Cluj rulz! - 58

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns baby-boom spune:

1) Simon seamana cu buniku'...pana acuma nu mi s-a parut, deloc!!!!
2) nu sunt buna de nika...acum a venit revelatia faptului ca am copil suuuper mare, gata cu bebelusha& co.....acuma cand i-am vazt impreuna pe Simon si Stefan, amandoi mergand, in picioare...
...no, am nevoie de cateva minute sa diger bine faza asta, ca m-a lasat fara vlaga.........moaaaaama cum trece timpul!!!!

....

poze cu noi

Mergi la inceput

Ioooooiii tu Mariana...acuma chiar m-ai facut sa plang.........doamne, dar cum mai trece timpul asta!!!!!.....cred ca si eu mai vreau un bebe mik si pitik, numai bun de smotocit....Mariana, pt. remembering!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Am tras cu ochiu prin poze, dar varu' nu prea apare si nu m-am prins decat la poza cu nunta..:)))

Codruta &www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)

& Poze noi &

www.euroski.ro" target="_blank">SCOALA SKI
www.parinticlujeni.ro/" target="_blank">parinti clujeni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Asa-i ca-i socant?! Efectiv ti se inmoaie picioarele; iti spun m-am udat toata cand m-am vazut cu burta, iar apoi cu Simon nou-nascut in brate; de parca nu am si eu poze acasa; dar cand te ia, asa prin surprindere... e socant!
Stai sa vezi cum va fi cand o sa-i cumperi penar cu creioane colorate, cum a facut azi Stanca pt Razvan... atunci soc! Efectiv si eu am fost cu noduri in gat... imi imaginez cum a fost Stanca.

Mariana, Stefan (20.04.04), Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 si 3
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchi spune:

am citit tot, greu si cu dragos in brate,
am pus poze noi si am scris cu degetul fiului

vreau si eu luni la intilnire, doar spuneti la cit si unde

revin miine ca asa nu se mai poate, in ritm de melc turbat!
florina pt revenire!

nu puteam incheia fara icon-ul ales de fiul

Mergi la inceput

....i-am cumparat acum 2 saptamani, ca-i promisesem ceva, si doar asta se potrivea, ca creioanele le luasem pt. drum........aproape am plans in metro...eram cu prietenii proaspat veniti din Franta...radeau astia de mine, ca de o tzacanita...da' asa-i treaba asta cu luatul prin surprindere...nu poate fi nika mai groaznic decat 'vizionarea' a 2 ani in 3 poze...brrrrr...iar ma inmoi....
....gata cu smiorcu' pe ziua de azi, ca io in ultima vreme sunt o bomba cu ceas....asta imi mai trebuie...numai io stiu cum m-am autosalvat din depresiunea ce ma cuprinsese pana nu demult...nu mai rezist la inca una proaspata..........

Mariana....pun pozele maine, k?????????

poze cu noi

Mergi la inceput

Oana, ce aparitie tarzie si surprinzatoare! Am ras de una singura aci la calculator; cunoastem si noi ritmul de "melc turbat" ca se mai intampla si mie sa scriu cu degetul lui Stefan; te ia cu calduri pana termini un rand; multumim lui Dragos pt iconul minunat ! Fug la poze!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Din start m-am indragostit de poza asta (ma stradui sa scriu frumos ca sa nu labartez pagina, desi mi-e f lene).
Cine-i domnu`?
Si cu pozele de genul ce-i ? Sper ca nu va mutati...
excelent!
noul trend? (am admirat si cealalta tinuta a lui Dragos ; remarc ca-i cumperi copilului haine cam stramte )

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Oana, m-am distrat teribil de pozele in care se catara Medeea; pacat ca sunt neclare; dar sunt super.
Asa, tunsa, Medeea seamana mult mai mult cu Dragos.
Singur-singurel a facut Dragos castelul? Impresionant; ce mandru e el in poza!

Fetelor, mi s-a facut asa un dor de copii vostrii! Suntem niste triste ca am renuntat la intalnirile de miercuri !

Florina, fa repede bebitu`2 ca imi creste Simon si nu am la cine sa mai smotocesc! Asa ca trec la voi (edit: am vrut sa spun ca trec la bebitu` nr.2 al vostru )!

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Fetelor, mi-am dat singura foc la valiza! Fiindca m-a luat cu nostalgie dintr-aia grea m-a pus "nu stiu cine" sa ma uit la filmarea de la nasterea lui Simon; sunt terminata .....

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput