirat
matale care esti? in maieu negru? nu sunt sigura dar sunteti bestiale amandoua si sexoase!

ce misto picteaza Andreiu si Inutu!! De unde ati luat formele ale pt pictat!

Ilinca

Mergi la inceput

SUPER Mina ..si Ina plimba cate 2 pitici in batze...sper ca se antreneaza tot pentru Elina..ca eu mai vreau totusi doar un bb.

mada-hai c afac eu o incercare..cred ca Adela e in negru...sper ca n-am gresit...ca in pozele cu ele mici nu vedeam nici o diferentza..chiar si atitudinea era aceeasi

Mergi la inceput

mda..a raspuns Adela inainte..se pare ca nu am gresit..dar sa stiti ca nu am trisat

Mergi la inceput

da, super chiar ai ghicit!
nici eu nu eram sigura si vorba ta si atitudinea e aceasi...
pun si eu niste poze de mare ca vine Craciunul si nu reusesc
va anunt

Ilinca

Mergi la inceput