Mamici de septembrie-octombrie 2006 (66)
Raspunsuri - Pagina 4
GETY spune:
Eloise, stii ce pofte ai mai starnit in mine? paine cu unt si miere de albine. Nu mancasem de multa vreme, iar acum sunt la al doile borcan: primul a fost de 500 gr., iar al doilea, care-i pe terminate, are 400 gr. Ghici ce-am mancat acum? Paine cu unt si miereeee...
Mexxa, parerea mea este aceeasi: pana luni cand te poate consulta dr. ta, daca durerile nu se amelioreaza, ar trebui sa iei legatura cu alt dr. De obicei, cand unul lipseste, este un altul care se ocupa de pacientii lui, pentru ca nici ei nu pot sta non stop alaturi de noi, desi am vrea si ne-am simti mai in siguranta.
Inni, eu abia peste o sapt. merg la ecograf. Pana atunci, pot doar sa dau pronosticuri.
GETY 32 +MARIA-DIANA
VARSTA BEBELINA
POZE
itzy-bitzy spune:
Inni Galactogilul cat mai este? Auzisem ca este 200-300 mii. Si pompa de san ziceai ca ai luat-o deja? Tot Avent Isis? mie imi tot spun prietenele sa am rabdare ...si daca e nevoie o iau dupa, dar ...nici nu stiu, eu cred ca ne va trebui sigur...
Itzy-Bitzy
36+ cu Ana-Maria
POZE
pufymic spune:
Eloise m-ai zapacit de tot cu link-ul bucuriei!
Dar macar de s-ar gasi si la noi in zona....!
Pupici!
Ioana(36+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik
Nokia spune:
Dragele mele,
Inca nu am contactat-o pe Naty, sper ca ea sa ne citeasca aici si sa dea un semn. Daca nu, gasim noi o solutie
Deocamdata am postat si la "Umanitare", acolo sunt multe mamici care pot ajuta cu hainute, jucarii si tot ce mai are nevoie un bb. Daca vin ajutoare de acolo, eu propun sa o ajutam cu ceva banuti, fiecare cat de putin poate.
Ce ziceti?
Naty, asteptam un semn de la tine
notquiteso spune:
Fetelor, va rog... nu mai pomeniti de dulciuri, de chestii de mancare..Haide, prea sunteti sadice
O iau razna pe aici. De cateva zile de cand va obsedeaza dulciurile, am ras tot ce era dulce prin casa, si am facut si cateva incursiuni pe furis la magazinul din colt. Zau ca asa nu se mai poate :D, mi-e si frica sa mai deschid forumul. Dupa ce ca stau toata ziua singurica-cuc in casa, vine huzbandu' seara si ma gaseste cu arsuri si greturi, ca daca toata ziua ma indop cu dulciuri...deh! Asa ca nu mai apuc sa port si eu nici o conversatie coerenta.
Ma transform. Am acum 4 maini si 4 picioare, 2 capete si o gramada de lucruri noi de simtit si de trait.
notquiteso spune:
Ah, si subscriu si eu. Vreau si eu sa ajut cum pot. Cu ceva bani, hainute..Cred ca de asta ar trebui sa se ocupe 2-3 mamici care sunt in luni mai mici, sau care mai pot sa se agite. Colectam, trimitem.. Sunt si eu alaturi de voi.
Ma transform. Am acum 4 maini si 4 picioare, 2 capete si o gramada de lucruri noi de simtit si de trait.
inni spune:
Itzy am luat Galactogilul cu 395.000.
Pompa e Avent Isis. Eu cred ca imi va folosi. Nu stiu cat de mult in spital, cat acasa. Ca ma gandesc ca vor urma controalele periodice la medic, dupa nastere, si trebuie sa lasi laptic cuiva (sot, mama) sa-i dea bebelui in caz ca intarzii sau plange sau mai stiu eu ce (ca doar nu-l cari dupa tine)...Oricum am inteles ca cu timpul te specializezi in mulsul manual...dar pana atunci mai trece vreme.
Poate prietenele ti-au spus sa ai rabdare sa o iei dupa ca ma gandesc ca vor sa ti-o faca cadou ...mai stii ?
Poti sa n-ai nevoie de ea, poti sa ai.
Poze
Inni 38+ cu ....
gripo spune:
Cand se hotaraste ce si cum trimitem pentru NATY, sa scrieti aici, ca si eu vreau sa ajut.
36+RADU ANDREI
http://pg.photos.yahoo.com/ph/dori_ch/album?.dir=62d5re2
Mirabelac spune:
Si eu imi cumpar pompa pt. sani dupa nastere, important este sa te hotarasti la un model sa-i spui sotului exact de care vrei. Am doua prietene care si-au luat dinainte, una a folosit-o doar cateva zile cand a avut furia laptelui si una n-a folosit-o deloc (mi-a da mie ).
inni am auzit ca nu e bine sa i se dea la bebe laptic de-al tau cu biberonul ca apoi poate refuza sanul. Ce stii de asta? Ca si eu am de facut cumparaturi dupa si vizitele la dr., etc.
Mirabela sapt. 35 POZE
Doar sufletul mamei poate sa multiplice iubirea si nu sa o imparta intre copii ei.