Sarbatoriti de aug-sept-oct 2004 (119)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mada spune:

quote:
Originally posted by Mada

da, super chiar ai ghicit!
nici eu nu eram sigura si vorba ta si atitudinea e aceeasi...
pun si eu niste poze de la mare ca vine Craciunul si nu reusesc
va anunt

Mada,un om. Cu frica lui Dumnezeu si Ilinca Teodora 22 sept 2004
Ilinca

Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anielas spune:

Hehe..Mada- am vazut pozele voastre de la 1 an si 8 luni...vad ca si Ili a redescoperit premergatorul...si Ina ma dispera...dupa ce la varsta respectiva nici nu a vrut sa auda de el..acum ma pune sa i-l desfac de 3 ori pe zi..cred ca tb sa-l duc la tzara.

Ania & Inutza (23 oct 2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59135" target="_blank">Inutza-sufletzelul nostru minunat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

E bine de stiu dupa cine strig cand 'oi avea nevoie de ajutor
Asa, bagati antrenamente... ca sigur o sa am nevoie de voi...
Io acum ma uitam la carucioare de gemeni... Alea duble, unu langa altu, sunt mari, n-o sa aiba loc pe usa, in lift... decat strans... Pai cum naiba cobor io carutu strans, doo bucati bb plus una bucata Meme? Acu' sa va vad...

Adela super! Trebe sa vb. cu ai tai... sa imi dea planu de bataie, ca au antrenament... Eu n-am innimerit-o ... am crezut ca cea in portocaliu esti tu

Mada acum ma 10s... si s-au vazut ambele galme...

Hai ca m-ati distrat azi... am mai scapat de prostiile de mai devreme ... trebe sa ma descurc ... nu's nici prima si nici ultima ... In afara de sotul din dotare, am aici ajutor de nadejde... plus doua bunici... plus o sora, un frate... preteni destui... N-or da toti bir cu fugitii... Le fac program... sa se prezinte cu schimbu' macar la plimbat bebei...

Aaaaa... mi-am adus aminte... chiar ieri ma gandeam la povestea Elenei... am scris la final ca "vrem ca peste vreo 2 ani sa ii facem Elenei o „fratioara“… sau poate doi…" da' nu m-am gandit o clipa la doi odata... asa ca aveti grija ce va doriti... s-ar putea sa vi se intample

Eliana si Elena (23 octombrie 2004)www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">
S-a mai nascut o stea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anielas spune:

Deci Eliana-clar o sa ai ajutor de nadejde...fi far agrija..cat despre caruciore..vezi c amai exista si varianta unul in fatza celuilat...poate e mai practic (la graco parca)...

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59135" target="_blank">Inutza-sufletzelul nostru minunat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

quote:
Originally posted by anielas

Deci Eliana-clar o sa ai ajutor de nadejde...fi far agrija..cat despre caruciore..vezi c amai exista si varianta unul in fatza celuilat...poate e mai practic (la graco parca)...

M-am uitat... nu sunt pentru nou-nascuti... ori pt. un nou nascut si fratiorul, ori peste 6 luni, pt. ca pe cel din fata nu-l poti lasa la orizontala, ca n-ar avea unde sa-si tina picioarele... Am vazut si unul asa, de nou nascuti dar era mult mai lung si 20 de mil.

Eliana si Elena (23 octombrie 2004)www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">
S-a mai nascut o stea

Mergi la inceput

gata am reusit sa termin de pus pozele
mare 2006

Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nature spune:

Mada, ai facut singura, mama, copilu' asta? Ca seamana leit cu tine!!!!.Cu tati, poate cand o mai creste! Super pozele, mai ales alea din piscina. Colacul avea si fund? Adica e d'ala de nu cade copilu' din el? Ca tre' sa cumpar si io unu si nu stiu de care. Vrem sa plecam si noi cateva zile la mare...

http://pg.photos.yahoo.com/ph/nature474/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

Salut!

wow Eliana!Felicitari!asta da veste, am citit aseara si tare m-am bucurat!Sarcina usorara si 2 bebei sanatosi!!
Ma alatur fetelor pe care le-a apucat dorul de burtik...si care mai au de asteptat 1-2 ani

M-ati bine dispus cu mesajele voastre!Mina, da pai Mateiu leagana matzele doua odata...sigur stia el ceva

Eu am copilul acasa un pic racit, si tocmai acum m-am apucat sa fac si bulion de rosii asa ca azi la amiaza am avut distractie maxima cu rosiile astea ca Stefan e ajutor de nadejde, a spalat rosiile, le-a tocat si a mestecat cu zor in zama de bulion pana am reusit cu chiu cu vai sa o pun pe foc.

O zi buna tutror si sa auzim de bine!

Ana, mamica lui Stefan de 2 ani si....

ne jucam de-a cresa
ne jucam de-a pompierii

Mergi la inceput

Adela, felicitari draguto pentru permis tot am uitat sa-ti spun!
Sa-l stapanesti sanatoasa! Si ne pazim... hihi

Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danina spune:

Felicitari Mihaela si Eliana copii frumosi si sanatosi

Elyanna esti o norocoasa daca pot spune eu as fi vrut gemeni ca scapam odata cu 2 dar e ff greu de aceea iti doresc multa rabdare si putere de munca. Daca mai lasi pe la mami pe Mosilor dau si eu o mana de ajutor .

Mihaela s-a vazut deja ca e fetita? Cred ca Alexia v-a fi topita sa mai aiba o surioara. Daca as sti ca fac fata as mai face al doilea nu ma blamati ca nu imi plac baietii dar am pritene care sunt surori si le invidiez cat de bine se inteleg si cum se ajuta pe cand frate-miu daca sun eu bine daca nu isi aduce aminte sa vada ce mai face pitica si atat.

Ma chiunui si eu sa pun cateva poze am ff multe dar o sa pun doar cateva sa nu va plictisesc. Acum sunt la birou insa diseara sunt gata.

Danina Diana - strengarita familiei
PAULA-DIANA *** Raza de soarePoze 2006DIDIUTZA
[red]PETRCERE PAULA DIANA 1 ANISOR

Mergi la inceput