Cluj rulz! - 58

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Alexa Ioana, da, asa trebuia; noroc ca ne-am dus cu fetele pe jos pana in M Viteazul (si mergeam ca racu`: doi pasi in fata, unul inapoi ), ca altfel chiar ratam o surpriza la care nici nu visam

Bai, unde v-ati ascuns toate?
Eu ma rehidratez cu pepene.

Mariana, Stefan (20.04.04), Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 si 3
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Inca una si ma duc :
- maine la pranz imi tin puii in brate ; sunt in al noualea cer!

si somn usor!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nana_sim spune:

Buna dimineata!

Taaare bine mi-a picat intalnirea de aseara, multumesc din toata inima tuturor ca ati fost atat de saritoare si suportive Cand am ajuns acasa nu ma mai durea capul deloc si am mai stat la povesti si cu "gazda" noastra vreo 2 ceasuri. Ca de fiecare data mi-au mai ramas destule subiecte neabordate dar ... cred ca asa e sa fie!

Azi mi-e mult mai bine, ma apuc de treaba ca e un remediu tare bun.

Mariana am uitat sa-ti zic ca iti sta foarte bine in rosu, sa mai imbraci!! Ce surpriza avea Adi, daca nu sunt indiscreta?

Pup cu drag pe toata lumea si va doresc s-aveti spor in toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nana_sim spune:

din categoria subiectelor restante ... Mariana sa-mi spui tu mie de ce ne-ai haituit atata cu datele de nastere si pe urma ai abandonat? Eu m-am executat la apel si ... nimic! Nu de alta dar in sfarsit aveam ocazia sa fiu lider de grup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

hielau girlz

si io m-am simtit super chiar daca pe Roxa, Simo si Florina le-a cam calarit asta mica.

mancarea o foat buna, i-a povestit si Thea la taica-so ce bine a mancat insa servirea o cam lasat de dorit, mai ales faza din final cand au comentat cu voce tare daca io oare am platit.

sunteti daca mai e cazu sa zic f dragutze toate da Florina are o floricica de la mine pentru tinutele ei mortale si nonconformiste, exact asa era si eu la doua zeci si ceva de ani, dar joburile m-au calmat

Alexa si eu ma bucur de cunostinta, asa-i ca-i dragutza mini gascutza noastra?

eu am iarasi o zi wild asa ca sper sa ma tina balamalele.is fericita totusi ca am dat avansul la concediu din 21, ca mergem in Creta si mai ales ca charterul e din Cluj.

va pup pe toate cu drag

Cristiana si gagalicea Theodora Alexia ( 3 anisori)

Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0" target="_blank">la mare 2005
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Super intalnirea!

Si eu am ajuns acas prea devreme.Credeam ca ajung dupe ce doarme Razvan.Evident ca baietii s-au lungiiiiiiiiit.Mi-au cam stricat cheful.

Fetelor am doua anunturi de facut:

1.Am niste borcane cu mancare pentru copii pe care le-as da cui are nevoie.Daca stiti pe cineva vreau un semn.

2.Gainile lui tata fac oua in disperare si in consecinta trebuie vandute ca sunt prea multe.Deci cine are nevoie de oua de casa foarte bune sa ma anunte.

Mariana iar surpriza?Ce bine de tine.Eu imi cam plang de mile la capitolul asta.Trebuie neapart sa fac ceva

Razvan(07 martie 2004) si mami

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Asi noi aducem oua din Vatra Dornei, dar nu stiu cand vom mai merge asa ca trebuie sa ne orientam in curand prin zona dupa oua.
Creola, cand vei vedea la cele 2 geamuri de pe Mogosoaia perdele, te rog sa urci la noi in vizita, la o cafea.

Codruta &www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)

& Poze noi &

www.euroski.ro" target="_blank">SCOALA SKI
www.parinticlujeni.ro/" target="_blank">parinti clujeni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

Stanca sa-mi zici ce contin borcanelele poate te scap eu de ele sa le iau in concediu de rezerva.

Cristiana si gagalicea Theodora Alexia ( 3 anisori)

Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0" target="_blank">la mare 2005
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Codruta eu merg duminica la ai mei si daca ai nevoie sa imi spui.

Cristiana am 6 borcane ;5 nestle si 1 hipp.
-paste cu jambon
-legume cu pui 2buc
-curcan cu orez si dovlecei
-curcan cu mazare
-curcan cu legume(hipp)

Razvan(07 martie 2004) si mami

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Inca nu mi-au sosit copilasii; dar ii astept din moment in moment.
Sunt surexcitata. Deabia astept sa-i tin in brate!

Simona, eu v-am haituit cu datele de nastere? nu mi-am dat seama ; acum vad ca a ta nu-i trecuta; e din vina mea ? te rog sa ne mai spui odata ca sa te fac lider de grup .

Stanca ; eu am oo ; lasa-ti copilul vreo saptamana la bunici ca sa vezi tu cum curg surprizele!

Au sosit!

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput