Sarbatoriti de aug-sept-oct 2004 (119)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Salutare si de la noi!

Ania, Herra superbe pozele cu piticii(Ania ale voastre sunt de pus in rama...)!

Lilia felicitari pentru progresele Ameliei!

Noi acum am venit de la dr(am fost aici in Ar. la unul).
E totul bine, in limitele normale, bb are aprox. 2800(+/- 200 g)....deci clar va fi mai micut decat a fost Alesio.
Oricum important e sa fie sanatos!

Alesio e ceva mai bine...n-a mai facut febra, nici diaree dar e tare marait si urlacios....cred ca-l necajeste si-o masea...care-i tot iese de vreo luna....

Pupici!

Ioana(36+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
Ingerasul mic din burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Lilia chiar, merci mult, uitasem de ardei umpluti, o sa-i fac si eu maine, poate i se pare bun gustul ca acum vreo 2 luni nu-i placeau. Multumim mult de gandurile bune!. Mai im inchipui ce soc sa te trezesti cu ea in spatele tau, mie mi se pare mortala propozitia cu "e cam mica"....
Pufy, hehe, bine ca e bine bebe dun burtica, sunt sigura ca va fi sanatos si frumos, cu marimea stiii si tu ca e mare aproximarea, doar cand il vei tine=n brate vei sti
Noapte buna fetelor....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bozo spune:

Of, Lilia... Dar sotul tau nu are cetatenie romana? De ce nu aplici pentru cetatenie romana. Noi avem un prieten din Chisinau care are si cetatenie romana. Ce meserie ai tu?

Andora, sa zici daca a mancat Uca ardei. Ca nici lui Tudor nu i-au placut de cate ori am facut, si parca nu ma mai trage ata sa bucartaresc cand el nu mananca.

Eu bantui, fac chiftele ...

Noapte buna!

http://photos.yahoo.com/turcanlaura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

ANIA si HERRA frumoase poze, micutilor...ANIA,frumuasa ta e de pus in rama
HERRA si mie mi-a placut aceeasi poza cu puiutul ca si Andreei...,frumos baietel ai!!!

LILIA si BOZA bafta la gasirea locului de munca care il vreti,cunosc sentimentul,din pacate si eu sunt la fel...si inca voi mai sta asa si anul asta!!! si numai bine puiutilor vostrii!

Fetelor va si pe puiuti,sanatate,weekend placut,pe maine!

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Poze cu noi avem la casuta de sus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anielas spune:

LA MULTI ANI ALEXIA!!!!
sa cresti mare si cuminte, sa le aduci lui mami si tati numai bucurii si sa ai grija de fratioara

LA MULTI ANI LAURA!!!!
sa fi fericita alaturi de familia ta

Multumim mult pentru aprecieri.
Laura, Lilia, Mirela=sper din tot sufletul sa se rezolve situatia si sa va gasiti servicii bune care sa va rasplateasca munca la adevarata ei valoare.

Lilia-wow...felicitari Ameliei pentru progrese...la vorbit m-a dat gata

Pufy-ce bine ca e ok bb..mai e 'pitzin' si o sa vina marea intalnire. Pupici dulci pentru toti patru

Aissa-sper din tot sufletul sa gasesti rezolvarea care iti convine tie si sa-i fie cel mai bine lui Ale

Danina-va asteptam cu poze multeeeee

SA aveti in WE minunat

Ania & Inutza (23 oct 2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59135" target="_blank">Inutza-sufletzelul nostru minunat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

La multi ani Alexia!

Cristina si ghighiloi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

LA MULTI ANI ALEXIA!!!!!

Multa sanatate, o copilarie minunata si o surioara la fel de dulce ca tine!

LA MULTI ANI LAURA SI MUTTZI!!!!

Sa fiti sanatoase si sa va bucurati de puii vostri dragi toata viata!
Pupici!

Ioana(36+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
Ingerasul mic din burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana.david spune:

LA MULTI ANI ALESIA! SA DEA DUMNEZEU SA AI PARTE DE TOT BINELE DIN LUME!

Danyce ti-am trimis PM.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

Salutare dragi mamici!

Alexia va multumeste din suflet pt urari si spune si ea LA MULTI ANI pt Bozo si Muttzi!

Pt cine vrea s-o mai vada, poze de astazi gasiti aici .

Pupici!

Mihaela si Alexia- Maria26 august 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

LA MULTI ANI ALEXIA! multi de la Robert si mamica lui...vai ce fetita mare si frumoasa foc am vazut...MIHAELA sa-ti traiasca,e dulce foc scumpa ta!!!!...sa va bucurati toata viata de ea!!! si

LA MULTI ANI LAURA!...sa fi iubita,fericita si sa ai parte de impliniri in tot ceea ce iti propui si

Duminica placuta tuturor!

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Poze cu noi avem la casuta de sus

Mergi la inceput