Mamici de septembrie-octombrie 2006 (66)
Raspunsuri - Pagina 5
Mirabelac spune:
Alessia esti bine??? N-ai mai postat de 2 zile, parca. Da-ne vesti despre tine si sotul tau.
Tocmai am pus la cuptor peste cu legume, ce bine miroase... abia astept sa mananc... ca azi am papat doar fructe.
Mirabela sapt. 35 POZE
Doar sufletul mamei poate sa multiplice iubirea si nu sa o imparta intre copii ei.
inni spune:
quote:
Originally posted by Mirabelac
inni am auzit ca nu e bine sa i se dea la bebe laptic de-al tau cu biberonul ca apoi poate refuza sanul. Ce stii de asta? Ca si eu am de facut cumparaturi dupa si vizitele la dr., etc.[/purple]
Eu cred ca de la 1-2 supturi la biberon nu se intampla sa refuze sanul. Asta ne pot spune mamicile. Chiar nu stiu, dar in cazul cand pleci de acasa nu vei avea incotro...ca pleci cu tzatze cu tot .Personal nu am sa refuz a folosi biberonul (repet, doar cand voi fi strict in imposibilitatea de a face altfel) in ideea ca imi va refuza sanul. Trebuie sa-l faci sa manance in continuare la san...ca doar el e copilul si tr sa te asculte
Am sa caut sa fiu mereu la dispozitia fetitei mele pt. a-i oferi sanul...nu sunt adepta biberoanelor..dar in caz ca se intampla sa nu pot...aplic metoda.
Poze
Inni 38+ cu ....
sofimic spune:
MEXXA nu te mai gandi la ce a fost, de data asta trebuie sa fie bine
Aniversare placuta tie si sotului
CATA impresionanta povestea ta...
ELOISE cand ajung la Iasi in gara o iau la dreapta sau la stanga
ca sa dau de tine? Deseara iau trenu asa ca...
pregateste Bucuria, Lamaita, Portocala si toate celelate
Pana una alta am pus-o pe mama sa faca "lapte de pasare" daca tot ai
pomenit de el.
V-am lasat ca manc laptele si plec apoi la eco. Uraaaa maine intram in sapt 37
adica luna 9
35 + Sofia
lullabay spune:
Inni iti dorim succes in gasirea "bucuriei"!!!!
Eu am dormit ca valiza in gara... a sunat telefonul si nu l-am auzit..nu mi s-a mai intamplat pana acum...si am o stare parca ar tb sa se intample ceva...cred ca doar neuronii mei rataciti...ca presentimente in general nu am.
37+
lullabay spune:
Finutul meu a papat de la inceput si de la san si de la biberon...de la biberon ceiut ca mamica avea senzatia ca nu se satura...si nu a refuzat sanul...cred ca e important sa ii dam si cu tetina din care se trage greu sa nu se leneveasca..ce-i drept ea nu a lasat lapte in biberon,ci numai ceai...dar intr-adevar poate nu o sa putem fi mereu cu ei la ora de masa.
Eu nu mi-am luat nici pompa nici ceai....astept sa vad daca am nevoie si apoi sa va innebunesc cu intrebarile .
Am facut primul pas in achizitionarea unor lucruri pt bebe:ne-am hotarat de care pat sa luam..acum mai trece vreo luna pana il luam,,da important e ca am luat o hotarare.
37+
itzy-bitzy spune:
Inni mersi. Ehe mi-ar placea mie...
Si eu stiam ca exista riscul sa refuze apoi sanul, dar cred ca depinde de bebe...Varianta ar fi sa i se dea cu lingurita ca s anu refuze apoi sanul.
Itzy-Bitzy
36+ cu Ana-Maria
POZE
ramomar spune:
nokia noi iti multumim ca ne-ai informat si pe noi despre un suflet care chiar are nevoie de ajutor! Sper ca Naty sa ne citeasca si sa ne trimita cuiva un PM cu adresa ei. Si eu sunt de parere ca cel mai de folos i-ar fi banutii.
pupicei
35
mai avem un pic...
notquiteso spune:
fetelor, aveti idee cum pot sa postez si eu niste poze pe aici?
am intrat in sectiunea de albume foto, si acolo ma discrimineaza :)) au zis ca tre' sa astept pana la sfarsitul lunii. huo! eu ce fac?
Ma transform. Am acum 4 maini si 4 picioare, 2 capete si o gramada de lucruri noi de simtit si de trait.
eloise spune:
Notquiteso fa un cont pe www.webshots.com sau yahoo photos si uploadeaza acolo pozele. pe webshots pozele sunt afisate mai mari, dar se pare ca si yahoo e in curs de upgradare si vor fi si acolo mai fain vizualizabile...
apoi dupa ce ai cont da copy paste cu linkul la semnatura ta(din profil personal) si aastfel va aparea mereu la sfarsitul mesj. tale. nu uita sa dai "trimite" altfel nu se salveaza modificarile la profilul personal.
pe forum nu s-a facut discriminare...pur si simplu nu mai functioneaza albumele de pe DC
Eloise 32+ cu
EU
Virsta bebe
pufymic spune:
Vreau sa va raspund si eu la o intrebare: daca bb refuza sau nu sanul dc ii dai sa pape din biberon.
Depinde de fiecare copil!Unii sunt mai mancaciosi, asa ca nu refuza nimic(asa a fost Alesio care a mancat si din biberon si de la san si nu a refuzat niciodata ), altii mai mofturosi care pot refuza sanul dc le dai din biberon(ca doar e mai usor sa nu se chinuie sa "pompeze" de la san).
Asa ca va lamuriti si voi ce bebici aveti dupa ce nasteti....eu va doresc sa fie mancaciosi si nepretentiosi la mancare cum a fost si cum e Alesio!
Pupici!
Ioana(36+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik