Cluj rulz! - 58
Raspunsuri - Pagina 14

asi spune:
asi spune:
 Oana faine poze mortal Dragos.Mare dilema
Roxana ti-am trimis mailul.
Abia astept sa ne vedem la intalnire.Sper sa nu vina ploaia si daca vine sa treaca pana la 6.
Razvan(07 martie 2004) si mami
 si mami
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

mariana tache spune:
mariana tache spune:
 Brrr ce vreme vine! Dar sa speram ca pana la 6 se deschide cerul si avem parte de soare casa stam la terasa; o sa-mi fie ciuda rau daca nu putem sa stam la terasa!
Eu mi-am terminat munca de bucatareasa; sunt rupta; de la 8 dimineata pana acum tot am muncit; mai am de spalat 2 vase mai mari, dar mor de durere de spate, asa ca-s la inmuiat.
Fetelor, am facut o mancare... de m-am lins pe degete; super mi-a iesit tot (am facut 3 feluri).
Stanca, mai mergi in oras? vezi sa nu te prinda ceva furtuna!
Oana, cred ca trebuie sa fac cinste. 
Simona, de la mine primesti o dedicatie  cu piesa ta preferata ca sa se inveseleasca hormonii!
 cu piesa ta preferata ca sa se inveseleasca hormonii!
Cristiana, ora intalnirii: 18.00 tuturor!
 tuturor!
Mariana,  Stefan (20.04.04),
 Stefan (20.04.04),  Simon (30.08.05)
  Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 si 3
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!

asi spune:
asi spune:
 Nu mai merg ca ploua .
.
 si mami

baby-boom spune:
baby-boom spune:
 Ce vreme de rohat!!!!!!
.....ce-ai facut bun de papi, Mariana?
..tocmai ii spuneam Oanei ca dadu damblaua in mine si m-am apucat de pus rosii pe iarna
...pup u...am un pic de treaba
poze cu noi

roxana1974 spune:
roxana1974 spune:
 Va rog sa veniti la intalnire, chiar daca e vremea de cacao!!! 2 saptamani deja e prea muuult!!!!! 
Cristiana si Florina, haideti cu piticele, numai bine le vedem si noi. Mie imi e dor de puiutze!!!
No, vidiazni!

asi spune:
asi spune:
 Io vin!
 si mami

mariana tache spune:
mariana tache spune:
 Si io  .
.
Vine si Oana  .
. tp vreme; fug sa ma pregatesc
 tp vreme; fug sa ma pregatesc 
  Simon (30.08.05)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!

Creola spune:
Creola spune:

Fetelor ,fata de weekendul trecut s-a scris  nu gluma!
Eu am fost f ocupata ,mi-a venit sotiorul acasa  ,sambata am avut musafiri de la MM care au ramas pana duminica.De azi suntem din nou singurele pt inca 2 sapt.
,sambata am avut musafiri de la MM care au ramas pana duminica.De azi suntem din nou singurele pt inca 2 sapt.
Arleena multa sanatate micutului Alex.Te asteptam cu vesti bune!Si noi mergem tot la dr. Farcau ,si eu il recomand cu caldura .
Codruta si Roxana ce mica e lumea!tare mult imi plac fazele astea!
Codruta acum stiu si eu unde stai pe Mogosoaia!Mergand la Big v-am vazut masina parcata iar la et 1 un ap care se renoveaza!
Fetelor va doresc sa fiti cat mai multe la intalnirea de azi,sa va simtiti bine si sa nu ne privati de barfele interesante si de noutati!
O dupa -amiaza faina,tuturor!
Poze

mariana tache spune:
mariana tache spune:

Am avut o intalnire super!
Alexa-Ioana, sa stii ca mi-a placut tare de tine; ma bucur ca ne-am cunoscut!
Pupici speciali pt Stanca si Oana  .
.
Oana, acum realizez ca eu am tot vorbit, iar tu nu ne-ai luminat cu nimic; rusinica! Ramai datoare! 

Ps. Am ajuns prea repede acasa; i-am stricat surpriza lui Adi; acum face ceva la baie; nu ma lasa sa intru 
Fug!
  Simon (30.08.05)
Sanatate Maxima!!!

Alexa Ioana spune:
Alexa Ioana spune:
 mariana  idem !
 idem ! 
de fapt, e valabil pentru toate. ma bucur ca in sfarsit v'am cunoscut. 
stanca, ai avut dreptate cand ai zis ca'i super fetele ! 
sper sa ne mai intalnim, ca m'am simtit tare bine.
(mariana, deci instinctul tau era bun... mai trebuia sa bem un suc pe undeva... o sa stim data viitoare  )
 )
v'am tzucat ! alexa si mami
 alexa si mami