Cluj rulz! - 58
Raspunsuri - Pagina 13
roxana1974 spune:
oki doki ramane la Club Italia. Zic ca e o propunere excelenta! Bravos Stanca !
Oana, m-a terminat faza cu limbutza! iar pitica Ana in loc sa pape banana aia buclucasha
pe maine fetelor!
No, vidiazni!
baby-boom spune:
Saluti, fetili!!!!!
...tocmai am aterizat acasa, de la matush'mea...suntem obo si mihai pleaca la noapet la brasov, si de acolo via Italia....
...prin urmare, cred ca ne intalnim maine, Mariana, ca ieri am uitat complet ca azi pleaca.....
....suuuuper faza cu banana zburatoare.... Ana!!!!!!!!!!!!!!!!!
...chair, Flavia de ce nu mai butoneaza?.....rade ciob de oala sparta, ai?
...cred ca si eu vin maine, nu sunt 100% sigura, sa vad cum rezolv cu dadaceala....si sor'mea merge cu Mihai, s-o vaza pe mama...as mai putea sa rog unul din gemeni, dar sper sa nu lucreze prietena lui, ca astia merg impreuna peste tot...si atunci chiar is fara nicio posibilitate....da' mai bine sper pana la proba contrarie!!!
Oana, vazut, placut la nebunie pozele!!!!!!!!!!!!!!
pupi, fetili!
poze cu noi
tuchi spune:
Promit ca dupa asta iau pauza da' mi se pare mai grozava decit celelalte:
Dragos face pisu, eu spal la chiuveta. Intrebare: "mama, daca fac pisu laptele ramine in burta?"
mariana tache spune:
Sunt rupta de oboseala. In seara asta am facut tot felul de sporturi . Acum servesc o bine meritata salata de fructe.
Ma dau o tura pe DC si plec la somnic.
Pe maine!
Mariana, Stefan (20.04.04), Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 si 3
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
mariana tache spune:
Buna dimineata!
Azi sunt f bine dispusa! Ma gandesc cu sufletul trepidand ca maine imi vin copiii! Mor, mor de dorul lor!
Nu v-am spus: azi sunt bucatareasa; fac mancare pt 8 zidari ; wish me luck!
Sa aveti o zi minunata! (se pare ca avem vreme de terasa )
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
carrie spune:
neata
n-am scris in week-end ca nu ne-am vazut capul.am pendulat intre Metro, Praktiker, Ambient si alte minuni de ne-o venit rau.
is terminata, si in plus zilele astea trebe predat proiectul la care prestez, azi am intalinire cu echipa de proiect si in we n-am apucat sa fac nimik.
nu stiu sincer daca ajung azi probabil ca lucrez pina seara si in plus am o dispozitie de-a dreptul.
sufar de lipsa concediului, azi voiam sa platesc avans la excursie in Antalya din 21 septembrie si au fost atentate in Marmaris care m-au terminat.bunicu a cazut pe scari in we, noroc ca nu rau dar tare m-am necajit.
ce sa mai... ma duc sa beau o cafea,poate ma binedispun.daca nu se prelungeste intalneala cu proiectu apar dupa -masa insa probabil cu Thea ca n-am ce face azi cu ea, e ziua soacrei si are musafiri si mama are si ea musafiri si de facut mancare la greu...ma primiti asa daca ajung?si daca nu, va pup dulce
Cristiana si gagalicea Theodora Alexia ( 3 anisori)
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0" target="_blank">la mare 2005
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii
mariana tache spune:
Am uitat sa va zic o informatie: Club Italia e pe Pavlov (Iuliu Hossu) nr. 27.
Cristiana, firesta ca poti sa vi cu Thea.
Sanatate Maxima!!!
nana_sim spune:
buna dimineata!
Am sa spun o prostie - am lipsit asa de mult ca ma simt straina
Sunt cam deprimata azi, zanul e plecat, Roxa si Cristiana nu-mi raspund la telefon ...
Spor in toate, revin cand incep sa bata din aripi hormonii fericirii.
Simona
carrie spune:
am vb si cu Simo
am iesit din sedinta, am mai primit tone de proiecte.Roxa stie cum e
in fine partea buna e ca m-am binedispusa, sunt din nou ok.
la ce ora e meetingul?
Cristiana si gagalicea Theodora Alexia ( 3 anisori)
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0" target="_blank">la mare 2005
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii
baby-boom spune:
ciao, fetelor!
....tare ma tem ca sar azi intalneala....si mi-e o ciuda de moooorrr!!
...da' nu-mi vine barbatu' decat pe la 4-5 din Brasov, si inainte sa plece in italia tre' sa ma arunce pan' la billa, sau undeva, sa luam de-ale gurii...
...distractie fumoasa de tot!!!
Simo, di ce esti nacajita???
...uite,-[icon cu florile atel cele mai preferate]...sa-ti treaca necazu'
Toate bune, fetili
poze cu noi