Perdele

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cookie spune:

Fetelor, eu v-am spus ca n-am calcat perdeaua inainte de a o atarna la geam...
Da' chiar asa, ma gandesc acu' si eu, cum s-o face oare la spalat? Eu de regula perdelele le spal la programul lor special, adica fara stoarcere...stiu si eu cum s-or comporta astea?
Va zic, oricum, dupa ce le spal...insa nu prea curand, ca-s noi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorinsonia spune:

Am spalat perdeaua de voal la masina la programul special si a iesit foarte sifonata.
M-am suparat si am spalat-o de mana. A iesit super. Nu s-a mai sifonat deloc ( recunosc ca nu am stors-o nici cu mana si am tot asezat-o pe franghie pana s-a uscat).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyadya spune:

E clar! Deci ma asteapta 12 metri de perdea cu care, daca nu am grija la spalat, o sa ma distrez calcand-o! Iar daca n-o storc, unde-o pun la scurs? Nu se sifoneaza daca sta tot impachetata si pe sarma de rufe? Ca n-am sarma de 6 metri cat va avea perdeaua...

Creta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Burtocika spune:

Am si eu nevoie de o sugestie ...

Vreau sa-mi pun in balcon perdea pe sina. Am insa 2 probleme:

1. Sina trebuie fixata in rigips, pt ca am izolat tavanul cu rigips si polistiren. Se poate face chestia asta ? Si cum ?

2. Balconul este amenajat in stil mediteranean, cu cateva polite din fier forjat si lemn de cires, cu gresie de culoarea teracotei ... Ce fel de perdea credeti ca s-ar potrivi ? Nu merge ceva elegant, gen organza sau voal, si as vrea si ceva care sa filtreze lumina, balconul fiind foarte insorit ...

Boghi

poze Goanga
si alte poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Boghi, incerc eu o sugestie:
1. aici e clar, cumperi dibluri+holsuruburi special pentru rigips. In orice magazin de profil te ajuta vanzatorul. Exact asa ii spui, ca vrei sa fixezi galerie-sina direct pe tavanul de rigips si el stie foarte clar de ce ai nevoie.
2. eu iti sugerez o perdea imitatie de iuta, stii tu, ca sacii doar ca mult mai fina si subtire.....sau chiar in! Sper sa gasesti ceva sa-ti placa!

Ioana si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)

www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2

"E important sa ai in viata un scop precis
Scopul meu este sa fac... shopping la Paris"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

salutare tuturor
fetelor, am si eu o rugaminte.Am cumparat la cluj un apartament cu 3 camere, si am o problema la cumparat perdele.Adica dormitoarele sunt in mansarda si am niste geamuri tareciudate, adica sunt geamuri 2 normale si 2 pe acoperisi.Ati putea sa imi spuneti ce fel de perdele s-ar potrivi acestor geamuri?Nu prea am idee ce sa pun, mai ales ca is dormitorul nostru si inca un dormitor.
Multumesc din suflet pentru orice sfat.

Mergi la inceput

fetelor, ma ajutati si pe mine cu niste idei?, va rog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Burtocika spune:

quote:
Originally posted by T_Ioana

Boghi, incerc eu o sugestie:
1. aici e clar, cumperi dibluri+holsuruburi special pentru rigips. In orice magazin de profil te ajuta vanzatorul. Exact asa ii spui, ca vrei sa fixezi galerie-sina direct pe tavanul de rigips si el stie foarte clar de ce ai nevoie.
2. eu iti sugerez o perdea imitatie de iuta, stii tu, ca sacii doar ca mult mai fina si subtire.....sau chiar in! Sper sa gasesti ceva sa-ti placa!

Ioana si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)

www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2

"E important sa ai in viata un scop precis
Scopul meu este sa fac... shopping la Paris"

Multumesc, cam asa ma gandisem si eu ... Peretii din balcon sunt roz - fraise, deschisi la culoare, intrebarea e daca exista perdea de iuta alta culoare decat bej, care nu prea se potriveste ... si sa retina si lumina ...

Boghi

poze Goanga
si alte poze

Mergi la inceput

fetelor, pe mine nu vreti sa ma ajutati cu perdelele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Olim,la geamurile alea din tavan nu se pun perdele,in general!Daca tii neaparat sa pui ceva poti sa pui un stor din ala de bambus sau altceva.
Si eu am perdea din organza aurie superba,dar nu am spalat-o inca niciodata,sper sa nu stau sa o calc ca ma apuca pandaliile!

PS Olim,sa-l stapaniti sanatosi!

"La vita e bella"
poze
marea inghetata

Mergi la inceput