Cluj rulz! - 58

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Niciodata nu am fost tentata sa pun filmulete pe net; pana acum in miez de noapte; cred ca ora e de vina . Asa ca mi-am facut cont pe situl pt filmulete, am pus 2 bucatele sus, iar acum urma sa va arat si voua 4 minute din ziua cand a venit Simon pe lume; urma sa-mi vedeti uterul perfect curatat de grasimi si muschi care astepta numai sa fie taiat; explozia lichidului amniotic, aparitia capului lui Simon, scoaterea lui, aspiratia cailor respiratorii, intalnirea lui Simon, puiul plin de vernix, dar extraordinar de frumos ("ca o domnisoara" - asa s-a exprimat asistenta de pe neonato), cu mamica lui.... dar m-am razgandit. Am sters tot. Plec la culcare... eu cu nostalgia mea care m-a coplesit.

Somn usor!

Mariana, Stefan (20.04.04), Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 si 3
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Buna dimineata fetelor!!!

Mai ce surpriza!!! Ce surpriza! Codruta ce bine-mi pare. L-am certat pe Victor de dimineata, de ce nu ne stim mai bine ?!. Ma bucur ca ai descoperit si da, sigur ca trebuie sa mergem la schi impreuna, mai ales ca la schi l-am cunoscut pe Victor si acolo m-am indragostit de el .
M-am uitat si mai atent la pozele voastre. Io sufar cu memoria, ii drept...si cum de nu ne-am intalnit mai desc si cand a fost Gema pe aici??? Mai, ma enerveaza astia ai' lu' Nastase ca nu-si tin verii mai aproape. Io, e drept am veri putini, dar mi-s foarte apropiati. Numa ca stam departe rau unii de altii. No bine...

Gagici, nu ati prea raspuns la apelul pentru maine! Fac lista eu, desi nu am timp sa intru, iar maine de la job nu cred ca pot intra pe DC, daca nu vreau sa-mi stea capul unde-mi stau picioarele ca la Fat Frumos!
Lista listelor:
Roxana
Mariana
Oana
Stanca
Simona
Cristiana
roxanicea
Florina
Raluca (?)

cine se mai anunta? Luni de la ora 18. Haideti sa mergem pe terasa la Kharma, ce ziceti????

No, vidiazni!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Roxana, si eu tot la schi m-am indragostit de sotul meu . Poate cand veniti la buni in vizita ne vedem, ca mai stam si noi la mama in jur de 2-3 saptamani, apoi ne mutam inapoi, dar e tot in zona asta.
As veni si eu la intalneala, dar cu renovatul asta ma plang ca n-am timp destul nici pentru Petra. Dar tot ne intalnim pana la urma

Codruta &www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)

& Poze noi &

www.euroski.ro" target="_blank">SCOALA SKI
www.parinticlujeni.ro/" target="_blank">parinti clujeni

Mergi la inceput

Bine, confirm prezenta la intalnirea de maine.
Unde e Kharma asta? e terasa din spatele casei de cultura? daca da, eu votez contra! as opta pt un loc mai linistit!

Codruta, eu cred ca daca vrei cu adevarat sigur ajungi la intalnire; doar trebuie sa-ti cunosti verisoara .

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Mariana, cand esti contra baga si alta idee, ca zau nu stiu ce sa zic...eu la cat sunt de conservatoare as vrea tot la .. moaaaaaaaaaaaama e lapsus am...langa Nobila Casa, ziceti ca mor....

No, vidiazni!

Mergi la inceput

Dar mergeti cu copiii nu? ca daca da, atunci venim si noi pe la 6.30. Daca e cu copiii, Karma nu e chiar cel mai bun loc.

Codruta &www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)

& Poze noi &

Mergi la inceput

Codruta, nu e cu copiii, dar daca vrei poti sa vii cu Petra, mai ales daca nu ai cu cine s-o lasi. Nu e nici o pb. Oricum, vezi, nu mergem la Kharma...

No, vidiazni!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchi spune:

domnul - e bunicul, tatal meu!
cele cu interiorul sint pt sorela mea sa-i mai treaca de dor si alean, ca e camara de la tara a parintilor mei.
cit despre restul , calitate de amator ca atita tot butonez setarile... si cind il iau repede sa prind momentul mai uit sa potrivesc cum trebuie , asta e!

da, castelul e constructie si conceptie Dragos; da' sa va mai pove una de-a lui. Aseara stateam amindoi in pat si el pune mina pe antebratul meu si zice: "ii rece", eu raspund, "da, un pic".El "uite, la mine aici e calt, te incalzesc eu!" si imi arata cu degetul pe limba ca limba lui e calda. Isi incalzea virful degetului pe limba si ma incalzea apoi pe mine pe antebrat .

si una de-a anei, ii desface flavia o banana si i-o intinde sa o manince. Ana remarca "banana are aripi, sa zboare!" si incepe sa o poarte prin casa ca pe un avion.

si eu vin miine, chiar daca nu ajung la 18 fix, tot ajung de un suc!

Mergi la inceput

Dupa lungi deliberari cu Stanca (care nici ea nu vroia la Kharma), am ajuns la urmatorul local ca sa va propumen: e "Club Italia" de pe str Cardinal Iuliu Hossu, fosta Pavlov; e in aceeasi cladire cu sediul fostului PNTCD (daca stiti; off topic: acolo mi-am pertecut eu tineretile revolutionare ); are o terasa tare draguta (poate avem noroc de vreme buna!) si e liniste, asa ca putem sta de vorba fara bruiatii, fara sa urlam. Plus: e mancare italiana destul de variata si poate au si mancarica de vinete .
Ce ziceti???

Soro, Agape e lipsusul tau ; vezi ca am venit si cu idei, numai ca trebuia sa ma gandesc o tura.

Oana, e super Dragoselul! Ce atent e el cu mamica! Si Ana a scos-o tare de tot; Flavia de ce nu ne mai scrie?

Abia astept sa va vad, fetelor!

Ps. Am mancat ca porcu`!

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Noi seara iesim la plimbare. Daca am masina sau e sotul prin zona ne putem plimba prin parcul mare si dam o fuga sa va vedem pe terasa la Club Italia. Eu cu Petra as veni dar nu sta locului o clipa si nu mi-ar pica mie bine nici o gura de suc, dapai de mancare...:)))

& Poze noi &

Mergi la inceput